- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Некролозите по улицата
Мен едно парче хартия не може да ме убеди, че не съм безсмъртна.![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Отдавна дори не ги и забелязвам по улиците.
....
Когато нещата не вървят и тъгата е изпълнила сърцето ти, когато сълзите напират в очите ти само ми кажи и ще дойда при теб. Аз проодавам салфетки!
Доста са неприятни , но иначе съм съгласна с Куул Гърл .
Просто не им обръщайте внимание.И едва ли само те "ви напомнят,че не сте безсмъртни" , така че.........
Не, но не трябва да има некролози. Според мен трябва да почнат да ги разлепят от всички публични места.Първоначално написано от CooL^GirL^^^
свикнала съм.. в даскалото ми има вече толкова много-на ученици,учителки,което мн мн гадно но... няма какво да се прави.
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Леле, баси, аз едно време (еххх кат' бехме млади) с една моя приятелка като вървехме по улиците, минем - не минем 2 метра и се облещим срещу някой некрог! Хипер много ги зяпахме и хипер много се интересувахме от таз' работа!Мани, ужас, бяхме по-зле от бабите, само дето не ги сръчквахме с лакти в ребрата, та да се мръднат да скиваме и ние що аджеба пише на некролога!
![]()
Откачена работа! ...
А пък към днеша дата, не знам що, ама като с периферията скивам някой некролог и го погледна 2-3 пъти ми става едно такова гузно, че съм го загледала, демек чувствам се виновна едва ли не, че го гледам! О.о
Ама да, аз съм бахти откачалката, но т'ва е една друга и неизчерпаема тема!
Иначе .... ми наистина не е особено приятно да гледаш разлепени фейсове на мъртви хора по улиците, но все пак разлепяйки ги на деня, в който е починал човека, една част от неговите познати, научават именно от тях за смъртта и съответно отиват на погребението! Идеята ми е такава, че ако ги няма може би доста хора ще разберат на по-късен етап за случилото се и няма да са отишли на въпросното погребение, за да почетат паметта на човека... Офф, схванахте ми мисълта предполагам, спирам, че съм с некъв коварен махморлук и не мога да пиша кат' хората!
Глупаво е почти толкова, колкото и да се дават стотици, понякога и хиляди, левове за погребение.
да,на некролозите мястото не им е по улиците,но на мен не ми пречат.
просто не обръщаш внимание и толкова.колко други неща има,които са много по-ужасни. (:
лелее...мислих си,ч е самоа з се нервя на безкрайните некролози... един холандец миналата година каза "Много хора има за издирване при вас" по повод некролозите![]()