- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Moderated:Баща ви казва ли ви, че ви обича?
пфф никога не съм го чувала от устата му и никаго и няма да го чуя... според него не съм попаднала на точните родители... и аз мн съжалявам... ама... пфф съдба...но все пак често си мечатя за друго семейство а най-вече за ноф баща...
ако бях осиновена щях да го приемам по-добре ма тфа собственият ти баща да се държи толко зле...
![]()
![]()
![]()
кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа
ba6ta mi ne e ot naii-santimentalnite hora koito povtarqt po 100 pati na den 4e te obi4at no kogato est mi go e kazval
На мен ми го казва доволно често. Особено след скандал.
![]()
На мен тати не ми го казвано пък го показва а маика всеки ден ми казва бичкам те
![]()
![]()
![]()
+1 само че моят не ме обича ,а мисли само за себе си егоист е.Първоначално написано от koalka
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ами...май да.Сега не се сещам точно кога, но знам че ме обича.Макар, че на моменти....И все пак ме обича
![]()
дам обича ме и точно за тва ме тормози понякога, въпреки че ми вика по цяло име а аз много мразя![]()
Не .. и никога не ми го е казвал![]()
Сега,когато сме далеч един от друг,ми го казва почти всеки път,когато се чуем,а ние се чуваме почти всеки ден![]()
На мене не ми е казвал. Ама то си личи, че си ме обичкаПросто не е от сантименталните. Майка ми пък, компенсира от това, че тати не ми е казвал, че ме обича. Почти всеки ден ми казва "вие с кака ти сте моите слънца, много ви обичам и двете и т.н" и понякога ми става чак скучно.
Предпочитам по 1 път на седмица или 1 път на месец, от колкото почти всеки ден.
Аме, че ме обича не ми е казвал , но не е и нужно аз го знам просто баща ми е адски пекан за мен това е най--добрия баща на света . Като бях по-малка обожавах да си играя с него се покрей него седях . Даже много хора са ми казвали че съм негово копие като характер. Няма да забравя като станах на 18 години как дойде в стаята ми и ми честити рожденния ден първи и каза ,че се гордее с мен . Тогава се почувствах много горда защото баща ми е човек който не казва това на всеки , но като го каже значи го мисли![]()
No martini .. no party..
nito az na nego nito toi na mene PFffffff s nego samo se karam 4e i s maika mi pFff kat se pribera v kasti i otstavam
PFffffffffffff
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Някой хора бъркат въпроса,то се подразбира като цяло,че ви обичат бащите ви,но въпроса е дали го казват...по принцип бащите рядко го казват на децата си,а ако е на мъжко дете може и никога да не го казват,но на повечето момичета им го казват както и на мен,рядко но ми го казва![]()
Не,просто не го е правил или поне не се сещам,но съм сигурна че ме обича![]()
Цял ш*бан живот дишаш прахта.
Цял ш*бан живот пълзиш в пепелта.
Започнал си да гниеш отвърте,
за теб няма да има `утре`.
Ти си човек,обречен да страда.
Хванал си влака за ада!
До сега нито баща ми, нито майка ми са ми го казвали. Но много пъти го показват.![]()
Ne ne mi e kazval 4e me obi4a s nego ponqkoga ne si i govorim:P
![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Ne.Nikoga ne mi go e kazval ili pone az nqmam spomen da go e pravil.Ama to moje i toi da nqma spomen dori i da go e kazal,6tot...4e toi neznam ot kolko vreme ne e iztreznqval.![]()
Xixi...pone zn 4e dori da ne vi go kazva,go izpitfa ta dori i da ne e yglaseny s vikdokaty nqkoi deca katy meni primerny,kat nqa koi da im se vodi za ba6ta,kamy li da ni kaa 4e ni obi4a
i to 6toty maikite ni sa popadnali prosty na poredniq k*rvar
taka 4e prosty ponqkoga tr na nai-malkoty da se radfame-jest4e,mimika,koty i da e,a n3 samy na dymite:Obi4am te,koity nai-lesny sa izri4at i nai-lesny sa zal1gva s tqh
![]()
N@ vsi4ki g@dni ky4ki,koity mi z@vijd@t,n@ m@ik@ im v p*tkite bez d@ se obijd@t :P:P:P
Не ми казва, но аз и не искам - ще се получи адски тъпо според мен.