- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли шанс
Има ли шанс,човек който постоянно ми казва "не ми пука за теб" а показва друго...да мисли и друго.нз всичко е толкова объркано!а аз адски мноо съм привързана към него и всеки път като се видим ни е супер яко...да повярвам ли на думите му...или на държанието!той по принцип е човек който е много затворен и никога не казва какво чувства.не е сдухан ако някой това си помисли,дори напротив=)
Feel my pain
ami vsichko vuzmojno shtom ima kontast mejdu dumite mu i v durjanieto...no az kazvam da sednete i da si pogovorite spokoino i mu obqsni vsicko...
UspeH !![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Прави се на лошо момче![]()
еее аз точно като му обяснявах че може да ми има доверие и още цифра неща той тогава ми го каза тва,а сме си говорили...хмм 1-2 часа
Feel my pain
Ако не му пукаше за теб, може би нямаше да се държи така, но и думите нараняват.Поговори с него, но ако не иска да си признае чувствата-остави го да се осъзнае малко!
Мхм, предразположи го малко момчето и го пипай що така ти говори, че не му пука за теб, а показва друго.
Пп: Хора, които казват, че не им пука, обикновенно са тези, които са най - наранени от нещо и не искат да страдат отново
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
СраНен характер значи !мии приеми си го такъв какъвто е ... обаче тва че ти казва "НЕ МИ ПУКА ЗА ТЕБЕ " не е никак добро държание !
JuSt WalK in thE ClouDs Of drEamSssSSsS!
Tova mi e poznato..kazva go samo zashtoto se pravi che ne mu puka i se pravi na mn vajen..I ako ti napravish neshto, za da se sdobrite, ot nachaloto shte se darji gadno no posle shte mu mine..haraktera na priqtelq mi e sashtiq..do bolka mi e poznato..![]()
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜
еми е аз имам един такъв затворен по отношение на чувствата си,за тва може и да мисли друго,противоположно на това,което казва,просто да не иска да го казва на глас
няма любов
Много възможно е да не говори точно това, което мисли. На мен ми се е случвало най-добрият ми приятел да ми казва, че не му пука за мен, да не ми звънне дори за рождени ден, а няколко месеца по-късно да ми реве на вратата, че ме обичал повече от всичко на света, че не можел без мен и т.н. Сама си направи извода. А решението дали да вярваш на думите му или не е само и единствено твое.
Nqkoi prosto ne priznavat kakvo chuvstvat.Govorqt edno,a pravqt drugo.Moje i pri nego da e taka.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Nqkoi..pochti vsichki, mene ako pitash..Първоначално написано от mechtaq_za_teb
![]()
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜
Много си права....той точно това ми каза...че адски много пъти е бил наранявам...и вече не може да се довери на никого...и се чудя дали имам шанс да му върна вярата отново=(Първоначално написано от sladko_dete
Feel my pain
всеки може да говори неща които не мисли....момчето е наранено какво очакваш от него?веднага да ти се довери ли....бъди до него и не спирай да му показваш че ти пука за него...с времето ще спечелиш доверието му и всичко ще е много точно...успехчета
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
И на мен ми е познато, само че аз бях тази, която стоеше на страна. Общо взето доста усилия му костваха на сегашният ми приятел, за да ме накара най-сетне да си отворя обятията за него..Но не съжалявам.. съжалявам само за това колко недоверчива и отдръпната бях отначало.
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
mn 4esto ezika na tqloto ne e v sinxron s tozi na du6ata.