- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета какво ви харесва в момчето?
myFriend - твоето място!
Интернационални запознанства напълно безплатно с най-новия портал за виртуални срещи. Срещнете хора от всякакви държави и националности. Чат, форум, свалки, репутация - това са само част от функциите, които предлагаме.
В началото ми прави впечатление как е облечен.Ако е облечен със скъсани дрехи и мръсни-няма да го забележа.Като се опознаем ми е адски приятно ако е добър.
това да ти прлича на форум за безплатна реклама?Първоначално написано от vanchence_89
аз се отчаях вече от животаПървоначално написано от e_l_i_z_a
направо съм шокиран
![]()
![]()
![]()
но хора всякакви вкусове различни
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Е, щом е хубаво момчето, не е ли ясно кое първо ще ни впечатли?Първоначално написано от 50cent
И все пак, и най-големият красавец да е, 5 пари не бих дала за него, ако се държи като пуяк и рядко мисли за друг, освен за себе си. Момчето трябва да е грижовно, мило, да може (и да иска) да ти бъде и приятел, нищо, че имате по-дълбоки взаимоотношения. Това е моето мнение.
Но няма да споменавам, че си имам слабост и към индивиди с дълга, най-често кестенява коса и (тъмно)кафеви очи...
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
честно казано и на излъчване не го дикарвам (като ме видят ме мислят за каркоман(мисля го защото съм металист а азнаете общото мнение за металите),пияница и т.н.) за погледа винаги гледам все едно ще пребия някои(това е защото винаги съм в кофти настроение),не мисля че съм кой знае колко самоуверен, вече с поведението мисля че съм добре нито съм прекалено груб нито пък прекалено мил сама си прави изводите :PПървоначално написано от e_l_i_z_a
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
na segashniq mi priqtel , koito mnogo obicham otnachalo ne izpitvah nikakvi 4uvstva makar 4e toi me tarshe postoqnno no az neiskax da go opoznaq .... sled kato razbrax kaf mu e haraktera go zaobichax stra6no mnogo i ve4e sme po4ti godina zaednone sa vajni parite i tam podobni materialni ne6ta, a haraktera i sarceto
![]()
Ле ле, точно ти ли... !Първоначално написано от lookatme
![]()
![]()
![]()
и аз такаПървоначално написано от gabi_94
![]()
Ot purvoto vpe4etlenie o4ite i usmivkata sled tova haraktera i su6to dali e visok
pxaxaxaxa napravo me zabi v zemqta 4estnooooПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
btw nakara me da se zamislq
![]()
![]()
sq seriozno po temata... sq kvoto i da si govorime si4ki, 1vo se gleda van6nost... prosto kakvoto i da mi kajete 4e izob6to ne i obra6tate vnimanie - ne vqrvam i ne vqrvam... tei de specialno az vinagi gledam pri4eskata i dre6kite - tva ot dale4e go zabelqzvam - poddarjanostta e mn vajnatei de i licety posle.. pak ako ima i qko tqlo - bomba
ama nali obob6taam: kato cqlo trqq radva 4oveka... nqma opredeleni ne6ta koito da trqq sa specialni...
sq tva e moito mnenie... trqq pod4ertaq 4e sam dosta vziskatelna![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ше ви е*а в материалните ку*ви, 98% от всички гледат парите - изразени в телефони, коли, дрехи и тн.
кво се лъжете тука, та чак си вервате![]()
тва е, ако си над 18 и нямаш пари не те харесват, имаш ли кола - ебеш на ред, прости материалистки останаха![]()
мислете му, пичове![]()
е батка тва беше леко тъп въпрос...ми те много малко гледат на външността...гледат ти сърцето!!!!
Павка,бате,връщай се на МарсМомичетата гледат само и единствено външния вид-поне по-голямата част от тях!А другите които казват първо външния нид и после характера и всичко останало-като видите едно много хубаво момче просто после забравяте за другите качества и оставате заслепени от тази външна красота и в повечето случаи тръгвате с някакви тъпи фешанчета и идиоти които залагат само на външния си вид а в действителност в главата са кухи като изпразнен х**!
ПП Който иска да ми се ежи да ми опонира и да ме псува!Аз нямам намерението да се занимавам и да псувам и да убеждавам сулио и пулио в нещо! Изявявам просто мнение!
Ако става втпрос за външност в едно момче харесвма , големи ръце , да е висок и елегантен ,но и с малко мускули , чаровна усмивка и хубави очи .
Абе, не помня дали съм писала в тази тема, но съм много съгласна с това момиче:
Първоначално написано от TuHku`yuHku`f
![]()
В едно момче най-много гледам първо гласа и интелекта , чувстото за хумор е приоритет![]()
Няма място , което може да се заеме , а място , което ти сам ще си извоюваш!!!
ми аз няма да отрека че гледам външния вид.. няма д аизляза с някво плашилокато първо впечатление ми прави усмивката
![]()
и от кога повечето момичета гледат характера бе.. не ги интересувало много много външния вид... като го казвате вие поне вярвате ли си?![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Много хора са ми казвали,че сам много претинциозна...![]()
![]()
Но все пак аз ще напиша какво харесвам в едно момче
![]()
![]()
:
-Да е сладак (може само и на мен,но важното е аз да си го харесвам)
-Да има 4увство за хумор...
-Да не е много прос...(да не знае колко е 2.2-на тоя викам прос)
-Да е мил
-Да се сьобразява с мен и моето мнение...
-Да не е някакьф с голямо самочувствие и голямо мнение за себе си
Знам,4е се повтаря мнението ми с TuHku' yuHku' f ...Sorry за което,но моето мнение прили4а на нейното....![]()
![]()
![]()
P.S Еи много се кефя на емотиконките и за таж ги пи6а по 3 пьти...![]()
![]()
![]()
ami na men nai dobro vpe4atlenie ot pruv pogled moje da mi napravi usmivkata..... ima hora koito samo kato ti se usmihnat i gi pomnish zavinagi a inache kato gi opoznaq haraktera razbia sesuhsto taka mn moje da mi haresat i ochite na nqkogo ..
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Ами първо всеки вижда външния вид.. ама нали знаете-първото впечатление винаги лъже..![]()
за мен външноста играе много важна роля-усмивката и очите и вече като опозная човека до себе си характера ми прачи впечетление -недостатъци и т.н.![]()
![]()
VinAgi S1m iSkAlA tOvA koeTo iMaT dRugIte...SEgA iSkAm tEb, zA6tOtO dRugA tE iMa...
не знам амааа аз си падам по момчета с кубинки![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
az p1rvo gledam o4ite i parvo te me privli4at v edno mom4e mnogo haresvam sini o4i , no pove4eto mom4eta s hubavi o4i sa s1s super prazen pogled
![]()
![]()
hmm ..kakvo gledam li toq laff s o4ite ve4e se po iztyrka i 4esno kazano hi4 ne me e*e ko 6te s cvqt na laino da sa
![]()
![]()
az gledam haraktera trea da ima 4uvstvo za humor 4ovek da e leko div totalen nepokist nekvi takiva iskam nekav det moje da igrae basket da slu6a metal i da kara skate ko ima takyv ae da mi pi6e molq![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
обичам да ми подаряват цветя
да не слушат чалга