- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Дискотека...
Nqkoi slu4aino da e hodil v tazi diskoteka???![]()
A i slu4aino ako moje da izbroite nqkoi pesni koito puskat tam,no da ne sa 4alga !
Усмихвай се дори когато ти е много мъчно,защото никога не знаеш кой ще се влюби в усмивката ти!!!
mili4ka za6to izbra to4no la piovratolkova kato iska6 pesni otidi do primorsko, vhoda ne e skup, vlez i vij sama
![]()
В La Povra пускат предимно техно и хаус,но има и чалга,и то не малко,друго аз поне не съм ул там,ходил съм доста пъти,хубава е дискотеката,има ко да се прави
qka diskoteka ama jamaika e za predpo4itane![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
la piovra e mnogo qka diskoteka stava super 6ou i mnogo qko se rabiiva6 tam i qkoto e to4no 4e da ima nai mnogo 10 pesni 4alga za ve4erta
tolkova ponosimi sa
prepora4vam q opredeleno
оу, la piovra, la piovra...
За няк'ъв кух dj по 2 лева отгоре ни събраха...
То партито ако сам не си го направиш няма кой...Музиката там обикновено включва - текущите комерси, чалгийка(кат' се почне не спира лесно), някое хаусче(задължително популярно)...Ретро парти не правят, кенефът е яко наакан)
Но е на минутки от Приморско...и все пак...автобусът стига до "Зангадор")
be_true, 6te se suglasq s teb 4e v Zangado e mn po-qko ot La piovra .. vupreki 4e Rave partitata sa leko izciklq6ti nad psihikata
kolkoto do diskote4kite v Primorsko .. bivat ama ne mnogo
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
хмм, хмм, хъммммПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
)
може ли да се изкажа?)
Сервитьорките там са и компанионки(поне тези от миналата година), дрогата е на мах...и музиката не е нищо особено...Чалгийка си има, не е за оплакване...
"Текила" пада, само след 3-4(или 2-3, вече не помня) пускали малко ретро(според момчето на стрелбището), на мен атмосферата не ми допада..."Импулс"...ми....с всичките малчугани в краката ми пак мога да си изкарам весело на комерсите..."Сото"-хахха
)
Само на мен ли ми се стори така или т'ва лято е мн пусто вечер в Приморско...по баровете всичко е празно...да препоръчам...ник'ви Хавани...мно'о режат...цените са...ъъъ...3-ни)...."Дежа Вю" бива...макар че барманите не са от най-дружелюбните и не се пазарят
)хах, ама се отплеснах....никакви Оргазми също...."Нептун" закрит ли е???И все пак гласувам за Китен...може да е селце през деня, ама нощем е яко куул
)
Ходил съм а ето и песните Но не ме кефи особенно има и по добри
Зангадор като че ли е по хубава
Deep Dish - We gonna feel it
D-Devils - Dance with the devil
Asle Bjorn feat Leya & Anne K - Lucky you
Martijn Ten Velden - I wish you would (remix)
Beyonce & Shakira - Beautiful liar
Akon feat Eminem - Smack that
Mastiksoul vs Saeed Younan - To the beat (Saeed Younan remix)
Bump - Rushing (Dave Spoon vocal mix)
Freemasons - Rain down love (Phunkk Mobb remix)
Timbaland feat Nelly Furtado & Justin Timberlake - Give it to me
David Vendetta feat Rachael Starr - Bleeding Heart (Vocal Mix).mp3
diddy feat fatman scoop - last night (remix).mp3
Pepi - Shte Te Narisuvam (club remix).mp3
Dj Tatana-If i Could.mp3
DJ Sava feat. Elena - Gone Away.mp3
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Не знам как е било миналата година, но аз такива неща не забелязах, а вчера се върнах от Приморско. Купона е на мах, сега е сезона.
Иначе "Сото" и "Текилата" са си дупки, все едно в мазе влизаш. В "Текилата" само след 3 часа като е безплатно съм влизала, ама много се бият там, някакви селски ГЪЗарчета. "Импулс" така и не посетих. А има и една дискотека "Атила" - малко забутаничка, ама там е по-спокойно и пускат саааааааамо чалга, но посетителите са предимно от някакви училищни летни лагери. Иначе не е лошо и не е мазе и сервитьорката е голяма сладурана.![]()
ok de ... spodelqm ob6toto mnenie 4e be6e bezinteresno ..Първоначално написано от Whisskas
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.