- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Moderated:Баща ви казва ли ви, че ви обича?
Да казвал ми го е няколко пъти. Майка ми ми го казва всеки ден, ама тя си е такава.![]()
*HaPpiLY EvEr AfTeR*
But no matter what you'll never see me cry...
postoqnno mi kazva
Не ми го е казвал,но аз знам че ме обича както и аз него и мама де
f@nt@zi@
Нито мама нито тати са ми го казвали,но аз знам че ме обичат много![]()
Живей си живота,защото така или иначе жив от него няма да излезеш
ше ми прозчвучи малко педалско ама както и да е + тва тати нее такъв а и аз не съм човек дет искам да ми го каже
достатачно го е показал
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Такъв не се е появявал от около 11 години, та ... не, не ми го казва.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
miii dosta 4esto.......po4ti vseki den![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ВСЕКИ ДЕН
ами да..баща ми много ме обичаа...
![]()
Истински приятел е този,който знае мелодията на сърцето ти,и ще ти я изцвири,ако си я забравил!
ne pomnq koga za posledno mi go e kazvalama az si znam 4e me obi4ka osobenno kato mi kaje СКЪПААААААА
![]()
![]()
+1Първоначално написано от little_f
Единствено когато съм успяла да му докажа, че греши. И в случаи, когато съм изпаднала в много тежко положение, но слава богу такиа за сега са рядкост. Иначе когато е разочарован от себе си ми го казва когато си мисли, че спя. Много рядко го показва за съжаление. Знам, че ме обича по своя си начин.
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Не ми е казвал... Но предполагам, че ме обича![]()
попринцип като бях по-мъничка имам някакви спомени че ми е казвал
но..сега не ми казва не че сме в лоши отношения даже никак приказваме си често особенно когато не е уморена аз си знам че ме обича не веднъж го е показвал
![]()
Казвал ми го е и ми го показвал , не малко пъти !
ДА мн често
I MaY Be AwAy BuT I'm SuRe...EvEn WhEn We ArE FaR ApArT... DiSTaNcE CaN NeVeR ChAnGe ThE LOVE I HaVe FoR YoU in My HeArT... Thinking ot you...
Ами да.Аз всяка вечер карам родителите си да ми повтарят,че ме обичат хахах![]()
ami poprincip da..kazva go..no ne go pokazva ...![]()
da po 4esto go kazva dokato se karame "prekaleno mn te obi4am 4e da ti pozvolq da....(edi kvo si)" ili kato mrynkam i se cupq pred rodnini 4e tati me e nakazal ili ne6to takova vednaga se obajda "ami 6tot ta obi4am i isakm nai dobroto za tebe"e razbiram go ama dokato se karame i kat kaje 4e me obi4a i zaridi tva mi zabranqav nqkoi ne6ta napravo mi idi da go ubiq 6tot vseki pyt me zabiva s tova
![]()
:P
Не ми го казва, но му личи, чета го в очите му, което ми е достатъчно.
Аз съм казвал на нашите миналата нова година, че ги обичам, което ми е достатъчно да умра с усмивка на лице(ако нещо стане)
Не ми го е казвал,но ме обича много.
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Naa men tati ne mi kazva, 4e mi bi4ka![]()
![]()
![]()
(
) Samy mama ;(
Първоначално написано от stereophonix
Soy tu gitana, tu compa
Мне, никога не ми го е казвал (нито показвал). Всичко е по закон и задължение, никога съзнателно не ми е пречело.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...