35то това Добри Войников ли беше? Ако е то, една съученичка (бивша вече де) я приеха там и тази година ще е 8 клас. Аз нямам впечатления за училището, но щом са я записали там, трябва да е добро. Момичето е много свястно и е много готина, ако имаш желание да се запознаеш с нея пиши ми на скайп miss_bankova, аз ше ти го кажа. Айде и успех в издирването на съученици.
35то това Добри Войников ли беше? Ако е то, една съученичка (бивша вече де) я приеха там и тази година ще е 8 клас. Аз нямам впечатления за училището, но щом са я записали там, трябва да е добро. Момичето е много свястно и е много готина, ако имаш желание да се запознаеш с нея пиши ми на скайп miss_bankova, аз ше ти го кажа. Айде и успех в издирването на съученици.
Любимото ми даскалооо Учих в него до 7-ми клас, тоест до миналата година.. много е добро, учителите са яки /повечето/, сградата също е яка.. абе ще ти хареса
100% me. Sorry!
I can't remember how this got started,
But I can tell you exactly how it will end. (:
Хах!Аз до 7 клас бех там са пак Моля се само докато стигна до 12 клас да не вземат и университет да го направят Но иначе е добро.Аз не го обичам много ама поради лични си причини.Всеобщо е мнението,че наистина дава най-доброто обучение на френси и немски в цяла София.По руски дори можеш 11 клас да държиш изпит и да получиш диплома "Прагово ниво".А за френската и немската паралелка те са с програмата на 1ва Немска и 9-та Френска