.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

35 училище..

Zdraveite!Ima li nqkoi ot 35?Tazi godina sum prieta tam.Kakvi sa vi vpre4atleniqta za y4ili6teto?

Голям фен
    Град
    София
    Аз съм там.
    Супер си е училището ще ти хареса И учителите са добри и съучениците са яки! Успех и ще се видим на 15ти
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

MErci mnogo! A ti koi klas si?

Guest
    35то това Добри Войников ли беше? Ако е то, една съученичка (бивша вече де) я приеха там и тази година ще е 8 клас. Аз нямам впечатления за училището, но щом са я записали там, трябва да е добро. Момичето е много свястно и е много готина, ако имаш желание да се запознаеш с нея пиши ми на скайп miss_bankova, аз ше ти го кажа. Айде и успех в издирването на съученици.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    35то това Добри Войников ли беше? Ако е то, една съученичка (бивша вече де) я приеха там и тази година ще е 8 клас. Аз нямам впечатления за училището, но щом са я записали там, трябва да е добро. Момичето е много свястно и е много готина, ако имаш желание да се запознаеш с нея пиши ми на скайп miss_bankova, аз ше ти го кажа. Айде и успех в издирването на съученици.
    Уф, това бях аз.

Любимото ми даскалооо Учих в него до 7-ми клас, тоест до миналата година.. много е добро, учителите са яки /повечето/, сградата също е яка.. абе ще ти хареса
    100% me. Sorry!

I can't remember how this got started,
    But I can tell you exactly how it will end. (:

Свърталище на Луди

Град
    В страната на вечната лигня =]
    Хах!Аз до 7 клас бех там са пак Моля се само докато стигна до 12 клас да не вземат и университет да го направят Но иначе е добро.Аз не го обичам много ама поради лични си причини.Всеобщо е мнението,че наистина дава най-доброто обучение на френси и немски в цяла София.По руски дори можеш 11 клас да държиш изпит и да получиш диплома "Прагово ниво".А за френската и немската паралелка те са с програмата на 1ва Немска и 9-та Френска

!!!!!!!!!
    Guest
    Учил съм там, от там ми е дипломата за средно образование.
    Понякога като се разхождам из квартала минавам покрай него, лол

ПС - завърших през 2000г.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си