- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Тая възраст ме дразни
Знам, че да си студент и после да работиш, да си възрастен е отвратително и не е живот, обаче и тийн животът не ми харесва. Моите връстници страшно ме дразнят - само за биричката и мацките мислят. МНого повече ми харесваше периода 3-6 клас, когато се интересуваха от по-готини неща. Сега е адска скука - дискотеки, бира, ужас. А какво стана с ходенето по паркове, градини, площадки? Знам, че сме големи да си играем, но не може ли поне да седим в градинките? Пълна скука е да си тийн. И много от моите приятели не се отлепят от компютъра. Какво стана с тези хора, защо пораснаха? Не искам да пораствам, ако това означава да ми е скучно, да не мога да играя и да правя каквото си искам. Искам да съм дете. Да ида ли на психолог?
Da otidi![]()
Inache ako tolkova iskash razhodni.. parkove.. hvani si nekoe seriozno momiche(puk i ako go obivhash..) i shte ti e extra
Vsqka vuzrast si ima i plusove i minusi.. prekaleno si se zamislil za minaloto i mai ne vijdash plusovete na segashnoto![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Е кви са му плюсовете - не можеш да живееш без секс и любов. Ако е това - това е по-скоро минус. Освен това като направиш някоя беля и си подсъдим. Пак лошо. Вече не можем с приятелите да правим бели.
->Първоначално написано от Анонимко
разполагам с лични телефони ; d...Първоначално написано от Анонимко
![]()
Страшно жалко че мислиш така наистина.Но какво ли ще мислиш малко по-късно.;/
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Това за бири,дискотеки и т.н. и аз така мисля.. Последните 5 години дотолкова пропаднахме че няа думи.. всички имат изкривени представи.. сяко лапе надъхано за ной а е на 1 шамар живот.. всеки 12 год келеш се ебе кат разпран... мале мале след 20 год ше има спин пандемия сиурно.. друсат се още на 15... момичетата предпочитат да се славят със слуха че са гадни кучки пък те са смешни всъщност.. всичко е смотано.
Там е въпроса че ние сме някфо тъпо средно поколение.. нито сме от старата школа... нито от новите тъпаци.. и ни тъй нитй..
Батка и аз искам да се върна само ч 8 клас... в новото даксали с новите пр-ли...
Тъпо е да си голям..
Ама няма ще си го живеем..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Първоначално написано от tuka6na
![]()
![]()
Авторе, и аз мисля като теб.
Да си тийн е тъпо
просто аз
К'во ви интересуват келешите около вас, правете каквото ви е кефЯдосан тийн => Млад Бунтар
![]()
Само не се самосъжалявайте...
...което е жалко само за вас...
Just Married
И съжалявам, че звуча старомодно - но ми писна секса и любовта да са издигнати в култ. Те трябва да се приемат като нещо нормално, естествено. А за дискотеките - аз не ходя често, но явно затова съм аутсайдер - адски е готино и модерно да ходиш! Също и глупостите от рода на "на кой гаджето му е по-хубаво."
Zashto da e minus.. kakto v detskoto nauchavash mnogo neshta.. taka v taq vuzrast razuchavash sexa... lubovta...Първоначално написано от Анонимко
![]()
Щото е минус. Едно е да го научиш - друго само за това да говориш и живееш.Първоначално написано от DjBaloon
Ne misli samo za sex.. misli za lubovПървоначално написано от Анонимко
![]()
Е гоненето не се изключва нали? Защото в 5-6 моя клас се гонехме. А сега, в 12 другия ми клас не се гонеха, а си бъркаха от зад и правеха даже още по-големи простотии.
Както някой беше казал:
Be different!Be stranger!Don't worry,be happy!![]()
Първоначално написано от DjBaloon
![]()
Nikoi ne te kara da gi pravishПървоначално написано от Анонимко
![]()
Jivei si jivota.. taka kakto na tebe ti haresva,nameri nov nachin,koito ti haresva na tebe.. budi razlichen![]()
не ми жестикулирай такъв.Първоначално написано от kiro89sf
Мое да съм на края от тоя период,ама от 17 годишна тряяше да се оправям сама.И да ти кажа,даже и за тия работи нямах време да мисля,колкото и пресилено да звучи.И никога не съм съжелявала за нищо.Щастливо хлапе съм била абсолютно винаги.
А на вас кой ви е виновен ,че не сте се осъзнали още и не сте открили нещата,които биха могли да ви забавляват и да придават смисъл и на тая възраст ; ).Положенето е такова каквото си го направиш.А ако пък нещо куца най-глупавото оправдание е че е 'от възрастта'.
Just Married
^ Щастливките с розови очила кефите, ама не е за всеки![]()
Е, аз избирам гоненицата пред бъркането.Първоначално написано от DjBaloon
Emi pravi goПървоначално написано от Анонимко
Ima li znachenie.. vajnoto e da ti e qko.. vinagi moje da si go napraish taka,samo trqbva da go umeesh
![]()
Да обаче ме притеснява че казват, че в тази възраст не било недопустимо. А бъркането на друго момче в ануса е допустимо така ли?Първоначално написано от DjBaloon
Мен ме дразни че другите тийнейджъри много се интересуват от celebrity gossip and news.
Zashto trqbva da ti puka ot mnenieto na drugiteПървоначално написано от Анонимко
![]()
Тогава и с тебешир пак ще рисувам. И ще излизам по-често.Първоначално написано от DjBaloon
![]()