- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Няма къде да го направим.
Имаме голям проблем с моя приятел-няма къде да го направим,а толкова мн ни се иска.Ще кажете щом е така значи не би трябвало това да е проблем,но не е точно така.Вкъщи или в тях е изключено.В колата е доста неудобно,а и може да ни види някой няма да успея да се отпусна и нищо няма да се получи.Толкова много мислих и нищо не ми ивда на ум.Помагайте,моля.
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
mi e otidete v nqkoi motel/hotel i vsi4ko 6te e nared.........eee 6te se ohar4ite za 1 staq no kfo da se pravi
elate vku6ti![]()
Emi hodite nqkade na motel ili prosto otidete v nqkoq gorichka i tam go na pravete ima sumati mesta kino,kenefi ,peiki,hrasti kvo se setish![]()
![]()
![]()
\
/ \
/ \
/ \
/ \
/
![]()
![]()
![]()
приятели,които живеят сами нямате ли?
da otidete v nqkoi va6 priqtel (nie taka pravim)![]()
На колко години сте бе деца,съберете по 10лв и отивайте на мотелче какво толкова
В кола е супер. Аз лично обожавам. Има си тръпка. Сред природата-вземате 1 одеало по тъмна доба и действате. В приятел. когато вашите ги няма. Когато спят. В тавансо помещение...........идеи бол!
В София.Това с парковете е за авантюристи ние не сме от тях.Приятели,които живеят сами нямаме.Родителите като ги няма е най-лесно![]()
Ако си падате по романтичните неща, отидете на пиктник на някоя полянка, приятно ще еПървоначално написано от Анонимко
![]()
Ухаааа На плажа е най яко ако си поне от морски градМожете да отидете вечерта
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Отидете на хотелНаемете хубава стая,романтична обстановка,особено ако ще бъдете за пръв път заедно.
![]()
А добре де а във нас нон стоп ли има някой?! А все трябва да имате някой приятел със свободен апартамент за някой друг час .Иначе хотелче или мотелче !
v nqkoi fr nqq li svobodno leglo ? moje su6to v asansiornoto pome6tenie ili u vas postoqnno li sa va6te
polqnki ve4e v BG nqma da idat v nqkoq benzinostanciqПървоначално написано от lo6o`ko7e
P.S.Tva ne e darjava...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
da be da si gledat rabotata ako priqteli iskat v nas da se ebat sa nqma da im damПървоначално написано от fifinkathefreak
Струва ми се невъзможно родителите ви постояно да са си у вас. Тези хора не работят ли?
а вие на колко сте? Защото, ако вече сте големи (доколкото е възможно) и имате сериозна връзка, нищо не ви пречи да останете в стаята и да се заключите.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Първоначално написано от Анонимко
В гората, през ноща, гледай да не се завирате много навътре за да не ви нападне баба меца или кумчо вълчо. Ако има пълно луние да ви свети, още по супер ! Може и през деня ако ви е страх от мрака на нощта, сутрин рано при изгрев слънце също е супер.
ТАМ Е МНОГО ЯКО !!
А също и на плажа, късно през ноща. И там е супер !! Само трябва да изберете хубаво място !!
![]()
Може и през деня ако ви е страх от мрака на нощта, сутрин рано при изгрев слънце също е супер.
Ако сте на село ! пъхате се в мамулите навътре, преди това взимате си една две кърпи и т.н, и там е доста хубаво !! Внимавайте обаче да няма дърти защото са големи клюкарки. *сигурно защото ги е яд. ХАХА
Ах щтях да забравя, на палатка също е доста яко !!
![]()
Има още хиляди хубави места !!![]()
Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях
Моята стая няма ключ и изобщо и да има няма как да се заключиПървоначално написано от Aleandra
![]()
А моя човек спи в хола, чиято врата е стъклена и също не се заключва. Ключа в доста жилища не е опция![]()
Мдам, права си. Не знам колко разбрани са родителите им. И как ще реагират, ако има кажат, че искат да останат сами без да ги безпокоят.Първоначално написано от krem4et0
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Е, то на моя родителите след 30 мин разговори, хапване от моя страна със всевъзможни манджи и гледане на ТВ си отиват в стаята. Ама.........някак си не ми е удобно. Познавам ги, но не искам случайно да ми видят срамотиите. За това често се въздържам от такива изпълнения!