.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Guest

Moderated:Няма къде да го направим.

Имаме голям проблем с моя приятел-няма къде да го направим,а толкова мн ни се иска.Ще кажете щом е така значи не би трябвало това да е проблем,но не е точно така.Вкъщи или в тях е изключено.В колата е доста неудобно,а и може да ни види някой няма да успея да се отпусна и нищо няма да се получи.Толкова много мислих и нищо не ми ивда на ум.Помагайте,моля.

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    mi e otidete v nqkoi motel/hotel i vsi4ko 6te e nared.........eee 6te se ohar4ite za 1 staq no kfo da se pravi

Guest
    elate vku6ti

Град
    BG SOFIA
    Emi hodite nqkade na motel ili prosto otidete v nqkoq gorichka i tam go na pravete ima sumati mesta kino,kenefi ,peiki,hrasti kvo se setish \/ \/ \/ \/ \/

Повече от фен
    приятели,които живеят сами нямате ли?

Guest
    da otidete v nqkoi va6 priqtel (nie taka pravim)

Град
    Пловдив
    На колко години сте бе деца,съберете по 10лв и отивайте на мотелче какво толкова

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    В кола е супер. Аз лично обожавам. Има си тръпка. Сред природата-вземате 1 одеало по тъмна доба и действате. В приятел. когато вашите ги няма. Когато спят. В тавансо помещение...........идеи бол!

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    park , motel , kola...
    Love you Kris !!!

Кой град?

Guest
    В София.Това с парковете е за авантюристи ние не сме от тях.Приятели,които живеят сами нямаме.Родителите като ги няма е най-лесно

Град
    Трявна

Re: Moderated:Няма къде да го направим.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Имаме голям проблем с моя приятел-няма къде да го направим,а толкова мн ни се иска.Ще кажете щом е така значи не би трябвало това да е проблем,но не е точно така.Вкъщи или в тях е изключено.В колата е доста неудобно,а и може да ни види някой няма да успея да се отпусна и нищо няма да се получи.Толкова много мислих и нищо не ми ивда на ум.Помагайте,моля.

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!
    Ако си падате по романтичните неща, отидете на пиктник на някоя полянка, приятно ще е
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи - музика - лъчи
    Не искат и не обещават те ...
    ЦъК

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Ухаааа На плажа е най яко ако си поне от морски град Можете да отидете вечерта
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Отидете на хотел Наемете хубава стая,романтична обстановка,особено ако ще бъдете за пръв път заедно.

А добре де а във нас нон стоп ли има някой?! А все трябва да имате някой приятел със свободен апартамент за някой друг час .Иначе хотелче или мотелче !

Guest
    v nqkoi fr nqq li svobodno leglo ? moje su6to v asansiornoto pome6tenie ili u vas postoqnno li sa va6te

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от Grin Ocean
    elate vku6ti
    КРАДЕЦ ПРЕСТЪПНИК . аз бях първи !

Guest

Град
    nqkade tam

Цитирай Първоначално написано от lo6o`ko7e

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!
    Ако си падате по романтичните неща, отидете на пиктник на някоя полянка, приятно ще е
    polqnki ve4e v BG nqma da idat v nqkoq benzinostanciq

P.S.Tva ne e darjava...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от fifinkathefreak
    приятели,които живеят сами нямате ли?
    da be da si gledat rabotata ako priqteli iskat v nas da se ebat sa nqma da im dam

Струва ми се невъзможно родителите ви постояно да са си у вас. Тези хора не работят ли?
    а вие на колко сте? Защото, ако вече сте големи (доколкото е възможно) и имате сериозна връзка, нищо не ви пречи да останете в стаята и да се заключите.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!
    В гората, през ноща, гледай да не се завирате много навътре за да не ви нападне баба меца или кумчо вълчо. Ако има пълно луние да ви свети, още по супер ! Може и през деня ако ви е страх от мрака на нощта, сутрин рано при изгрев слънце също е супер.
    ТАМ Е МНОГО ЯКО !!

А също и на плажа, късно през ноща. И там е супер !! Само трябва да изберете хубаво място !!
    Може и през деня ако ви е страх от мрака на нощта, сутрин рано при изгрев слънце също е супер.

Ако сте на село ! пъхате се в мамулите навътре, преди това взимате си една две кърпи и т.н, и там е доста хубаво !! Внимавайте обаче да няма дърти защото са големи клюкарки. *сигурно защото ги е яд. ХАХА

Ах щтях да забравя, на палатка също е доста яко !!

Има още хиляди хубави места !!
    Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Струва ми се невъзможно родителите ви постояно да са си у вас. Тези хора не работят ли?
    а вие на колко сте? Защото, ако вече сте големи (доколкото е възможно) и имате сериозна връзка, нищо не ви пречи да останете в стаята и да се заключите.
    Моята стая няма ключ и изобщо и да има няма как да се заключи
    А моя човек спи в хола, чиято врата е стъклена и също не се заключва. Ключа в доста жилища не е опция

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Моята стая няма ключ и изобщо и да има няма как да се заключи
    А моя човек спи в хола, чиято врата е стъклена и също не се заключва. Ключа в доста жилища не е опция
    Мдам, права си. Не знам колко разбрани са родителите им. И как ще реагират, ако има кажат, че искат да останат сами без да ги безпокоят.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    Свищов
    Е, то на моя родителите след 30 мин разговори, хапване от моя страна със всевъзможни манджи и гледане на ТВ си отиват в стаята. Ама.........някак си не ми е удобно. Познавам ги, но не искам случайно да ми видят срамотиите. За това често се въздържам от такива изпълнения!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си