.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Guest

Re: Bие как мислите...?

Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    Цитирай Първоначално написано от Sam90
    Цитирай Първоначално написано от lonely in my live
    Днес кат се върна баща ми от работа и понеже винаги ни кара да си дигаме масата брат ми го нямаше и си беше оставил нещата на масата и аз н.п. но се бех едосала и го попитах защо Мартин не си вдигне нещата а той:

-Мартин е мъж!
    Е толкова вбесена никога не съм била,просто не разбирам защо хората кат чуят думата жена и веднага се сещам за домакиня изобщо не съм съгласна с това,а вие как мислите това е доста остарало според мен!
    Баща ти е идиот
    а-а-а и как разбра ?
    ами ако авторката(нищо лично) е просто поредото разглезено лапе, което на 16 ми е станало и мисли по цял ден за емо бойз и парис хилтън, и бяга от кухнята като дявол от тамян?
    това се нарича възпитание, идиот е този баща, който не дава такова на децата си..
    suglasen sum !

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Цитирай Първоначално написано от Sam90
    От информацията, която тя даде, за мен баща и' е идиот Не може да делиш хората (особено собствените си деца) на мъже и жени
    Не може разбира се. И аз не виждам никаква разлика между жената и мъжа

Голям фен Аватара на pathetic
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    И аз не виждам никаква разлика между жената и мъжа
    Жалко за теб,тогава.
    „Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“

В случая не се говори за торба цимент, а за чиния - всяко момче може да си измие чинията.
    Има момичета, които могат да вдигат повече от голяма част от момчетата.
    Никой не говори за сексуалност. Ако мозъчето ти е толкова ограничено, че не можеш да направиш разликата, жалко за теб.
    На който му се убива време...

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Vsichki izpadate do nqkade v krainosti Spored mene otgovora e po sredata... kakto ot edna strana trqbva da ima dobro vuzpitanie.. ot druga strana,kakuvto i da e choveka(govorim za hora ne jeni.. muje) ne trqbva da bude potupkvam i pomachkvan i da mu bude natqkvano-" ti si nishtojestvo"
    Taka che nqma smisul ot spor
    Az sum prav

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Цитирай Първоначално написано от pathetic
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    И аз не виждам никаква разлика между жената и мъжа
    Жалко за теб,тогава.
    Нали ? Мога да се объркам някой вечер...

Те и жените могат да си сменят сами гумата ама...чакат.

Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    Vsichki izpadate do nqkade v krainosti Spored mene otgovora e po sredata... kakto ot edna strana trqbva da ima dobro vuzpitanie.. ot druga strana,kakuvto i da e choveka(govorim za hora ne jeni.. muje) ne trqbva da bude potupkvam i pomachkvan i da mu bude natqkvano-" ti si nishtojestvo"
    Taka che nqma smisul ot spor
    Az sum prav
    хаха когато Балон говори и Боговете мълчат (демек аз млъквам )
    На който му се убива време...

Мега фен
    Град
    Utopia..
    балон, ти изпадаш в крайности
    не е голямо унижение да измиеш чинията на брат си, да не кажа никакво..
    бе просто всяка жаба да си знае гьола.. тва е

Мега фен
    Град
    Извън границите
    A tova che ne e unijenie.. ne e.. az govorq za drugata strana,ako i bude natqkvano postoqnno,che tq e jena i da trqq chisti i da ne si misli za drugi raboti.. za tova namekvah az. Nemislq che tuka ima jenomrazci
    I vse pak sichki,koito imat brat ili sestra... znaqt kvo e da surbash poparata na brat/sestra.. ne e priqtno.. nezavisimo dali e bilo da izmiesh neshto da otnesesh skandala za schupeno neshto i t.n.t

Za da se izloja i da vi razveselq.. naprimer az kato bqh 5-6 klas(nepomnq tochno),bqh vurtql qko na rozovite telefoni i doide smetka 200 leva i obviniha brat mi,zashtoto beshe po-golqm ... ne e priqtno,nali?

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    По принцип е така, но въпросът е дали брат й също й помага или е някой, който също само си размята дънките в у-ще Не забравяй, че в днешно време не само момичетата не пипват домакинска работа, но и много момчета не смеят един пирон да забият.

Впрочем аз също се карам с баща ми, че не си вдига чинията, в нас сме си разпределили работата Аз чистя прах, прахосмукачка, всеки ден по два пъти бърша пода, вечер разжождам, мия кучето и после чистя след нея, пускам миялна /което не е работа, де/, но после сутрин, трябавда събера и прибеда чиниите, а и пазарувам. Баща ми не знае къде е магазинът! Но затова и несе оплаква като му направя забележка, все пак друга работа няма освен да си вдигне чинията, което за мен е въпрос на уважение в случая, при положение, че и аз помагам и аз ще разчистя после масата

Към авторката- просто с разпределете работата и баща ти не е прав, защото ти може и да си момиче, ама брат ти е е отишъл още да те изхранва, а седи и си клати краката лятната ваканция /ако е ученик още/.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    По принцип е така, но въпросът е дали брат й също й помага или е някой, който също само си размята дънките в у-ще Не забравяй, че в днешно време не само момичетата не пипват домакинска работа, но и много момчета не смеят един пирон да забият.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    .. тук историята мълчи
    шегата настрана, права си, така е .. но авторката играе роля на ощипана госпожица, брат й може и да цепи дървата зимата, може и да си бара онази работа по цял ден .. това няма как да го знаем
    ама и не го виждам да се оплаква из форума

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Заболя ме главата от тази семейна мелодрама,честно.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    А от къде знаеш дали сега той не се оплаква в друг форум Може да не ни харесва нас и да е отишъл да изкаже сестра си на друго място.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    А от къде знаеш дали сега той не се оплаква в друг форум Може да не ни харесва нас и да е отишъл да изкаже сестра си на друго място.
    тогава Бог да пази семейството

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Ами ние у дома сме 5 човека, а когато големия ми брат си дойде от САЩ ставаме 6. Не веднъж се е налагало да мия чиниите след вечеря, а те не са 1 или 2. Редовно се случва по обед да мия чиниите на брат ми по простата причина, че той няма време. Но го правя не само защото няма да ми се счупят ръцете, ами защото и той ми помага с редица други неща. Друг е въпроса, че със сестра ми редовно се караме за кучето. С нея нещата стоя по съвсем различен начин, но това няма да влизам в подробности... Там вече не е до сексизъм, а до равенство

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си