- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Moderated:Баща ви казва ли ви, че ви обича?
Да,казва ми.Той е много открит човек и често ми го казва и показва.
<3 ^^
+1Първоначално написано от BebeTooOoo
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
ами май не ми е казвал като се замисля. той е такъв тип, че не си показва чувствата
Казвал ми го е, но се случва много рядко. За сметка на това много много често ми го показва![]()
![]()
Не ми го е казвал, но до известна степен сме в добри отношения. Но един път дядо ми кът ни беше нагости и като беше подпийнал ми вика "Ах,ах да зн баща ти мн ва обича тебе и Петя(сестра ми)!
моя баща никога не ми е казвал че ме обича обаче знам че е така ...понякога си спорим ама иначе е супер татко :P
Любовта е като песен да пееш , но няма песен без край...
Първоначално написано от BebeTooOoo
при мен са много пове4е действията от колкото приказките!
Никога![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
хаха ест![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Разбира се!
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
kazval mi e![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Не ми го казва, но ми го показва! Това е важното![]()
I`ll give you all that you need and more ... it can be yours!!!
Не, не ми го е казвал. Никога като се замисля. Той просто... Ммм, как да кажа... Му е трудно да каже "обичам те"! Много трудно! Но това че не ми го казва, не значи, че не ме обича.Той наистина ме обича, но ми го показва не чрез думи, а чрез действия..
Казвал ми го е и ми го е показвал![]()
![]()
![]()
никога![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
ne ama toi si pokazva negovata si lubov po drug na4in 6tot nie sme mom4eta i e malko po specifi4no
Не.Казвал го е един-два пъти и то защото майка ми го кара , той го казваше през мустак...Аз го мразя...той ме мрази...сега си мълчим , за да не се изпотрепем...
Хора,не си мислете , че в живота на някой хора детето е най-хубавото нещо...не е така...аз съм живия пример-нежелана до безбожие...
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може дас не дойде!!!
всеки ден и го показва и го казва, просто за него съм така и "непорастващата рожбичка"
не е нужно да казва, доказал го е вече![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Първоначално написано от swords1010
Da kazval mi e ama otdavna sq v e4e po4ti ne si govorime 6toto za si4ko se karame!!![]()