- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Относно маникюрите
мацки искам да Ви попитам има ли специални по тънки четчици за рисуване на ноктите защото тези коийто са с лаковете попринцеп са доста по дебелички и нищо не се получава
Нямам,рядко се лакирвам.Не ми се занимава,пък и не е много полезно за ноктите.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
има по тънки четки до колкото знам има апликатори във формата на химикалка.
Тук продават в магазините "всичко по левче",а и на пазара има такива лакове,само че с някакво като писецеми,не знам как да го обясня
Има и то в най-различни цветове.![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
"Маникюр" е само в единствено число.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
ima razbira se, v nai-razli4ni cvetove sa, no priemrno ako iska6 4eren mnoo dobri figurki se polu4avat s pernamenten marker ima takiva savsem tanki deto sa za diskote s teh stava super i ne se razmazva samo posle trea ot gore top lak i stava super
s dve dumi nemam dumi
Момичета много Ви благодаря =D>
а този пернаментен маркер каква цена е горе долу![]()
оф нещо не бях разбрала добре за маркера
сега чак се сетих за какъм говориш
много ти благодаря за тази идея сега ще провам и се надявам да не се размазва
има специални лакове за рисуване с тънки четчици. питай в някой козметичен магазин, има иг почти навсякъде.Първоначално написано от Анонимко
ако не намериш, рисувай с клечка за зъби - топваш връхчето в лака и рисуваш с нея. получава се досат добре.![]()
toq marker e okolo lev4e pone moq e tolko, a vij sa i s kle4kata za zabi stava no trqbva da is dosta sra4en ina4e az se spravqmi vinagi mi zabelqzvat noktite (vreme za reklama)
![]()
определено предпочитам клечката пред четчицата
ако имаш някаква очна линия която не използваш четчицата ще ти сварши чудесна работа дори повече ми харесват четчиците от очна линия отколкото от тези които са специално за декорация иначе се продават във всеки магазин има на наи различни фирми и цените сущо им са наи различниваршат еднаква работа
ima edni kato t1nkopisec pot1rsi az ve4e ne moga da namerq takiva![]()
![]()
![]()
Има много начини първия е лакът с тънка четка има други които пък са в бутилчица и имат тънкописец отпред и е супер лесно да се рисува с тях можеш с клечка за зъби игла или както казаха четка от очна линия![]()
Защо направо не поускубеш някоя четчица?
Аз се рисувам с лак с тънка четчица с става много добре, купувам си ги от козметиките и не са никак скъпи, а с клечка за зъби (и не пишещ пълнител от химикал) си правя точици. Мисля, че няма да имаш никакъв проблем в намирането на лак с тънка четчица независимо от къде си![]()
да има ги такива.Първоначално написано от Under_my_skin
...AnD I'vE gOt AlL tHe SyMpToMs Of A gIrL wItH a BrOkEn HeArT...!
има лакове специално за рисуване и са с тънка четка вземи си от тях!
Love Ickooo
и аз така направих 1 пътПървоначално написано от sladku_bebzi
![]()