.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

ебаси
    Guest

Приятелката ми...

Не я разбирам... ходя с нея половин година и повече. Вече ми е духала много пъти, но искам да стигнеме и по - далече. Обаче наскоро ми разказа за предишното си гадже как заради него намразила секса едва ли не, щото той е боклук и се е държал мн гадно с нея... не съм с нея само за секса и съм го доказал не веднъж. От друга страна много искам да го направя с нея.. нз вече кво да правя. бтв на 17 сме и двамата

накарай я да мисли, че вече е крайно време и незабравяй трябва да ти има доверие.

ама тя девствена ли е???????????????????

Guest
    Ти си ебаси злето.

Говори с нея, ко пишеш тука бахти.

Накарай я да се чувства специална..
    Ако не знаеш как... по-добре остави момичето.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Guest
    kakvo moje da nakara edin chovek da se otkaje ot sexa ?

Guest
    kakvo moje da nakara edin chovek da se otkaje ot sexa ?

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от sex_is_zero
    накарай я да мисли, че вече е крайно време и незабравяй трябва да ти има доверие.

ама тя девствена ли е???????????????????
    нали са го правели с бившото й гадже бе

ако преди тва е имала полови контакти...1.партньора да е бил груб...2.да са я изнасилили...3.да е имало много кръв(1вия път) и да я е шашнала...4.много да я е боляло(не само 1вия път)...знам ли...

trqbva da q predraspoloji6.pokaji kolko mn darji6 na neq ne samo s dumi no i s deistviq.podhojdai bavno i vnimatelno sprqmo neq.uspeh

Докажи й колко мнго държиш на нея,покажи и обичта си! Прави й изненади,символични подаръ1ета,изслушвай я. Най-важното е да вижда в теб истински приятел,човек,на когото може да разчита във всеки момент. Бъди нежен с нея във всяко отношение. След това организирай романтична вечеря и ... Хайде.. Стискаме палци!

Град
    Асеновград, България
    Ще правите секс, само ако тя е готова за това и все пак говори с нея, не с нас.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Мхм поговори с нея....Обясни и това,което каза на нас...Че я обичаш,че държиш на нея,че не си само за едното ебане...Обсъди с нея проблема,опитай се дори да го решите..Бъди нежен и внимателен и скоро ще е твоя Успех

Град
    LoveTown
    Заклещи я в един ъгъл и й избий страховете!!!
    Никой не умира девствен ,животът преебава всички

Цитирай Първоначално написано от Jaden
    Заклещи я в един ъгъл и й избий страховете!!!
    да я изнасили ? Това ли го съветва6?
    Голям размер на картинката! /machoka/

Dianataaaaaaa
    Guest
    Badi iskren i govori s neq...mislq 4e ti dadoha mn dobri saveti !!!Nai ve4e DIVINE_TIME

направи й една шпакличка.

Голям фен Аватара на 50cent
    izmisli na4in da i pokaje6 4e tq e specialna za teb i 4e seksat s neq nqma da promeni ne6tata meju vas 4e tova e ne6o specialno

и аз бях така...преди време .. нямаш си и напредстава как се чувства... НЕ Я карай мн ... щото ще си легне с тебе само защото ти искаш.. а не трябва да е така нАЛИ ???
    JuSt WalK in thE ClouDs Of drEamSssSSsS!

Guest
    e naebahme se nai - nakraq.. dovolen sym. ni6to, 4e be6e devstvena

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си