.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Просто имам какво да губя

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Мен едно парче хартия не може да ме убеди, че не съм безсмъртна.

Saatana vittu perkele hate crew!

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    Отдавна дори не ги и забелязвам по улиците.

....
    Когато нещата не вървят и тъгата е изпълнила сърцето ти, когато сълзите напират в очите ти само ми кажи и ще дойда при теб. Аз проодавам салфетки!

Супер фен
    Доста са неприятни , но иначе съм съгласна с Куул Гърл .
    Просто не им обръщайте внимание.И едва ли само те "ви напомнят,че не сте безсмъртни" , така че.........

Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Стига бе, вярваш ли си ?!?!
    Не, но не трябва да има некролози. Според мен трябва да почнат да ги разлепят от всички публични места.

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp
    свикнала съм.. в даскалото ми има вече толкова много-на ученици,учителки,което мн мн гадно но... няма какво да се прави.
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

Повече от фен
    Леле, баси, аз едно време (еххх кат' бехме млади) с една моя приятелка като вървехме по улиците, минем - не минем 2 метра и се облещим срещу някой некрог! Хипер много ги зяпахме и хипер много се интересувахме от таз' работа! Мани, ужас, бяхме по-зле от бабите, само дето не ги сръчквахме с лакти в ребрата, та да се мръднат да скиваме и ние що аджеба пише на некролога!
    Откачена работа! ...

А пък към днеша дата, не знам що, ама като с периферията скивам някой некролог и го погледна 2-3 пъти ми става едно такова гузно, че съм го загледала, демек чувствам се виновна едва ли не, че го гледам! О.о
    Ама да, аз съм бахти откачалката, но т'ва е една друга и неизчерпаема тема!

Иначе .... ми наистина не е особено приятно да гледаш разлепени фейсове на мъртви хора по улиците, но все пак разлепяйки ги на деня, в който е починал човека, една част от неговите познати, научават именно от тях за смъртта и съответно отиват на погребението! Идеята ми е такава, че ако ги няма може би доста хора ще разберат на по-късен етап за случилото се и няма да са отишли на въпросното погребение, за да почетат паметта на човека... Офф, схванахте ми мисълта предполагам, спирам, че съм с некъв коварен махморлук и не мога да пиша кат' хората!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Глупаво е почти толкова, колкото и да се дават стотици, понякога и хиляди, левове за погребение.

Супер фен Аватара на _donna_
    да,на некролозите мястото не им е по улиците,но на мен не ми пречат.
    просто не обръщаш внимание и толкова.колко други неща има,които са много по-ужасни. (:

Повече от фен
    Град
    Дървото :]
    лелее...мислих си,ч е самоа з се нервя на безкрайните некролози... един холандец миналата година каза "Много хора има за издирване при вас" по повод некролозите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си