- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой какво е приет?!
тя/ние сме моми4ета... квотите не са паднали... така 4е може да си по4акаме 2-3то класиранеПървоначално написано от Анонимко
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
..ще го почакам,ако не се окаже,че съм бременна,а определено има такава вероятностПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
връзки можеш да имаш в СУ, с тез 10 места за Европеистика...Първоначално написано от DjBaloon
интересно дали ги налазват само 'редовно' и 'стабилно' у4или или > от половината места са запазени за децата нааа тоз' и оня
![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
удари се през пръстите! стига си била бременна! ще 4акаме задружно класиранията и ще се молим на пове4е отказали сеПървоначално написано от RAWRRR
![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
много си мила,ще ти организирам парти,ако ни приемат,обещавам ..Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
хаха абе, дано само не ме приемат икономи4еска психология... 4е ще се 4удя к'во да правя после![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Толкова много причини всеки ден да благодаря на непознаваемия Бог, че съм момче.![]()
А, ако вляза без връзки ?Първоначално написано от DjBaloon
Moje da ima takiva kusmetlii... neznam,az dori ne sum chuval za takiaПървоначално написано от LunaTriCk
![]()
Puk ti moje da si purvata.... purvata za koqto az znam de.. to moje da ima
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
тц, тц, тц....има още мноооооого да учиш младежо![]()
според теб,ако завършиш икономическа психология не можеш ли да работиш като икономист?Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
ahaha,moje bi prava greshka.. kato s vseki post ne se zaqjdam,mai samo tva ne sum nauchilПървоначално написано от LunaTriCk
![]()
Ma nishto de.. to nqma losho chovek da e uveren v sebe si,to tochno taka trqbvaBabo
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Айде, класирането в СУ излезе. Има ли нови попълнения?!?![]()
Да, да![]()
Днес се записах в СУ на 1во класиране това, което ме приеха - публична администрация.![]()
Браво! =D> Знам, че миналата година това е била една от най-желаните специалности.Първоначално написано от Octofunk
Други в СУ?
Боот? Пор?
Аз пък приета География и Социални дейности в Су,но няма да запиша там.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Може ли човек с 4-5 по БЕЛ от дипломата и с 3-4 на изпита по история да влезе в СУ в някоя забутана специалност? Не ме интересува каква само да е в СУЗа себе си питам
![]()
Абсурд.Първоначално написано от Impressive
Dwight D. Eisenhower
Еее жалкоПървоначално написано от RAWRRR
![]()
Ще трябва да ходя в университета в Правец![]()
кой пита? о.ОПървоначално написано от Анонимко
взета съм славянска фиология в СУ и стопанско управление в Лесото.
не искам да уча нито едно от двете, щото преди 3 месеца реших, че ми се рисува и ми се правят паркове и градинки.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Първоначално написано от Impressive
Това е Софийският университет все пак?
Схващаш ли..Софийският !
Години наред е бил най-престижното висше учебно заведение..
Как мислиш,че ще те приемат там с тройка?!
А и не ти препоръчвам да завършиш кофти специалност,защо ти е?
После нито ще ти е приятно да работиш по специалността,ако въобще си намериш работа,нито пък ще получаваш добри доходи..
Ако си 11ти клас,вземи се стегни-и зарежи тази история-хвани се с езикова култура-най-лесно е,а ти май си от мързеливите (понеже съдя от прогнозите ти за оценки,а с малки изключения-тези с по-ниски оценки са по-мързеливи в ученето).Езикова култура е лесно,приятно и се състезаваш наравно с тези които се трепят да учат теми по история и география-давам ти приятелски съвет,който ще ти е много,много полезен,повярвай ми.Аз съм си патила.
Dwight D. Eisenhower
Правят ти се градинки и паркове? Как ще правиш градинки и паркове? И няма да следваш?Първоначално написано от пор