- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Moderated:Баща ви казва ли ви, че ви обича?
Не! И аз него не......пък и....вече не живеем заедно слава Богу...![]()
Винаги ме е наранявал...и го МРАЗЯ!И му го казах всичко,което имаше за казване,и повече не му проговорих.
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Моят баща не е добър в изразяването на чувствата си с думи. Но пък многократно ми е доказвал, че ме обича.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
и моя е такаПървоначално написано от Steli{P}
макар че не си приказваме много много както пишеше по отгоре сме на здрасти и чао.. :P
Ами...не помня...не съм го виждала от 3 години,не живея с него от 8...помня ли аз преди това какво е било...![]()
Toda mi vida habia sonado alguien como tu....
НЕ! Никога не ми е казвал,че ме обича!
Дори и на галено не ми казва-все ми казва цялото име![]()
Ама тва не е така щото не ме обича,напротив...просто си е такъв.![]()
Само веднъж ;(;-( тогава много плаках, защото той ми го написа по скайп, беше скоро - преди 1 месец...В кипър е , а не се справя с гръцкия и си имаше проблеми в работата,и нямаше кой да му помогне и се бях притеснила много.А той и тогава беше пил малко, и много просто се бях разстроила като ми го написа това...А ТЪПАТА ВЪЗПИТАТЕЛКА, ДЕТО БЕШЕ НА СМЯНА (уча в софия, в общежите бях) МИ НАПРАВИ ЗАБЕЛЕЖКА, ДА СТАНА ОТ пц-то, защото трябвало да прочете новините в нета
![]()
вижда ме че плача, и дори не ми повяра за какво (бях на пц-то в стаята, където са охраната и възпитателя, ама то е за учениците пц-ро),и ме прати да се приготвям за лягане в 9:30pm ... тая е луда, догодина не знам как ще я изтърпя...Иначе с тате много се обичаме, но малко живееме в различни светове, но това не преич..и сега много ми е мъчно за него.... ;( ;(
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Kazval mi e ,daje vednuj za leka nosht mi kaza "lofkam te" neznam ot kude go e chul tova![]()
![]()
![]()
~Remember,remember...25th of November~
Не нито пък аз...все пак сме мъже(не 4е има нещо ло6о да ти го каже)!
Mi ne go kazva ,ama go pokazva i az znam 4e mn me obi4ka!I az mn si go obi4kam moito tate!![]()
амии не но мн често ми го показва след един инцидент ... с него сме мн по близки и обшо зето аз съм си неговото момиченце ии сега личи си коагто единия родеител има пристрастия към едното си дете тате например има пристрастия към мен зшото и на външен вид аз приличам на него и по характер (абее личи си че сме роднини) а мам повече обича сестра ми не че не обича и мен но както казах винаги родителите имат пристрастия (:
Гъза ти е предател,ебе се зад гърба ти!
постоянно ми го казва
да, и винаги прави всичко за мен![]()
da kazva mi go
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
em te i moite sa razvedeni ,ama kagi my,4e go obi4a6 i toi sas sig.6e ti go kageПървоначално написано от pasii_sladuranata
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ami da , az mn go obicham ..![]()
ChuDq se na Kade ....?
И наще са разведени ,но всеки път щом се чуем по телефо си ми го казваИли като се виждаме,което не е много често тей като не живея в Бг
![]()
![]()
![]()
![]()
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
Не,и не ме грее дали ме обича.Не сме се виждали сигурно повече от 1-2 години.![]()
ne nikoga nii na6to semeistvo ne si spomnqm nqkoga da sme si kazva li OBI4AM TE![]()
![]()
Ich habe nichts nur eine Liebe
Естествено , че ДА ... кой нормален баща не обича детето си ...
зНам кОя дА бЪдА, знАм зАщО сЪм лУда, зНаМ когО цЕлуВам и ЗнаМ каКвО рИскУвАм!!!
Преди ми го е казваше, да.