.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Hybrid View

Супер фен
    Измери си кръвното в такъв момент. И все пак отиди на лекар,пък ако ти предпише лекарства като миналия път,не ги пий

Град
    София
    Попринцип се получава от липса на зар в организма.Набавяш си наи добре под формата на шоколад и ще се оправиш!
    Believe in yourself...open your heart...then your heart will open your eyes...the answers that you want are in front of you...just believe in your destiny and jump...jump into your live!

Looney`
    Guest
    Na mene syshto kryvnoto mi e nisko i za syjalenie vse po -chesto si izvartam nomera da piq po 3-4 kafeta na gladno vseki den i posle da se chudq zashto mi e losho ,kato kafeto po-princip vdiga kravnoto.Lekari sa mi kazvali che obiknoveno ot nisko kryvno stradat momichetata , zashtoto po-malko sportuvat .Ama ne stava vrytkata i da karame samo na shokolad i kola ; cigarite i kafeto po-princip ne sa za predpochitane , tyi kato te mnogo byrzo promenqt kryvnoto .... Izvoda e , che trqbva da jiveem kolkoto e vazmojno po-spokoino i prirodosaobrazno... Ne e lesna rabota tova , az pusha piq kafe , ne qm redovno , marzi me da sportuvam , obache pyk i problema si mi stoi na glavata .... reguliraneto na kravnoto e za hora s volq...

Re: Постоянно ми се вие свят

Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Голяма гадост... От няколко седмици постоянно ми се вие свят като ставам. Случва ми се по 10-тина пъти на ден. Причернява ми пред очите, сърцето ми се вдига в гърлото и след 20-тина секунди ми минава. Но е адски неприятно като чувства. Отделно ме боли и главата. Дали е от жегите или от него друго? Преди време също имах проблеми с главата. Отидох при личната, измери ми кръвното - 80 на 60 и ми каза: "Оо кръвното е малко ниско, ама не е проблем" и ми изписа някакви хапчета за шизофреници и хора с алкохолна абстиненция , които така и не пих. Точно поради тази причина не искам пак да ходя на лекар. Някой с подобни проблеми?!?
    Mi i na mene mi se sluchva obache kravnoto mi e normalno. Kato se izpravq rqzko ili neshto takova i mi prechernqva no za nqkolko sec. kazvala sam na mama ama tq misli che nqma nishto strashno shtoto i na neq i se sluchva
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

По принцип не бива рязко да се изправяш. Като ставаш от сън,вместо директно да станеш остани в седнало положение около минута и тогава се изправи. Иначе кръвното пада рязко и се получава неприятното усещане,което описваш. Случвало ми се е и продължава да м исе случва като се изправя рязко.

Не смятам, че е сериозно.Аз попринцип съм така от както се помня винаги при рязко ставане от леглото или нещо подобно ми се вие свят и ми пречернява за момент.Просто имаш по ниско кръвно.Няма страшно.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Повече течности, кафета, кола, шоколад и
    ядки.

az znam 4e kolata i 6okolada digat kryvnoto

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си