.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Guest

Moderated:Не знам как да я поканя на среща

Запознах се с едно момиче по скайпа.Та поне на външен вид тя много ме кефи.Е да ,но има и малък проблем.Въпреки ,че много ме кефи ,като я видя в скайпа и просто се вдървявам и се притеснявам да и пиша.Просто незнам какво.Как да я накарам да се видим на 4 очи.там е лесно.Но тук е...?!А и тя нормално в началото се държи доста грубо и отблъскващо...

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

Град
    LoveTown

Re: Една такава никаква..

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Запознах се с едно момиче по скайпа.Та поне на външен вид тя много ме кефи.Е да ,но има и малък проблем.Въпреки ,че много ме кефи ,като я видя в скайпа и просто се вдървявам и се притеснявам да и пиша.Просто незнам какво.Как да я накарам да се видим на 4 очи.там е лесно.Но тук е...?!А и тя нормално в началото се държи доста грубо и отблъскващо...
    Човек трябва да изпита тръпката от истинското запознанство ,а не от разни скайпове.
    Никой не умира девствен ,животът преебава всички

Guest

Цитирай Първоначално написано от Jaden
    Човек трябва да изпита тръпката от истинското запознанство ,а не от разни скайпове.
    А как предлагаш да реагира ,като на 5 съобщение и кажа ае навънка ,без да ме е опознала?!

Град
    LoveTown

Цитирай Първоначално написано от Jaden
    А как предлагаш да реагира ,като на 5 съобщение и кажа ае навънка ,без да ме е опознала?!

Абе ,пич ,слушай сега!
    Първо:Недей да си търсиш мацки в нета ,щото ако го правиш и си загорял ке станеш още по загорял.А ако не си ке станеш.

Второ:
    Срещни се с мацето ако се съгласи.Тъй и тъй си я поканил.Ама я по-добре се хвани с някоя дето сте се запознали във "Невиртуалното"пространств о!
    Никой не умира девствен ,животът преебава всички

Мега фен Аватара на koalka
    Сега се държи грубо и отблъскващо, защо го прави?Харесваш я и за това се притесняваш, но се вижте-нищо не губиш.

Guest
    6tom ne moge6 da govori6 s neq po skypa o6te pove4e 6te se vdurvi6 kato se sre6ene.

Престраши се да и пишеш и подхвърли едно предложение за кафе.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

RQ

Кажи и ... " Мацко ай тъ воа на кайве или на разходка " ... Момичетата обичат " лошите " момчета ... уж Айде и успех
    ... k33p w@lkinG ...

Супер фен
    Просто се престраши и я покани на среща.

Голям фен Аватара на 50cent
    to4no brao pi4 4ete6 mi mislite

Ще свикнеш. И аз бях така,но с малко повече старание веднага мисля тема за разговор.Чатил съм си с момиче,което,ако не я питам,няма да каже нищо. И то става въпрос за дълъг чат.
    Call it dumb call it luck call it love or whatever you call it but
    Everywhere I go I keep her picture in my GSM like here

Град
    nqkade tam
    Ei onez ot matricata pravi bqha si4ko e tehnologii.Aman na4i tva e sig 100-nata tema za "zapoznahme se po neta obi4ame se no kak...." puu na neta si mal4at pak na jivo nz kvo 6a e haha mal4anieto na agnetata sig ama 4ast 2 :P

---->po temata vikni q na kafe (puu si4ki kafedjii stanaha) 6tot drugade ti e rano kat ta slu6am si na 14-15 sig tai 4e ve4erq v restorant na sve6ti 6e e malko ......pompozno nali
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    Абе хора ,аз с нея няма и да съм си писал 3-4 мин. вие викни я на среща.Тя да не е луда да приеме..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз се запознах с моя приятел в Мирка. Чатехме всеки ден по 3-4 часа. Говорихме за всичко-от изпити(бяхме тогава кандидат-студенти) до готвене. След 2 месеца чат го поканих на кафе. Заедно сме-3 години без месец

Guest
    -Кво ще правиш утре вечер
    -Нищо...що ?
    -Сиг ли си ?
    -Да,що ?
    -Щот ще бъдеш с мене...
    Може да пробваш нещо такова(може и да стане ако не отговаря точно ..но все пак винаги е полезно да си имаш подготвен шаблон ) ..а може и да минеш с едно 'искаш ли да излезем ?'..пишеш го и просто натискаш Enter

-Кога ще ме ходим на кафе?
    Call it dumb call it luck call it love or whatever you call it but
    Everywhere I go I keep her picture in my GSM like here

Guest
    Днеска изгубих всичко на ЕФУ.Ама давайте идеи.До сряда ще имам пак бая кинти

Фен
    Град
    Sofia
    пишеш и - имаш ли желание утре да излезем и да пием по питие?
    и тва е нищо сложно!!какво се чудите толко!
    sam ne moga :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си