- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ефект от Дерматолог...Разсъждения,мн ения...
От няколко месеца ходя на дерматолог,заради лицето ми...
Снощи си говорих с един човек и той каза,че се чудел дали при дерматолога не е като при диетолога...тоест докато се лекуваш - мазила,процедури и тем подобни,да има ефект,а след като престанеш отново да започнат да ти илизат пъпки или дори положението да се влоши...
Как мислите?
Много зависи с КАКВИ лекарства те лекува и по КАКЪВ начин!!!
Мога да кажа, че 50% от дерматолозите са псевдо (втълипили си, че са добри)..
Ама и да ти кажа мн зависи от какво боледуваш... има някои неща дето не минават ей тъй..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
of dosta e kompleksno cqloto tova ne6to,parvo zavisi kakav e dermatologa,vtoro kolko e seriozno cqloto tova ne6to(nadqvam se da ne e) i treto zavisi dali ti si uporit i se otnasq6 seriozno,spodeli vse pak kvo ti ima i kvo ti e izpisal,i az sam natrupal opit
ми за втори път бях при нея...изписа ми същото като предния път: някаква маска,лосион за почистване на лицето и крем,само че тоя път имам да пия и някви хапчета Дермабион по 3 пъти на ден...Първоначално написано от Анонимко
Не съм супер тежък случай,но все пак искам да спра всякакво излизане на пъпки... та това ми го подметнаха вчера дали найстина ще има ефект и реших да прочета още мнения![]()