.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: samsara beach?

madame_buddhafly
    Guest

samsara beach?

zdravejte hora iskam da vi pitam na koia data e samsara beach tazi godina?molja vi dajte njakvo info 4e vajno

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Kva e taq typotiq-pyrvo obesni i togava info.Nikoi ne razbra kvo e tva

кучка
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от CRaZy_IKT
    Kva e taq typotiq-pyrvo obesni i togava info.Nikoi ne razbra kvo e tva
    еми тфа че ти не знаеш кво е самсара бийч
    не значи, че никой не разбира.....
    и аз се чудя кога е, и ще има ли въобще
    но на джулай морнинг ще присъствам 100%тово :P

Guest
    Kakvo ozna4ava tova i az ne razbiram[po-to4no nz] are pls mi kojete.....Blagodarq predvaritelno!

techno_mania4ka
    Guest
    abe kvi ste takiva hora...kva muzika slu6ate vie!?kak moje da ne znaete za samsara beach i na mene mi e lubipitno koga 6e e,za6toto 6te hodq na moreto i ako sum blizo 100% 6te namina.6te bude super qko...kakto vinagi:PpPp

Голям фен
    Град
    DreamLand
    da be hora naistina nqmashe da e zle...kvo vsyshtnost e tva az edinstveno znam e 4e e neshto svyrzano s tehnoto...no nz to4no zakvo staa vypros

madame_buddhafly
    Guest
    mi hora tva e edno mnogo dobro parti 2 dena na slynchev brjag na plaja prinzipno na4aloto na avgust minalat godina be6e na 7 avgust i mnogo darja da razbera koga 6e e tazi godina 6tot ot tva zavisi kak 6e si organiziram ljatoto ako njakoi ima malko pove4e info po vaprosa mnogo molja da postnete

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от madame_buddhafly
    mi hora tva e edno mnogo dobro parti 2 dena na slynchev brjag na plaja prinzipno na4aloto na avgust minalat godina be6e na 7 avgust i mnogo darja da razbera koga 6e e tazi godina 6tot ot tva zavisi kak 6e si organiziram ljatoto ako njakoi ima malko pove4e info po vaprosa mnogo molja da postnete
    ole samsara-ta e v na4aloto na avgust? dano e do 5-ti avgust shtoto az shte sam v sl. brqg ( po to4no ELENITE) ot 5-ti iuli do 5-ti avgust ... shte se razbiq ako vdignat edno party!!!
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

madame_buddhafly
    Guest
    i az imam jelanie da e do kam 5 no trjabva njakade da se proveri

Guest
    хора има ли някой инфо по въпроса ве4е ???моля помогнете ми ако може 6тот много ми тябва

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    През Август ще е, но за сега няма потвърдена информация.

madame_buddhafly
    Guest
    обаче 100% ще го има че с едни приятели вече си мислехме че няма да го има тази година 10х и ако разбере6 нешо повече пусни някой пост аз ще проверявам редовно

Голям фен
    Град
    Somewhere in Pavlikeni
    Nqam predstava koga sha e tazi godina..

Guest
    12 avgust hora ajde vturvajte se kam slanchev brjag az maj njama da sam tam tazi godina

опааааааааа кой ше е там на 12ти) опаа;Р
    /ме се плези ноу лошо:Р
    ше се видим там

Guest
    Ei zdr-te ami are kajete lqtoto 2006 koga to4no 6te e Samsarata ??Koq data ???

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Nali kazaha e mi60k ... 12.08 Pr. prekarvane

MissH
    Guest
    ^ казаха, ама за 2005-та.
    А някой да има информация къде ще е тая година? И аз се интересувам

Guest
    a july morning koga 6te e ?!?! Ine4e na Samsarata 6te bade dj number one TIESTOOOO

Saeed
    Guest

ti si zaglavie !

kakvo tolkova i se radvate na taq Samsara .... beshe qko samo pyrvite 2 godini ... sega s ie edno syvsem normalno party ...
    Ne mislq, che zaradi neq trqbva da si pravite planovete za lqtoto, i t.n
    Ostavete q Samsara ... naprimer oshte na 22 tozi mesec na Cacao shte e Sasha, i nai-veroqtno shte e qko tolkova kolkoto i na samsara ... Pyk i vsqka vecher v mania si ima party-ta , koito sa mnogo, mnogo ama mnogo po-qki ...

Guest
    някой знае ли датата за таз годишната Самсара????

absooolut-abso
    Guest

pls

daite nqkva muzika ot taq samsara we..

Co[mix]_Girl
    Guest
    to e qsno che shte e avgust ama vaprosa e na koi...a sushto taka na 05.07.2006 v klub guarana v burgas shte bude nai golqmoto open air party za 06-ta godina.gost shte bude mario ranieri i se ochakva da bude golqma ludnica
    http://nolimit.cult.bg/presscenter/?p=210
    http://www.radiojoy.net/modules.php?...rticle&sid=249
    http://bg.tilllate.com/partydetails....e=1&gid=414495
    e mi tva za fenovete na hard techno

Технофестивалът "Samsara Beach" с участието на британския диджей Соник от това лято се премества от "Слънчев бряг" на плажа в Каварна, и започва на следващия ден. Събитията в новата рок столица на България продължават с концерти на руската формация "Любе" на 23 август отново на стадион "Калиакра", като цената на билета е 15 лв. На следващия ден идва ред на Supermax, които също като Глен Хюз ще свирят без пари за публиката. На 25 август удря часът на Helloween, Tеstament, Twisted Sister, които ще видите само за 25 лв. Седмицата на морето завършва на 26 август с траш метъл парти с участието на 5 групи, между които "Дистракшън" и "Клеймор", Napalm Death, билетите са 15 лв.
    Dnevnik.bg

crying_guitars
    Guest

Etoooo

Hora na 22.08.2006 100%.S u4astieto na Sonic!Az sum tam-nikoga ne izpuska takiva qki partita! \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си