- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секса за една нощ...
За секса с една нощ няма лошо в разнообразието..![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
курвенско my ass... глупости... зависи с кой?!?!?Първоначално написано от find_m3
Защо не, все пак, ако си сам и няма човек до теб, защо да не си изкараш кефа за 1 вечер. Стига да използваш презерватив и да си внимателен и предпазлив и всичко да е ОК защо не?!?! Не виждам пречка ако двама души се желаят и не искат да имат нишо сериозно да не го направят.....![]()
лошо няма, особенно ако секса е бил як, вероятността да стане за постоянно е доста голяма
durto magre
Четох някой от мненията, някой казват,че разнообразието е хубаво... да ,хубаво е да има разнообразие, но и с един и същ човек , разнообразие винаги може да има...стига малко да помислиш. Категорично отхвърлям идеята за секс за една нощ,защото не ми допада, хора ,който може и да не срещна вече да ме докосват и целуват ,още по малко пък да правя секс с тях ... да,да .... за да правя любов с някой , трябва да го обичам. За нищо на света не бих правила секс ,просто ей така... защото държа на себе си,защото не съм за всеки и не разбирам как може да има толкова момичета който правят секс със различни всеки ден без изобщо да не им пука![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Любовта е най хубавото нещо... да се отдадеш на човек,който те заслужава и те обича....
Sexsa za edna no6t si e napravo kurvensko.Kakuv e smisala da se e*e6 bez da izpitva6 ni6to kum 4oveka![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Мъжете се нуждаят от място, а жените от обстоятелство.
Аз нямам нужда от предтекст.
Все си има своите нужди.
Видях някъде, че било най-хубаво с любимия/любимата. А, ако няма таквъв? Ако разстоянието ти от една сериозна връзка до друга е 1 години (което е нормално време, нали е била сериозна)
Напълно ЗА секса за една нощ.
И не забравяйте презервативите!
ako ne stava navik nqma lo6o![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
ЗА съм, но само ако е с предпазни мерки ... не се знае от къде дебне болестта![]()
![]()
... k33p w@lkinG ...
Ami glasuvam "ZA",no nepremenno da e s predpazni merki.Ponqkoga 4ovek se nujdae ot raznoobrazie i ne6to neangijira6to.Gledah naskoro edin film vav koito geroinqta kaza edna mnogo istinska sentenciq "Ponqkoga kurvata zaklu4ena vav vsqka edna ot nas iska da izleze navan za opredelen period ot vreme"Ako nqkoi go interesuva filma se kazva Monamour.DOsta e aktualen za tazi tema tuk.
"....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."