- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Отчаян
Близах едно к*рве.Има ли няква вероятност да сам са заразил с някакво болест.С много хора са е **ла.И каде да си направа иследвания.Несикам да казвам на майка макарче знае,че вода полов живот..
Еми като си знаел че е такава защо въобще си я близал както казваш не мога да ви разбера аз вас ся какво искаш да покажеш тука на голямия мъжкар ли![]()
Сега сажелявам мн нокажете каде мога в Бургас да си направя иследвания без да разбира личния лекар или някоя друг
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
доста си тъп
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ми най-много да хванеш някоя болест на устата ама се моли да не хванеш
![]()
![]()
![]()
![]()
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
Emi hodi sam da se pregledash na Urolog !!! nai dobre
Баси тъпото парчедет си бе пич!ХМнохо ясно ,че курвата те е заразила ,освен ако не си си слажил презерватив на взикаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Никой не умира девствен ,животът преебава всички
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nemoa da razbera za kvo sq trqa da go pi6ete tva mi lizal si q em otidi na lekar kvo o4akva6 da ti kajat drugite
pa kat ne6te6 stoi si s ranite
![]()
" I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. " Albert Einstein
лекър батка... и за др-я път да мислиш..
http://kulturizym-lukovit.awardspace.com/ - спортен форум (силови и отборни спортове)
Poveche takiva raboti nqma da praq ama ne sam sigyren che moimichety e zarazena sas nesho do kolko znam samo s prezervativ go pravi
em hubu de kat znae6 4e go prai s prezervativ kvo se oplakva6 ne si trovi du6ata![]()
" I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. " Albert Einstein
ae na taq i odarih edna lybovna igra (oralna lybov) ama beshe za malko 1 min nai mnogo da se pretesnqvam li s prezarvativ go praihme![]()
Не уролог, а психиатър (или нещо от сорта) мъ трея а тоя
![]()
И като прави орална Любов презарватива да не падна че може и да е бременна даже![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Дам.. Пич най-добре и купи един тест за бременност, от по рано да го маха, че ако пак излязах някои петзнаци кфо ше прайтеПървоначално написано от Anf3tamin4o
![]()
![]()
Ae vii she sprete li da se ebavate az vi kazah parvo i odarih lybovnata igra i posle go napravihme s prezervativ lybovnata igra beshe malky 1 min nqkade stiga ste se ebavali i kajete ko da praq ima li smisal da hodq na lekar taka ne mi pomagate![]()
Уж първо си я лизал, после излезе, че орална любов сте прайли, а ся до колкот разбирам и сеск, що първо не помислиш, пък тогаз да пишеш ли викам аз, или най-добре не пиши глупости, нали си бил с презерватив, кво искаш още![]()
![]()
Ам не вярвам за 1 минута да е станало нещо
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
има спреи за уста , казва се Хексорал и струва към 10 лв. , пръскаш и забравяш![]()
иди на зъболекар![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
3. Болестите, предавани по полов път, могат да бъдат предавани чрез орален секс.
Противно на популярната представа, оралният секс не означава безопасен секс. В действителност, да правите орален секс без предпазни средства ви поставя под голям риск, особено за заразяване с гонорея, сифилис, херпес и хепатит В. Винаги използвайте презерватив, ако правите орален секс с нов партньор.
Половите заболявания могат да бъдат прихванати чрез вагинален, анален и орален секс. Те минават от човек на човек чрез семенната течност, вагиналната слуз и кръвта. Някои от болестите могат да влязат в тялото чрез мънички ранички в устата, гениталиите или ануса.
Материала е взет от http://www.big.bg/modules/news02/art...?storyid=18498
Ако би бегали: да мрем по-добре!
v hei otidi
Уж първо си я лизал, после излезе, че орална любов сте прайли![]()
![]()
Лошо Котенце,а какво мислиш че е лизането???
![]()
OMG!!!!!!!!!!!!!+
=
,
,
,
![]()
По земята кръв се лее и Смъртта зловещо пее, падат черепи и кости, мрете ,чалгари ,прости!дашт вали дашт вали метала победи,вятар духа вятар духа чалгата да го духа!само метал никои друк всички чалгари са боклук!
{{One Tree HIll}}The best!!{{Breyton}}