.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Отчаян

Guest

Отчаян

Близах едно к*рве.Има ли няква вероятност да сам са заразил с някакво болест.С много хора са е **ла.И каде да си направа иследвания.Несикам да казвам на майка макарче знае,че вода полов живот..

Еми като си знаел че е такава защо въобще си я близал както казваш не мога да ви разбера аз вас ся какво искаш да покажеш тука на голямия мъжкар ли
    Правя го само с най-добрите

Гласувай за мен в hotco.eu

Guest
    Сега сажелявам мн нокажете каде мога в Бургас да си направя иследвания без да разбира личния лекар или някоя друг

Град
    Русе
    доста си тъп ми най-много да хванеш някоя болест на устата ама се моли да не хванеш
    BobMarleyForever

Ъъъ как се караше тфа чудо?
    Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..

Град
    BG SOFIA
    Emi hodi sam da se pregledash na Urolog !!! nai dobre

Град
    LoveTown

Re: Отчаян

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Близах едно к*рве.Има ли няква вероятност да сам са заразил с някакво болест.С много хора са е **ла.И каде да си направа иследвания.Несикам да казвам на майка макарче знае,че вода полов живот..
    Баси тъпото парчедет си бе пич!ХМнохо ясно ,че курвата те е заразила ,освен ако не си си слажил презерватив на взика
    Никой не умира девствен ,животът преебава всички

nemoa da razbera za kvo sq trqa da go pi6ete tva mi lizal si q em otidi na lekar kvo o4akva6 da ti kajat drugite pa kat ne6te6 stoi si s ranite
    " I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. " Albert Einstein

лекър батка... и за др-я път да мислиш..
    http://kulturizym-lukovit.awardspace.com/ - спортен форум (силови и отборни спортове)

Guest
    Poveche takiva raboti nqma da praq ama ne sam sigyren che moimichety e zarazena sas nesho do kolko znam samo s prezervativ go pravi

em hubu de kat znae6 4e go prai s prezervativ kvo se oplakva6 ne si trovi du6ata
    " I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. " Albert Einstein

Guest
    ae na taq i odarih edna lybovna igra (oralna lybov) ama beshe za malko 1 min nai mnogo da se pretesnqvam li s prezarvativ go praihme

Град
    Трявна
    Не уролог, а психиатър (или нещо от сорта) мъ трея а тоя
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи - музика - лъчи
    Не искат и не обещават те ...
    ЦъК

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    И като прави орална Любов презарватива да не падна че може и да е бременна даже
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Град
    Трявна
    Цитирай Първоначално написано от Anf3tamin4o
    И като прави орална Любов презарватива да не падна че може и да е бременна даже
    Дам.. Пич най-добре и купи един тест за бременност, от по рано да го маха, че ако пак излязах някои петзнаци кфо ше прайте
    ЦъК

Guest
    Ae vii she sprete li da se ebavate az vi kazah parvo i odarih lybovnata igra i posle go napravihme s prezervativ lybovnata igra beshe malky 1 min nqkade stiga ste se ebavali i kajete ko da praq ima li smisal da hodq na lekar taka ne mi pomagate

Град
    Трявна
    Уж първо си я лизал, после излезе, че орална любов сте прайли, а ся до колкот разбирам и сеск, що първо не помислиш, пък тогаз да пишеш ли викам аз, или най-добре не пиши глупости, нали си бил с презерватив, кво искаш още
    ЦъК

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Ам не вярвам за 1 минута да е станало нещо
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Guest
    има спреи за уста , казва се Хексорал и струва към 10 лв. , пръскаш и забравяш

Супер фен
    Град
    Bourgas
    иди на зъболекар
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

3. Болестите, предавани по полов път, могат да бъдат предавани чрез орален секс.
    Противно на популярната представа, оралният секс не означава безопасен секс. В действителност, да правите орален секс без предпазни средства ви поставя под голям риск, особено за заразяване с гонорея, сифилис, херпес и хепатит В. Винаги използвайте презерватив, ако правите орален секс с нов партньор.
    Половите заболявания могат да бъдат прихванати чрез вагинален, анален и орален секс. Те минават от човек на човек чрез семенната течност, вагиналната слуз и кръвта. Някои от болестите могат да влязат в тялото чрез мънички ранички в устата, гениталиите или ануса.

Материала е взет от http://www.big.bg/modules/news02/art...?storyid=18498
    Ако би бегали: да мрем по-добре!

Guest
    v hei otidi

Голям фен
    Уж първо си я лизал, после излезе, че орална любов сте прайли
    Лошо Котенце,а какво мислиш че е лизането???

OMG!!!!!!!!!!!!! + = , , ,
    По земята кръв се лее и Смъртта зловещо пее, падат черепи и кости, мрете ,чалгари ,прости!дашт вали дашт вали метала победи,вятар духа вятар духа чалгата да го духа!само метал никои друк всички чалгари са боклук!

{{One Tree HIll}}The best!!{{Breyton}}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си