.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    НямаЗначение
    Guest

Ефект от Дерматолог...Разсъждения,мн ения...

От няколко месеца ходя на дерматолог,заради лицето ми...
    Снощи си говорих с един човек и той каза,че се чудел дали при дерматолога не е като при диетолога...тоест докато се лекуваш - мазила,процедури и тем подобни,да има ефект,а след като престанеш отново да започнат да ти илизат пъпки или дори положението да се влоши...
    Как мислите?

Много зависи с КАКВИ лекарства те лекува и по КАКЪВ начин!!!
    Мога да кажа, че 50% от дерматолозите са псевдо (втълипили си, че са добри)..
    Ама и да ти кажа мн зависи от какво боледуваш... има някои неща дето не минават ей тъй..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Guest
    of dosta e kompleksno cqloto tova ne6to,parvo zavisi kakav e dermatologa,vtoro kolko e seriozno cqloto tova ne6to(nadqvam se da ne e) i treto zavisi dali ti si uporit i se otnasq6 seriozno,spodeli vse pak kvo ti ima i kvo ti e izpisal,i az sam natrupal opit

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    moita dermatolojka mi pomogna ina4e nz...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    of dosta e kompleksno cqloto tova ne6to,parvo zavisi kakav e dermatologa,vtoro kolko e seriozno cqloto tova ne6to(nadqvam se da ne e) i treto zavisi dali ti si uporit i se otnasq6 seriozno,spodeli vse pak kvo ti ima i kvo ti e izpisal,i az sam natrupal opit
    ми за втори път бях при нея...изписа ми същото като предния път: някаква маска,лосион за почистване на лицето и крем,само че тоя път имам да пия и някви хапчета Дермабион по 3 пъти на ден...
    Не съм супер тежък случай,но все пак искам да спра всякакво излизане на пъпки... та това ми го подметнаха вчера дали найстина ще има ефект и реших да прочета още мнения

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си