- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Moderated:Баща ви казва ли ви, че ви обича?
Именно, не е въпроса, дали баща ти те обича, или не, а по какъв начин изразява чувствата сиВсеки баща обича детето си, независимо дали са скарани, или не, дали са близки или не и тн.. Просто си е до човек и до характер. Примерно той може да не ти го казва, а да го показва, което със сигурност е по-важно от някви си думи (въпреки че в някои моменти имаме нужда да го чуем)
![]()
От обяснения забравих да кажа за моя..Ми ние по принцип сме много близки, и и двамата си го казваме
![]()
рядко,ама той не си показва чувствата
I've seen love die
Way too many times
When it deserved to be alive...
чувала съм ОБИЧАМ ТЕ! от Милото и от Сестрата (кака) майкини си го спестяват
да.........ама то мен мн ме дразни![]()
Не. За сметка на това ми казва келеш, келемле, говедо... все едни мили думички .
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
да,доста често ми го казва![]()
i az taka,znaq 4e me obi4at,no ne sa mi go kazvaliПървоначално написано от Elektra_x
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Амии рядко са ми го казвали,но за сметка на това ми го доказват постоянно,което е много по-важно![]()
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Мда мисля,че ми е казвал
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Сигурно като съм била малка ми го е казвал,но след като заживях при баба ми и с майка се разведоха - не си спомням
той не е толкова драматичен, изказва любов като ми каже: "кво става мой човек"![]()
http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!
ами не си спомням да ми го е казвал точно така ОБИЧАМ ТЕ... но ми го доказва и знам че е така![]()
И на мен не ми е казвал, че ме обича...но пък и аз не съм му го казвала.При нас отношенията не са съвсем типични, защото с майка ми бяха раделени 3-4 години (сега пак са заедно) и през този период като че ли го марзех...От както се събраха е хубаво, но от време на време се държи кофти...![]()
...но няма перфектни хора, въпреки всичко обичам и двамата си родители адски много и съм сигурна, че и те мен..!
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Не xD
В прав текст ''Обичам те'' не се сещам да ми го е казвал. Обаче не спира да ми го показва. Много пъти пък ми е казвал че се гордее с мен. Все пак съм сигурна, че ме обича и няма смисъл да ми се казва. Все пак обичта не се казва, а се доказва.![]()
Мистерия е, как се влюбваме, в кого се влюбваме, защо се влюбваме.
Но го правим...
леле ми май не..тоест от както мога да помня не съм чула тази дума от баща ми..виж мама ми го казва и ми го показва много често,тате също ми го показва,но неговото се изразява с некфа тъпа строгост и тн,аз се дразна от консервативизъм (ако има такава дума)
![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Em Na men sa6to ne mi e kazval 4e me obi4a...oba4e na mene ne mi puka6 6toto i az ne go obi4am![]()