Аз съм на 17.Преди време забременях от едно момче (на приятелски купон,понапихме се и стана квото стана).После не си спомнях момчето,нито си спомнях,че съм правила секс,но приятелка ми "припомни" всичко,само дето и тя не знаеше кое е момчето.Разбрах че съм бременна и просто оставих така нещата,не казах на нашите докато не започна да ми личи.Изядох си боя и т.н.След това,малко след като навърших 15,родих момиченце.Задържах го естествено.Сега тя е на 2 години и 4 месеца.Детето вече ходи и говори отдавна (аз продължих училище) и нашите продължават да ми натякват,че трябва да я дам в сиропиталище.Аз я обичам и не искам да се разделям с нея.Как да им обясня,,че аз искам да отгледам детето си?

П.С. Имам финансовата възможност,изкарвам около 300 на месец като работя 2 пъти седмично и имам възможност за по-големи доходи.На нашите не им пречи детето във финансов план.Освен това аз ходя на училище и сама си купувам учебници и глупости,а детето го гледа бавачка докато съм на даскало (за половин ден).