та от месеци не бях писала тука...ама ся сам малко объркана...ходя с еидн пич вече седмица и ми е толкова добре с него но уви днеска му беше мн здухано и ме хвана страх да него загубя...почна ми говори за някакви бивши негови,като му казах че най добрата му приятелка(която е сащо моя най-добра приятелка)има гадже и той мн се ядоса щот го била излагала и ся ще се скарат а аз не искам да се карат искамд а са си заедно и аз да съм с тях та тоя пич го познавам от 3-4 години ако не и повече и само като име и никога не бях си помисляла че момче като него ще тръгне с момиче като мен...ходех с един негов познат 3 месеца,приятеля ми(сегашният)почна да ме сваля от кафе на кафе и тръгнахме аз зарязах приятеля си и ся съм с тоя...Страх ме е че съм на път да се влюбя,че от години не съм се чуствала толкова добре с момче но някакви страхове ме обгращат...той ми казва че се напатил от жени и любов няма да видя от него,то и аз му отговорих със същото...Просто момче мечта е и за вънщност и за характер...прави се на недостъпен а май ем н чуствителен и ми с еиска да го задържа,да не се кара с приятелка си...да е щастлив с мен...вчера мн се ядоса щот бившия ми(неговият познат ) му казал че сме се оправили и че си излзиаме пак...е бяха големи скандали..не знам кефя му се мн..а и още един проблем аз съм от велико търново но съм прияте студенка у варна и ся ще се местя и знам...та исках само да споделя и ако някой даде някаф съвет ще съм му мн благодарна не сам на 15-16 от ся да е ясно