- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Невъзможна любов...
hora mn mi e gadno4uvstvam se precakana ot jivota
istoriqta e slednata zapoznah se po skype sus edno mom4e ot ruse
a puk az sum ot sf i malko po malko se vlubih v nego. sega ne znam kakvo da pravq.
kazvam mu 4e go obi4am i toi mi kazva 4e me obi4a i dvamata mn silno iskame da sme zaedno
![]()
![]()
ama ne mojem ...
![]()
az se 4uvstvam unikalno kogato si govorq sus nego zabravqm za vs drugo po cql den mislq za nego i kogatu sam navun 4akam s neturpenie da se pribera za da si govorim
puskam tema za6toto iskam da razbera va6eto mnenie i imam nujda ot suvet ili pone ot malko su4uvstvie
mn sum oburkana ne znam dali sum 6tastliva dali sum tujna ili sum super qdosana na jivota koito za poreden put me precakva
![]()
![]()
![]()
Винаги печеля,освен когато губя,но това не се брои!
а кво вие не сте се виждали.. смисъл не сте били заедно АМа се ОБИЧАТЕ много ..
ако е така ебати детската работа..някаква си виртуална "любов" ..
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
СвиквайМоже би още доста пъти ще те прецаква
![]()
И все пак по темата..
Няма да те упреквам,эащото нямам право.Може би найстина сте се влюбили-въэможно е.Но често пъти таэи `Скайп любов` эапочва там и си остава там.Даже ако се видите ,може нещата на живо да са доста по-раэлични и да не ви е чак толкова хубаво.И все пак ,нямам какво да те посъветвам,эащото аэ съм противничка на любовта от километри...още повече с някого,с когото дори не си имала пряк контакт.Каэа ,че искаш съмувствие-имаш го.Съчувствам ти,но се съмнявам това да ти помогне с нещо.
[size=7][b][u]fosse cos
o mislq 4e tva e po moita 4ast.zapoznaval sam se s mn momi43eta taka vs kazvat obi4kam te ti si mi vsi4ko no ne moje6 da o4akva6 v 4at da nameri6 liubovta za6toto 1 ne zn tozi koito e ot sre6ta dali naistina kazva istinata.imah dori slu4ai kogato edno momi4e mi govore6e postoqnno za tva kak iskala da ima i v legloto i 4e v podsaznanieto i si me predstavqla gol i tn 4e iskala sex da praim az da sam i parviq ....vse ne6ta koito trea da znaem 4e ako sme da 1000kilometra i new sme se vidqli i oboznali na jivo ne moje da stanat za tva 4e se opomni ,po dobre 6te e za teb
be crazy!!!..and love the world!
za lubov po internet trqa da se 4ati pove4e ot godina no vse pak faktora lubov e malko subektiven 6tot nikoi nz kakvo pravi drugiq s kogo e tn.Pri tova razstoqnie i predpolagaemata ti vazrast ot 14-15 godini tva e nevazmojno osven ako toi naistina te obi4a i slu4aino e naslednik na Rokfeler za da te izdarja v drug grad....
Неподходящ размер на снимка в подпис!
И как така не сте се виждали а се обичате?Това не е любов,а привличане.Иначе казано трудно може да се получи между вас.Проблемът е най-вече разстоянието.
mi ne znam hora i az se otnasqh taka kogato nqkoq fr mi kaje 4e obi4a nqkoe mom4e po skype ama taka be6e dokato ne se slu4i na men![]()
i az ne moga da razbera kak se vlubih znam samo 4e stra6no mn go obi4am i toi men
![]()
molq vi se pi6ete dori da e 1 izr iskam da znam kakvo mislite![]()
Доста хора са писали , и то не по един ред.Не ставай нахалнаПървоначално написано от cashmere
![]()
![]()
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Еми според мен трябва да си останете само приятели,защото въобще няма как да бъдете заедно освен ако съдбата не ви сабере като пораснете,всъщност аз не знам и на колко си де,но все пак потърси момче от София,има толкова много все едно от тях ще е създадено за теб,гледай оптимистично на живота все пак,продължавай напред.Престани да му казваш,че го обичаш,така той ще си помисли ,че не ти пука вече за него и ...всичко ще приключи,айде успех.
1 izr
mersi mn mi pomognaПървоначално написано от Жилав Сатър
![]()
![]()
Любовта не винаги е физическа такаче е доста възможноно помисли та ти дори не си го виждала това е как да кажа странно откаде знаеш че е такъв за какъвто се представя.Малките още не сте се научили че човек се влюбва истински само лице в лице другото поне за мен не е истинско.
Но нямам аз думата.Такаче мога само да ти пожелая щастие ако да си с този човек те прави истински щастлива.А и ако си ученичка пътя ти до русе не е кой знае колко с влака или на него до теб.Разберете всичко се постига с желание а не с думи.Само желанието и труда са фактора да бъде създадено щастие.Такаче освен успех друго немога да ти кажа![]()
Виж един билет до Русе отиване и връщане не е толкова много, винаги има начин, ако наистина се обичате пък и той може да дойде до София. Пък може и у вас да спи... Пък и ти у тях...
Тва което описа ти е "споделена" любов, ако това е така нещата винаги могат да се нагласят.
Ти незнаеш, какво ми беше да гасна по 1 момиче година и половина... и дори да не можга да и го кажа вербално, просто щото тя е с друг, пък дори и без него си е изградила мнение за мене тип, отказвала ми е не веднъж дори и най - простото излизане. А и тя не е вчерашна, разбра "чувствата ми" към нея, сигура. Сам съм пожелал да бъде така, но последния път едва завързахме разговор. Не ми трябва насила изцедена капчица любов...
А ще трябва да уча още поне 1 година с нея.
Абе с малко думи несподелената любов е кошмар, особенно ако си мислиш, че е била любовта на живота ти.
Обаче, ако това момиче беше от Африка и наистина ме обичаше и както ти казваш "ни беше хубаво заедно", бих се преместил да живея там заради нея. "Няма значение къде си а с кой си".
А на теб ти препоръчвам, да отидеш да се видиш с твоя възлюбен поне веднъж, дваж. Пък после му мисли.
za putuvaneto problema ne e v parite a 4e roditelite mi sa super konservativni nqma da mi daduti v nikakav slu4ai da otida sama do ruse i da spq u tqh kolkoto i da im obqsnqvam 4e go obi4am. ina4e mi e minavalo prez um da izbqgam ama kato gi znam na6te 6te me vurnat s policiq edva li ne ...![]()
Ае ако ти кажа, че ПСИ - съкратено от психология, което и уча, незнам дали ще ти стане по - леко.
И аз ли нямам приятел, който година и половина ходеше до Пловдив, само защото се беше влюбил в едно момиче от там ? А въпросния е от София. Виж колкото и да ти е трудно каточели само времето цялостно лекува, разбитите сърца. А аз не виждам защо твоят случай да е такъв, камоли пък от типа невъзможна любов. Ако пък искаш всеки ден да си с него, по цял ден,
забрави дори и да беше в София, пак ще ти е трудно да го постигнеш. (можеби ако живеете в една къща/апартамент...) Обаче кой - знае той може да кандидатства в София като студент, може да се перместят. Може и ти да проявиш интерес към Русе. Но не изкам да храня в теб празни надежди. Ако можеш поговори малко с него, той как ги вижда нещата. Щом те обича би трябвало и той да е мисли по въпроса а ?
+ тва избора трябва сама да го вземеш.
Ама ейй... Разбери първо как е на живо лице в лице. Прекарай 1 - 2 - 3 дни с него, колкото повече толкова по - добре и тогава си направи преценка.
Има 2 основни варианта, да се окаже че наистина си пасвате или да се окаже, че просто си му сложила ореолче на базата на прашинки, тоест да си си самовглъбила/преувеличила любовта си към него, което ми излгежда по - ДЪ-КЕЙС.
Аре приятен чат.
Един от вас трябва да разбере, че няма как да стане за момента и да се съвземе малко и да помисли за другия. Точно във същата ситуация бях и аз когато бях 7-ми клас( сега съм за 11-ти ). С едно момиче се бяхме влюбили супер много. Постоянно си писахме. Като не беше в чата по GSM-a. Е сега е с някакъв друг пич и е много щастливаКолко други( може би и по-готини ) хора изпускате...
![]()
Ае що не започна с това... То променя нещата. КОНсерваТИВНИ викаш. Знаеш ли аз колко време мислех за наще родители същото ? Ех, до към 14 не ме пускаха на дъскотека.. Докато можеби с възрастта ли с упорството ли си ги пречупих.
Еми тука пак има 2 възможни решения на проблема или той да дойде, като можете да говорите да си разделите разноските. Съответно можеш да го запознаеш с родителите си.
Или да се опиташ да издействаш едно две отивания в Русе. Пък там има хотели и общежития и не са от най - скъпите. Май към 10 - 15 лева на вечер, ми взеха на мен... Пък и той може да ти каже за цените.
Ако им изръсиш нещо от типа, че ти не искаш да правиш секс с момче, което не го познаваш поне от месец да речем, гарантирам, че ще помогне.
Но ти на колко години си ?
Гледай тва за месеца да не е лъжа, направи така като го казваш, кажеш месец два толкова и минат = на одържана дума. Защото аз не те съветвам да лъжеш.
cashmere dai si skype![]()
Първоначално написано от cashmere
na kolko si ? 12/13 ???![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Невъзможна любов няма. Ако е истинска тя се справя със всичко!
skype mi e :
boreto1992
koito iska da pi6e
Какви са тея глупости бе , защо живота да те е прецакал?!? Ми ако си се влюбила кое му е прецаканото ?!? Макар че малко ме съмнява да си се влюбила в него щом не сте се виждалиАз лично не вярвам в такава любов и не мога да ти помогна
![]()