- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Moderated:Баща ви казва ли ви, че ви обича?
абсолютно никога не го е изричал, но аз си знам, че ме обича. Даже веднъж като бях по-мъничка му викам тате ти обичаш ли ме, ама той нещо много се смути от тоя въпрос и само измрънка нещо.., но си ме обича, тва е сигурно.
![]()
SMILE FOR ME NOW
аз знам,че и мама и тате мн ме обичат..;показват го с държанието си...но :Обичам те" май не с ами казвали
Да казвал ми го е..няколко пъти :P
Ami kazva mi samo kogato ima zor ili trqbva da napravq neshto..Mislq che i dr pat ama te sa mn mn rqdki slychai![]()
Радвам се,че има толкова хора,който се разбират с бащите си. Моят не ми е казвал ,че ме обича,поне не помня....
да и при мен е така....за жалост...Първоначално написано от Sam90
Ми не,обаче аз знам че ме обича много.За него това е "празнодумство"![]()
![]()
той много малко говори попринцип.
Моя не помня да ми го е казвал някога, но въпреди това, знам че е така! :P Той е добър баща!![]()
Не ми го казва пряко( сиреч "обичам те"), пък и ми го показва. Преди не се разбирахме хич (вечната борба между тинейдйъра и родителите), но после реших да подхождам с повече обич и компромиси и той откликна със същото.
Все пак не мога да го виня, че до края на живота ми ще се отнася към мен като към "малката дъщеричка на тати". Това е нормално и аз го разбирам. И той се опитва да ме разбира![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Не, но ме прегръща и целува. Казва на мен и сестра ми моите момиченца. Грижи се за нас като имаме проблем. с мен по болниците е търчал с дни, а като по-малка и с месеци. Грижвен е-просто не ми го казва. Но аз знам, че после футбола, работата, Веско Маринов и Валентин михов най-много обича мен, кака и мама. Последното е шегичка семейна!
Не. Не ми го е казвал пряко , но не ме обича много . Много ми се кара и ми забранява разни неща ( пример : Ще се прибираш преди да се стъмни " ТОЙ ЛУД ЛИ Е АЗ ТОГАВА ИЗЛИЗАМ ! ) Дава правила които са безсмислени и тъпи и ме дразни . Дава сумати и пари за разни глупости а като му кажа : Тате ,дай два лева ВСЕКИ ПЪК казва : Вчера купих това и онова и нямам никакви пари . Изобщо не се занимава с мене , аз през седмицата съм на работа , и като се прибера него или го няма или си е легнал .
Не. Знам, че не ме обича, но и аз не го обичам. Не ми пука.
dammmmm
Не ми го казва дирикно "Обичам те" но ми го показва непрекъснато и постояннооо.Даже понякога се лигави с мен сякаш съм 3 годишна.
Редовно
ХъХъ Не!![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Баща не е такъв човек да ми се лигави да ми вика че ме обича,просто го показва...
И на мен не ми го е казвал, но знам, че ме обича. Той е готин, аз си го обичам и се гордея с него![]()
Баща ми да ми е казвал,че ме обича?! Ти шегуваш ли се..за него всичко се изчерпва с даването на издръжката.Не,че се оплаквам.Просто това е реалността.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
никога.. боли ме, че е така, но за 18 години един път не съм го чувала да го каже
Собственост на Canis_Dirus
Първоначално написано от ^Santra^
И аз с моя си се гордея и си го обичкам![]()