ето това братовчедка ми ми го прати и каза че го е писала на неиния фр (текст на песен е ) но е страшеееен текст...
Kolko e trudno da stoq ot strani i da znam che ne moga da ti kaja ostani, ostani pregarni me i zabravi greshkite koito dopusnah predi. Sega osaznavam che te obicham taka, kakto nikoga predi nesum obichala..
Pomnish li kogato bqhme sami i vsichki migove spodelqni, az oshte si spomnqm i zatova me boli , ujasno mi lipsvat celuvkite ti.. Mnogo zgreshih i go priznavam, jalko e che sega go osaznavam. Nikoga nqma da si prostq onezi neshta, za koito imam vina. Mechtaeh za nashata obshta sudba no vijdam che sum te odalechavala. Vecher kogato zaspivam sama misalta za teb e dori i vuv sunq, no samo spomenite mi ostanaha i sulzite koito neistinaha.
Nqma vchera ima samo sega, sega te iskam i to na migaa. Prosti mi znam che hilqdi puti greshih, obicham te shte go povtarqm vuv seki sledvash moi stih..
Vsichko ot koeto se nujdaq si ti , moq vuzdoh, moto slunce, moite mechti... Ne vijdash li che vsichko za mne si ti , ne vijdash li kolko me bolii.. Iskam da polucha svoq vtori shans, iskam da te imam dori za chas, chui tazi pesen i pomisli, kolko te obicham .. Vqrvash li mi?