v edna druga tema vidqh mneniq za komersialnata muzika, 4e vsqka muzika e komersialna i t.n. kakvo e va6eto mnenie, mislite li 4e muzikata kakuvto i da e stil e komersialna, i ima li ne6to lo6o v tova? za men nqma ni6to lo6o muzikata da e komersialna, vse pak nali i ot tova se pe4eli nqkoi pari! iskam da popitam i drugo spored men mn hora ve4e slu6at opredelen stil muzika samo i smo da se haresat na drugite, ne e li taka? ne e li redno vseki da slu6a muzikata koqto haresva, da slu6a muzika koqto 4uvstva...az specialno mislq, 4e 4ovek ne trqbva da se ograni4ava v edin stil muzika, a nai malkoto da go pokazva sus stila si na obli4ane! ne mi haresva o6te i nqkoi da paradira s tova, koeto slu6a, ne mi haresva 4e i pove4eto deca taka da kaja otivat na diskoteka 4uqt nqkoe track4e i kazvat house muzikata e moq jivot, ne mi haresva 4e doskoro 4algarite zapo4naha da si pouskat breton4eta i da mi kazvat 4e sa emo, izob6to znaqt li kakvo e da si emo, ponqtie emo za 4ovek nqma, tova e muzikata, sukra6tenie ot emotional hardcore, predi da paradirate s ne6to pro4etete malko be deca?! o4akvam mneniq, za6toto temata mi se vijda int, nadqvam se da stane ne6to kato dialog