- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Bие как мислите...?
suglasen sum !Първоначално написано от OtherDimension
Не може разбира се. И аз не виждам никаква разлика между жената и мъжаПървоначално написано от Sam90
![]()
Жалко за теб,тогава.Първоначално написано от LunaTriCk
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
В случая не се говори за торба цимент, а за чиния - всяко момче може да си измие чинията.
Има момичета, които могат да вдигат повече от голяма част от момчетата.
Никой не говори за сексуалност. Ако мозъчето ти е толкова ограничено, че не можеш да направиш разликата, жалко за теб.
Vsichki izpadate do nqkade v krainostiSpored mene otgovora e po sredata... kakto ot edna strana trqbva da ima dobro vuzpitanie.. ot druga strana,kakuvto i da e choveka(govorim za hora ne jeni.. muje) ne trqbva da bude potupkvam i pomachkvan i da mu bude natqkvano-" ti si nishtojestvo"
Taka che nqma smisul ot spor![]()
Az sum prav![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Нали ? Мога да се объркам някой вечер...Първоначално написано от pathetic
Те и жените могат да си сменят сами гумата ама...чакат.![]()
балон, ти изпадаш в крайности
не е голямо унижение да измиеш чинията на брат си, да не кажа никакво..
бе просто всяка жаба да си знае гьола.. тва е
A tova che ne e unijenie.. ne e.. az govorq za drugata strana,ako i bude natqkvano postoqnno,che tq e jena i da trqq chisti i da ne si misli za drugi raboti.. za tova namekvah az. Nemislq che tuka ima jenomrazciПървоначално написано от OtherDimension
![]()
I vse pak sichki,koito imat brat ili sestra... znaqt kvo e da surbash poparata na brat/sestra.. ne e priqtno.. nezavisimo dali e bilo da izmiesh neshto da otnesesh skandala za schupeno neshto i t.n.t![]()
Za da se izloja i da vi razveselq.. naprimer az kato bqh 5-6 klas(nepomnq tochno),bqh vurtql qko na rozovite telefoni i doide smetka 200 leva i obviniha brat mi,zashtoto beshe po-golqm... ne e priqtno,nali?
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
По принцип е така, но въпросът е дали брат й също й помага или е някой, който също само си размята дънките в у-щеПървоначално написано от OtherDimension
Не забравяй, че в днешно време не само момичетата не пипват домакинска работа, но и много момчета не смеят един пирон да забият.
Впрочем аз също се карам с баща ми, че не си вдига чинията, в нас сме си разпределили работатаАз чистя прах, прахосмукачка, всеки ден по два пъти бърша пода, вечер разжождам, мия кучето и после чистя след нея, пускам миялна /което не е работа, де/, но после сутрин, трябавда събера и прибеда чиниите, а и пазарувам. Баща ми не знае къде е магазинът! Но затова и несе оплаква като му направя забележка, все пак друга работа няма освен да си вдигне чинията, което за мен е въпрос на уважение в случая, при положение, че и аз помагам и аз ще разчистя после масата
![]()
Към авторката- просто с разпределете работата и баща ти не е прав, защото ти може и да си момиче, ама брат ти е е отишъл още да те изхранва, а седи и си клати краката лятната ваканция /ако е ученик още/.
Първоначално написано от shadow4e
.. тук историята мълчиПървоначално написано от shadow4e
![]()
шегата настрана, права си, така е .. но авторката играе роля на ощипана госпожица, брат й може и да цепи дървата зимата, може и да си бара онази работа по цял ден .. това няма как да го знаем
ама и не го виждам да се оплаква из форума
Заболя ме главата от тази семейна мелодрама,честно.
А от къде знаеш дали сега той не се оплаква в друг форумПървоначално написано от OtherDimension
Може да не ни харесва нас и да е отишъл да изкаже сестра си на друго място.
тогава Бог да пази семействотоПървоначално написано от shadow4e
![]()
Ами ние у дома сме 5 човека, а когато големия ми брат си дойде от САЩ ставаме 6. Не веднъж се е налагало да мия чиниите след вечеря, а те не са 1 или 2. Редовно се случва по обед да мия чиниите на брат ми по простата причина, че той няма време. Но го правя не само защото няма да ми се счупят ръцете, ами защото и той ми помага с редица други неща. Друг е въпроса, че със сестра ми редовно се караме за кучето. С нея нещата стоя по съвсем различен начин, но това няма да влизам в подробности... Там вече не е до сексизъм, а до равенствоПървоначално написано от shadow4e
![]()