- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Няколко въпроса
Девствен съм на 14 год. и утре един приятел ми е уредил курвичка. Та имам няколко въпроса
1.Какъв вид презерватив да използвам и каква е вероятността да се скъса ?
2.Колко струва Постинора и как трябва да се пие ?
3. В краен случай колко струва аборта ?
Нали е курвичка к'во ти пука
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Презервативи Durex използвай, шансът да се скъсат е изключително минимален.Постинор вече не се произвежда, има някакви други таблетки, които са доста скъпи.До аборт едва ли ще се стигне...Но най-добре наистина изчакай още някоя година преди да правиш секс
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Че ти на 14 години можеш ли да напраиш бебе бе![]()
![]()
AKO STANE BEBE MOJE LI DA SAM MU KRASNICA.
are sega seriozno mi nali e kurva tebe togava ko ti puka tq da si bere grijata.lele LELE
nali e nqkva kurva kvo te ebe ako zabremeneee tq si nosi otgovornosta ne ti puk i ti o6te ne si q ebal puk za aboti 6a misli6 purvo q ebi puk togava misli![]()
![]()
![]()
презервативът durex, а за скъсването зависи напълно от тебе, ако незнаеш как да вкарваш дори и най-добър презерватив може да се скъса. тъй че преди да го овлажниш хубаво , не бързай да вкарваш.
Простинора вече го няма, просто попитай в аптека за спешни контрацепиви, струват 30 лева.
аборта струва поне 300 лева.
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
Най-добре изчакай, раничко ти е за секс. Ако все пак се решиш да го правиш:
1. На мен ми допадат най-много Дюрекс. Рискът да се скъса е минимален, ако е поставен правилно.
2. Постинор вече няма, на негово място продават Ескапел. Цената е между 25 и 35 лв.
3. Ако момичето няма навършени 18 години, аборт без знанието на родител не може да се прави. За цени не съм сигурна, но от 100 нагоре.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
1.Durex sa nai hubavi i nai trudno se kysat no vse pak vinagi trqbva da se vnimava..
2.Za hapchetata neznam, no do kolko sam chuvala sa 35-40 lv..
3.Abortite ne sa chak tolkova skypi no riska e ogromen..
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜
И други казаха-изчакай поне още 3-4 годинки, за де не задаваш тъпи въпросчета!
\/ SPORTEX rulZzZ \
/
Ако презерватива е поставен правилно,шанса за късане е около 0%Ако сте с презерватив просто няма нужда и от спешна контрацепция
А ако стане гафа вече казаха-Ескапел,около 30лв е
Все пак и аз мисля че трябва да поизчакаш поне година-две за да си напълно готов да започнеш полов живот
![]()
Хахахаха а такива като теб направо пробуждат лигавото в менНа 14 и иска съвети бе ей той още ти се губи в гащичките . Аборта колко е
ти ще стоиш и ще гледаш нема се мръднеш бебе ще прави тцтцтцтцц.
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
to4no....ne si dorasal o6te..po dobre nedei...Първоначално написано от krem4et0
![]()
От какъв етнос сиПървоначално написано от две точки ..
Нали знаеш, че само етносите го правят преди да са навършили 15-16
![]()
![]()
![]()
![]()
sry oba4e 6tom zadava6 si4kite teq vaprosi na4i naistina trqa da po4aka6 o6te malko 6ot sq imam 4uvstvo 4e nz kvo prai6![]()
" I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. " Albert Einstein
Човече, изби рибата с тая тема!Първоначално написано от две точки ..
![]()
Нашият - още девствен, пък тръгнал бебета да прави. Чакай малко, по-спокойно.![]()
А какво ще стане, ако от спек не го надървиш, а? Или пък, докато ти бръкне в гащите, свършиш?![]()
![]()
Дишай спокойно и не се затормозявай, рано ти е да мислиш за такива неща.![]()
Собственост на Canis_Dirus
xaaxaxa kvi ste ograni4eni vsi4kite - tuka ste na po 15-16 godini i si vuobrazqvate 4e ste super izrastnali i tiq na po 14 sa mnogo malki,a be mom4eto vi pita obiknovenni vuprosi a vie mu se smeete,izglejdate po malki ot nego pone po tva deto pi6ete!!
sam ne moga :P
щом ще ти е за 1 път се осведоми как се слага презерватив поне, да не го наденеш без да си стиснал резервоара и да остане въздух, щото това е основната причина да се скъса презерватива
durto magre