- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Постоянно ми се вие свят
Измери си кръвното в такъв момент. И все пак отиди на лекар,пък ако ти предпише лекарства като миналия път,не ги пий
Попринцип се получава от липса на зар в организма.Набавяш си наи добре под формата на шоколад и ще се оправиш!
Believe in yourself...open your heart...then your heart will open your eyes...the answers that you want are in front of you...just believe in your destiny and jump...jump into your live!
Na mene syshto kryvnoto mi e nisko i za syjalenie vse po -chesto si izvartam nomera da piq po 3-4 kafeta na gladno vseki den i posle da se chudq zashto mi e losho ,kato kafeto po-princip vdiga kravnoto.Lekari sa mi kazvali che obiknoveno ot nisko kryvno stradat momichetata , zashtoto po-malko sportuvat .Ama ne stava vrytkata i da karame samo na shokolad i kola ; cigarite i kafeto po-princip ne sa za predpochitane , tyi kato te mnogo byrzo promenqt kryvnoto .... Izvoda e , che trqbva da jiveem kolkoto e vazmojno po-spokoino i prirodosaobrazno... Ne e lesna rabota tova , az pusha piq kafe , ne qm redovno , marzi me da sportuvam , obache pyk i problema si mi stoi na glavata .... reguliraneto na kravnoto e za hora s volq...
Mi i na mene mi se sluchva obache kravnoto mi e normalno. Kato se izpravq rqzko ili neshto takova i mi prechernqva no za nqkolko sec. kazvala sam na mama ama tq misli che nqma nishto strashno shtoto i na neq i se sluchvaПървоначално написано от CooL^GirL^^^
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
По принцип не бива рязко да се изправяш. Като ставаш от сън,вместо директно да станеш остани в седнало положение около минута и тогава се изправи. Иначе кръвното пада рязко и се получава неприятното усещане,което описваш. Случвало ми се е и продължава да м исе случва като се изправя рязко.
Не смятам, че е сериозно.Аз попринцип съм така от както се помня винаги при рязко ставане от леглото или нещо подобно ми се вие свят и ми пречернява за момент.Просто имаш по ниско кръвно.Няма страшно.
Първоначално написано от kalpazanka
az znam 4e kolata i 6okolada digat kryvnoto