- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Moderated:Баща ви казва ли ви, че ви обича?
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
никога не ми го е казвал или пък показвал и от тово много ме боли защото виждам как се отнася с брат ми и как само на него му се купуват подаръци ето ви един скорошен пример:
за коледа той купи на брат ми телефон и тренажор а аз го помолих да ми купи един ваучер от 15 лева и той отказа![]()
![]()
![]()
Няма те!Далеч си!
Приятелите правят ли така..???
Този въпрос задавам си сега!
Къде си?Защо те няма когато имам нужда от теб!
Сърцето ми приятелко сега е лед!
Не си отивай,моля те!Сега се нуждая от теб!
Сега като се замислям не помня скоро да ми е казвал че ме обича,освен ако не сам го питала азНо аз си знам че тои си ме обича,защото за моя радост доста често го показва :P
![]()
s@m0 s@s edn@ celuvk@ m0g@ @z d@ te p0b@rk@m,s@mo s edin p0gled mislite ti 6te 0b@rk@m,s@m0 edn@ n06t i 6te te p0dludq.Pred4ustv@6 li t0v@ k0et0 6te ti pri4ini@...
Досега не се бях замисляла за това..но като се замисля не съм го чувала никога от него.От майка ми да,но не и от баща ми,но и аз никога не съм му казвала..Понякога дори имам чувството,че нямам баща![]()
Ami ne si spomnqm nqkoga da mi go e kazval....toest mai nikoga ne mi go e kazvali kvo da praq
Снощи ми каза че съжелявява че има дъщеря като мен...
Обичам само един човек и това съм аз.
Haha spoko ne e 4ak tolkova zle, moq ot malko vse mi kazva imena, kato bqh palna kato po malka mi vika6e "slon" "prase" , predstavi si kakvo samo4uvstvie bih mogla da imam a ? posle vse namira na4in da mi se podigrae ili prismee osobno ako ne e na kef...Първоначално написано от heely
Никога не ми го е казвал.
Така или иначе по - важни са делата, не думите...
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Mne..s nego ne si govorim mn mnne sme skarani ...abe prosto si e takuv
![]()
Не. Не ми го е казвал.
на мен ми го казва, даже по-често от майка ми
Не,не ми го е казвал и едва ли ще ми го каже.
Въпреки това...знам,че ме обича :P
Никога![]()
Djointa se zavarta,mozaka prevarta,satanata povelqva...koito pafka OCELQVA !!!<3
и на мен не е, хм.. не че аз съм много примерна в тва отношение де, ама нейсе![]()
.......шшшшшшшвепсс.. вкусът на оригинала
веднъж..след катастрофата.. гхх..
su6tata rabota e i pri menПървоначално написано от BebeTooOoo
![]()
Първоначално написано от Ваня_ Петкова
Доколкото си спомням не ми го е казвал директно,но по държанието му веднага се разбира,че ме обича Майка ми ми го е кавала и продължава да ми го кава всеки ден.![]()