- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Постоянно ми се вие свят
Голяма гадост... От няколко седмици постоянно ми се вие свят като ставам. Случва ми се по 10-тина пъти на ден. Причернява ми пред очите, сърцето ми се вдига в гърлото и след 20-тина секунди ми минава. Но е адски неприятно като чувства. Отделно ме боли и главата. Дали е от жегите или от него друго? Преди време също имах проблеми с главата. Отидох при личната, измери ми кръвното - 80 на 60 и ми каза: "Оо кръвното е малко ниско, ама не е проблем" и ми изписа някакви хапчета за шизофреници и хора с алкохолна абстиненция, които така и не пих. Точно поради тази причина не искам пак да ходя на лекар. Някой с подобни проблеми?!?
![]()
Ми и на мен доста често ми се случва, особено ако се изправя рязко. Няколко пъти и съм припадала, но за щастие последния беше миналата година. И на мен като ми мериха кръвното в даскало ми казаха, че уж било много ниско, но сама съм си го мерила доста пъти, че и при личната и си е наред. За главоболието - също ми е познато, доста често ме боли главата. Мисля, че няма за какво да се тревожиш, просто яж редовно (гладът вреди сериозно в случая), почивай си, стой в проветрени помещения, опитвай се да ставаш по-бавно и ако тогава все още имаш редовни проблеми, посети лекар.![]()
Чувала съм че когато ти се вие свят се яде сладко и помага![]()
Ами да, защото обикновено на човек му се вие свят от глад, а сладкото най-бързо засища глада.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Повече течности, кафета, кола, шоколад и ядки.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Spored mene sichko e zaradi izpitite i ochakvaneto kade shte te priemat.. shte ti mine do nqkolko dniПървоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
На мен ми причернява при рязко ставане,ако не съм пила достатъчно вода.Пий повече вода и сигурно ще спре.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
I na men mi se slu4va dosta 4esto, kato se izpravq da mi pri4ernqva pred o4ite, da mi se vie svqt i da mi stava lo6o, no si znam, 4e mi e ot niskoto mi kruvno(v4era mi be6e 80 na 40). Ne mi stava tolkova zle sled kato piq kafe ili qm 6okolad.
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
При мен е по същият начин,даже си мислих далиПървоначално написано от CooL^GirL^^^
ми няма нещо на очите,защото от доста време ми се случва.
И около жегите става все по-често.Аз като се наведа малко и ми минава мн бързо,а и трябва да пиеш мн течности.
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Оф,да,и аз имам същия проблем.Миналата година лятото пак ми беше така,сега също..Интересното е,че като си бях в нас (апартамент) постоянно ми се виеше свят.Сега съм си на село и нямам такива проблеми.Даже бях забравила за това..незнам от какво е,но понякога имам чувството,че ще падна.Била съм седнала,ставам и трябва пак да седна за 1 минутка,докато се оправя...
И на мен ми се случва, ако съм много напрегната, от жегите или ако съм гладна, а също, ако пия по много кафе без да ям. Не е лошо все пак да отидеш на лекар пак.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
80 на 60 е ниско кръвно. От това е. И не само е ниско, а и границите са доста приближени. Пий кола и кафе, яж сладко и пийвай по 1 чаша червено вино вечер. Аз съм с ниско кръвно и без бонбон в чантата не излизам. Като цяло пий много течности, но не само вода, защото ти става блудкаво. Натурален сок е чудесна идея. Забрави спиртните напитки, маслините, лука.......
Пия кафе всяка сутрин. Течности почти не пия, а за сладко да не говоримМерси все пак на всички. Ако не ми мине до 2-3 дни отивам на лекар.
6tom pie6 kafe vsqka sutrin moje da ne e ot niskoto kryvno, no vse pak edin syvet - ne go pii na gladno! Vredno e...
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!
Da, spoko ne e koi znae kolko seriozno... V smisal i na men mi se slu4va 4esto kogato stana da mi pri4ernqva dosta pred o4ite i me boli glavata. Tova e ot jegite i ot nisko kruvno. Prosto qj poveche plodove i zelen4uvi, hrani se redovno i oshte edin savt - kogato stavash ot legloto,ot sun ot kakvoto i da bilo - ne stavai rqzko, purvo bavno sedni stoi taka 1-2 minuti posle stani ne mn burzo i predpolagam nqma da e tolkova zle... moje tova da e i ot izvednaj rqzkoto stavanePosuvetvai se s blizkite - te 6te ti kajat.Dori ponqkoga se slu4va tolkova mn da ti pri4ernee pred o4ite 4e da pripadnesh. Zatova pii kafe, sushto, mani4ko sladko sushto trqbva da pohapvash
spoko, to shte mine
![]()
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
Споко нема се косиш.Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Явно тука на всички ни така става.
Аз като съм легнал и си гледам филм и като стана и изведнъж ми пречернява и ми се завива свят, но след около няколко секунди вече ми няма нищо.
Нормално е и вече така като ми стане изобщо не обръщам внимание![]()
Пий много течности. Много сокове и вода. Поне по 2-3 литра на ден. Ако не пиеш течности-кръвното пада!Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Знам, че това е проблема. Аз дори в жегине не пия повече от литър-литър и половина. Просто забравям да пия течности...Първоначално написано от krem4et0
![]()
Трябва да си го втълпя и да се старая повече.
И аз имам подобни проблеми и отидох на кръвни изследвания и се оказа,че имам анемия така че най-добре ще е и ти така да направиш!И ако имаш анемия няма да пиеш лекарства за шизофреници.Просто ще дъвчеш сладки таблетки с вкус на шоколад,които те зареждат с необходимото желязо.Другия вариант е просто да ти пада кръвното като се изправиш рязко,но да ти кажа честно твоя случай ми се струва по-тежък.ИЗСЛЕДВАЙ СЕ!!!Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Абе "Гост" от миналия пост..Ще обесниш ли какво по-точно значи анемията.Смисъл помня,че като малка ми беше необходимо желязо,биха ми инжекции,ядох яйца,дроб и коприва () и сега и на мен така ми се вие свят..Ще поговоря с майка за това,но ще я видя чак след 4-5 дена може би..
Гост, преди 2 години имаха едни лекари имаха съмнения за анемия, но така и не я доказаха. Аз съм вегетарианка и не получавам нужното ми количество желязо. Преди време си бях купила Центрум, но сега го изпих. Може би наистина ще трябва да се изследвам.
ne e hubavo da ne qde6 nikakvo meso! pone po myni4ko pile6ko hapvai.. to ne e tejko!
Ina4e ima edni mn hubavi vitamini s mineralni dobavki Vitaral se kazvat.. kym 5-6lv nqkyde struvat moje i ot tqh da si vzeme6!
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!
Ама аз не ям месо, защото не е 'тежко'Първоначално написано от J|egeHa^cTpacT
Просто такава ми е вътрешната философия
Ще направя нещо по въпроса с витамините
![]()
И аз съм така сигурно от 2 седмици насам, чувствам се и много отпаднала, и нямам апетит казаха ми че е от времето колко е от него не знам.![]()
Everything happens for a reason..
Ти да не си глобус, че ти се вие свят бе?![]()
По темата: От кръвното е, най-често се получава при чести промени в температурата, на местото където си или примерно като седиш на 1 стол 2-3 часа и станеш...и по много други причини, но аз нямам достатъчно мозък да ти ги обясня![]()