- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневерявали ли сте?
направих анкетата за тези които имат сериозна връска( поне 5 месеца да са имали вриска) и като кажа изневяра става въпрос за секс
Аз съм изневерявал само на кучето си с една мацка.
Никой не умира девствен ,животът преебава всички
Така зададен въпроса "Колко пъти сте изневерявали на ЛЮБОВТА НА ЖИВОТА?"...Я се замисли малко
Ако е любовта на живота ми, няма и да си помисля дори за изневяра.
Много си сантиментална и голяма идеалистка.Слез на земята!!!Първоначално написано от mid_get
Никой не умира девствен ,животът преебава всички
Много повече от 5 пъти!
Мноу ше ме извиняваш ама, ние откъде да знаем дали си...Първоначално написано от ~egoistiC
![]()
Курвенско е, ако лъжеш другия и чувствата му. Ако си вееш гъза с него просто или той е наясно с нещата, не е.Първоначално написано от Break`YouR`FuCkinG`FacE
Възможно ли е да бъде по-красиво?
никога не съм изневерявала а любовта на живота ми..
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Ми да,ама то тогава беше едно..............![]()
Но сега не мисля ,че бих го направила.Ако МУ изневеря,то по-добре е направо да късам с него(ама нямам такова намерение щото си го ЛОООООООООООФ )![]()
Не съм изневерявала, няма и да го направя.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Е к'во не с1м светец... изневерявал с1м..и то не малко п1ти... ма к'во..нема лошо...![]()
Не съм изневерявала. Не посочих последната опция, защото нищо не се знае в живота!
имам връзка вече година и 5 месеца. никога не съм изневерявала. ако някога изневерявам то няма да е на това момче,с което съм сега.
няма любов
Не съм му изневерявала,ама не е и любовта на живота ми.![]()
![]()
![]()
![]()
Не бих му изневерила, не мога да си позволя да го нараня така.А и още повече, че не искам.Не бих го направила...
Не съм му изневерявала, въпреки че не е любовта на живота ми и връзката ни няма бъдеще, но не бих го направила, гадно и подло еникой не заслужава да се подиграват с него