.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    sladi_4ka
    Guest

Приятелство или любов?!

Zdraveite..
    Pisha vi zashtoto sym pred golqma dilema!S Ivan se poznavame ot okolo godina toi e godina po-golqm ot men.Uchim v edno uchilishte ... Stanahme mn dobri priqteli...Sichko vyrvi OK, no ima problem ..Imam chuvstva kym nego ...I mislq che i toi ne e bezrazlichen kym men...Prosto veche useshtam neshtata po drug nachin...Hodihme zaedno na ekskurziq i dvamata bqhme otchaqni ot "nespodelena lubov" i prekalihme s alkohola ...Gledahme klipchetata ot tam i na sichki klipcheta sichki ni ebavat da stanem dvoika ...Sled tova toi dosta vreme se pritesnqvashe ot tova..Mnogo sym obyrkana iskam da pogovorim za tova no me e strah che shte go izgybq kato priqtel...Moje li da mi dadete syvet mn mi e kofti...

Guest
    Любов

Град
    Русе
    и аз съм на същото мнение любов

sladi_4ka
    Guest
    No kak da mu go kaja ?

Цитирай Първоначално написано от sladi_4ka
    No kak da mu go kaja ?
    Може би не е нужно да му казваш...мисля и намеците ще свършат работа !Ама ако е срамежлив и не иска да предприеме първата крачка ще ти се наложи ти да се нагърбиш с тази задача!Все пак е по-добре да му признаеш и ако и той има чувства,да тръгнете,отколкото след време да разбереш,че той е изгарял от любов по теб и е можело да се получи нещо,а ти си оставила нещата така!Действай!

Животът трябва да се живее така,че да те е срам да разказваш,но да ти е кеф да си спомняш!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от dark__orchid
    No kak da mu go kaja ?
    Може би не е нужно да му казваш...мисля и намеците ще свършат работа !Ама ако е срамежлив и не иска да предприеме първата крачка ще ти се наложи ти да се нагърбиш с тази задача!Все пак е по-добре да му признаеш и ако и той има чувства,да тръгнете,отколкото след време да разбереш,че той е изгарял от любов по теб и е можело да се получи нещо,а ти си оставила нещата така!Действай!
    Ami sramejlivichyk e da i tochno tova me pritesnqva shte pochna da mu namekvam dano neshto stane zashtoto e spr svqstno momche i dyrji na men Blagodarq

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    No kak da mu go kaja ?
    Ami sramejlivichyk e da i tochno tova me pritesnqva shte pochna da mu namekvam dano neshto stane zashtoto e spr svqstno momche i dyrji na men Blagodarq
    Добре...и после ако стане нещо,разказвай...не че ме бива много в съветите,ама може с нещо да помогна !

Животът трябва да се живее така,че да те е срам да разказваш,но да ти е кеф да си спомняш!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    No kak da mu go kaja ?
    Добре...и после ако стане нещо,разказвай...не че ме бива много в съветите,ама може с нещо да помогна !
    Shte pisha nepremeno

Дръж се приятелски пък ако съдбата ви е отредила да сте заедно, ще сте...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    приятелсво ве к'ва е таз любов

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми