Predi 3 meseca se zapoznah s edno momche.Ne moga da kaja che s1m vlubena v nego,no vse pak ima neshto...Predi sedmica mi predloji da tr1gnem.S1glasih se,zashtoto i az s1shto go haresvah.Vsichko v1rveshe chudesno do vchera.Vchera beshe rojdeniqt mi den.Podnese miroza i az mnogo se zaradvah na jesta.Priatelkite mi kazaha-"Samo tova li ti dade?Tuk ima neshto gnilo!"Az ne s1m materialistka i mislq che tova beshe dostat1chno,dori i da ne mi be dal nishto az pak bih bila shtastliva.Sled akolo chas sled kato doide u nas,kaza che trqbva da se pribira zashtoto imal problemi.Razbrah go...K1m 12 chasa reshihme da idem na diskoteka.....i......toi beshe tam s nqkakvo drugo momiche.Ne izd1rjah prosto.Utidoh pri nego s chashata si s vodka i prosto q izl1h v1rhu nego!Toi stana i ponechi da mi vdigne skandal.Izlqzohme otv1n.Udari mi shamar sled koeto izt1rsi "Obicham te!"E az kipnah,kazah mu nqkolko dumi-ne sa za pred hora...tr1gnah si!Na sledvashtiq den doide u nas s podar1k.Nqkakvo lanche- e izhv1rlih go kakto i nego.Nai-dobrata mi priatelka misli che s1m post1pila mn glupavo.Spored neq trqbvashe i az da mu izneverq-pred nego.Ne znam veche.Prez 5 min mi zv1ni i mi kazva kolko me obicha.Kaza mi che ako ne se s1berem,nikoi nqma da tr1gne s men-zashtoto shtql da razpravq vsqkakvi gluposti za men.Kajete mi kak da post1pq????????