- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятелката ми...
Не я разбирам... ходя с нея половин година и повече. Вече ми е духала много пъти, но искам да стигнеме и по - далече. Обаче наскоро ми разказа за предишното си гадже как заради него намразила секса едва ли не, щото той е боклук и се е държал мн гадно с нея... не съм с нея само за секса и съм го доказал не веднъж. От друга страна много искам да го направя с нея.. нз вече кво да правя. бтв на 17 сме и двамата
накарай я да мисли, че вече е крайно време и незабравяй трябва да ти има доверие.
ама тя девствена ли е???????????????????![]()
![]()
![]()
![]()
Ти си ебаси злето.![]()
Говори с нея, ко пишеш тука бахти.
Накарай я да се чувства специална..
Ако не знаеш как... по-добре остави момичето.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
kakvo moje da nakara edin chovek da se otkaje ot sexa ?
kakvo moje da nakara edin chovek da se otkaje ot sexa ?
нали са го правели с бившото й гадже беПървоначално написано от sex_is_zero
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ако преди тва е имала полови контакти...1.партньора да е бил груб...2.да са я изнасилили...3.да е имало много кръв(1вия път) и да я е шашнала...4.много да я е боляло(не само 1вия път)...знам ли...
trqbva da q predraspoloji6.pokaji kolko mn darji6 na neq ne samo s dumi no i s deistviq.podhojdai bavno i vnimatelno sprqmo neq.uspeh![]()
Докажи й колко мнго държиш на нея,покажи и обичта си! Прави й изненади,символични подаръ1ета,изслушвай я. Най-важното е да вижда в теб истински приятел,човек,на когото може да разчита във всеки момент. Бъди нежен с нея във всяко отношение. След това организирай романтична вечеря и ...Хайде.. Стискаме палци!
![]()
Мхм поговори с нея....Обясни и това,което каза на нас...Че я обичаш,че държиш на нея,че не си само за едното ебане...Обсъди с нея проблема,опитай се дори да го решите..Бъди нежен и внимателен и скоро ще е твояУспех
![]()
![]()
Заклещи я в един ъгъл и й избий страховете!!!![]()
Никой не умира девствен ,животът преебава всички
да я изнасили ? Това ли го съветва6?Първоначално написано от Jaden
Голям размер на картинката! /machoka/
Badi iskren i govori s neq...mislq 4e ti dadoha mn dobri saveti !!!Nai ve4e DIVINE_TIME
направи й една шпакличка.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
izmisli na4in da i pokaje6 4e tq e specialna za teb i 4e seksat s neq nqma da promeni ne6tata meju vas 4e tova e ne6o specialno
и аз бях така...преди време .. нямаш си и напредстава как се чувства... НЕ Я карай мн ... щото ще си легне с тебе само защото ти искаш.. а не трябва да е така нАЛИ ???![]()
JuSt WalK in thE ClouDs Of drEamSssSSsS!
e naebahme se nai - nakraq.. dovolen sym. ni6to, 4e be6e devstvena