- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Moderated:Баща ви казва ли ви, че ви обича?
Дам и то често
Да, понякога като се разнежи взема, че ми го казва. Иначе ходи все на работа, няма събота, неделя, стои до супер късно и затова рядко може да си говорим![]()
Memento moriendum esse!
вече да........след като се скарахме и му как че го мразя той от тогава почна да ми казва "обичам те"
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ami ne mi go e kazval... ama mi go pokazva. prosto ne moje da izrazqva 4uvstvata si...
(\__/)
(='.'=)
('')*('') - Това е Хасан. Копирайте го в профила си, за да му помогнем да стане баничар !!!
http://mitaka.mybrute.com <- dosta zaribena igra
xaxa toi ako mi kaje az sha mu kaja awe ti lud li si ?!![]()
докато беше жив много често ми го казваше...
Баща ми не е човек който изразява обичта си с думи. Но въпреки тва ми е казва че ме обича в моменти когато имам нужда да го чуя. През останалото време ми го доказва по най-различни начини![]()
...Ch0k0LaDa
...
...I CaN KiSs AwAy ThE PaIn...!
не
само когато го помоля за нещо и му кажа: тате знам че ме обичаш плс
и тои:обичам те ама няма да стане по твоита![]()
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Имам някакъв спомен че ми е казвал че ме обича...
Ако обичаш някого-пусни го на свобода.Ако той се върне при теб,значи е твой.Ако не се върне,значи никога не е бил...
Нито аз съм му казвала, нито той на мен
Първоначално написано от Aleandra
Никога,но аз си знам,че ме обича.![]()
Ми... казва отвреме на време кат е сгафил ахахахахах
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Не ^^ И не мисля, че ще прозвучи нормално...
Първоначално написано от Naruto
Защо пък няма да прозвучи нормално!?Баща ти е все пак.
Нем не ми е казвал такива работи.Според мене ги намера за прекалено мекушави и "немомчешки".Като го слушам по начина по който говори...Като се замисля това даже и майка ми не ми го е казвала пък камо ли той.
като се замислих се почувствах странно, защото не помня кога за последен път ми е казвал, че ме обича...оу приплака ми се![]()