.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Guest

Moderated:Големи срамни устни

Moje da vi se stori mnogo smeshno ama nqkoi 4asti sa mi mn golemi i mnogo me e sram za6toto ne sa kato na drugite momi4eta

Моderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    Кои части точно? И няма от какво да те е срам, защото всички жени са различни и такова сравнение с другите не е много уместно.

Guest
    emi ustnite i kato cqlo slivata mi izlejda ogromna..

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    Мисля, че няма за какво да се притесняваш. Както казах - всички жени са различни.

Град
    Sofia
    Какво стана с доброто старо време, когато момчетата си мереха п**ките? шегата на страна, какво толкова... така или иначе не може да направиш нищо. Само с пластична операция би могла да го промениш или поне аз не съм чувала за др. начин. Горе главата има и по-лоши неща. А и ако човека до теб те обича няма да му пука.

"Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса."

oooop
    Guest
    i az imam sa6tiq problem stra6no mi e nepriqtno, no kakvo da prava. da ti kaja oba4e,4e mn se radvam 4e nqmam problem s 4oveka do men

Guest
    hora i az imam toq problem mn e gadno ne moje da nqma nqkakvo oibqsnenie za tva a bebun prav si naistina kao te obi4a 4oveka kakvo porpincip da taka e no samo na prikazka iostinata e druga mn e gadno ve4e4 nz ko da pravq hora daidte savet na genekolog me e sram i pls ne se bazikaite 6ttoto i u dr foroomi videh dosta kofti izkazvaniq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си