.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    az 2
    Guest

Необичайно често ми идва....

hora posledno mi doide na 12 ti a eto sa na 2 ri pak :O tva nee normalno!!! na kvo moje se dlaji. predi6nite nqkolko meseca pak be6e ne6to podobno no pone 20 dena ima6emejdu otdelnite idvaniq... pobarka mi se organizma... i btw, nali v jenskorto tqlo ima opredelen broi qicekletki...mi az taka kat otdelqm po dve mese4no sled vreme....ko stvaa....

Guest
    I pri men e taka poslednite 2 meseca idva mi na 14 dni.Ne sam hodila na lekar , no mislq che e ot vremeto - mn e toplo i tova si vliqe na organizma po edin ili drug na4in.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе

Re: neobi4ain 4esto mi idva...

Цитирай Първоначално написано от az 2
    hora posledno mi doide na 12 ti a eto sa na 2 ri pak :O tva nee normalno!!! na kvo moje se dlaji. predi6nite nqkolko meseca pak be6e ne6to podobno no pone 20 dena ima6emejdu otdelnite idvaniq... pobarka mi se organizma... i btw, nali v jenskorto tqlo ima opredelen broi qicekletki...mi az taka kat otdelqm po dve mese4no sled vreme....ko stvaa....
    Яйцеклетките ти са хиляди, не се притеснявай, че ще свършат. Иди си направи изследвания и се прегледай, защото (не искам да те плаша) може да имаш кисти.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Guest
    Значи имах подобен проблем- беше ми дошло, свършило, и след 7 дена пак прокървих, но си знаех, че не е цикъл. Беше по-оскъдно от цикъл и без болки, но пак не беше малко кървене. Отидох на лекар, конкретно обяснение не намери, каза че най-жероятно ми се е спукала яицеклетката и е текнало в повечко. Но ако при тебе със сиг е цикъл, и ако цикълът ти по принцип не е на 20 дена, а от скоро си така, иди на лекар, най- добре той да те прегледа и подъветва. Късмет и ни дръж в течение

Може да се консултираш с лекар,който да ти каже причината и ако се налага някакво лечение.

Re: neobi4ain 4esto mi idva...

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Цитирай Първоначално написано от az 2
    Яйцеклетките ти са хиляди, не се притеснявай, че ще свършат. Иди си направи изследвания и се прегледай, защото (не искам да те плаша) може да имаш кисти.
    Подкрепям.Моя приятелка беше така, само дето и тече към 20 дена.Върви на лекар докато е време, защото може да се стигне до операция! /ако е киста/

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    I pri men e taka poslednite 2 meseca idva mi na 14 dni.Ne sam hodila na lekar , no mislq che e ot vremeto - mn e toplo i tova si vliqe na organizma po edin ili drug na4in.
    Мда...малоумни деца. Колко пъти да обяснявам, че на мен веднъж ми закъсня така...и се оказа, че е от проблеми с яйчниците. Нищо не се дължи на времето. 20 дни цикъл не е нормално...ако е 25-26, окей, но 2 пъти на месец...
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си