.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    nat1jena
    Guest

Какво ми става??

Predi 3 meseca se zapoznah s edno momche.Ne moga da kaja che s1m vlubena v nego,no vse pak ima neshto...Predi sedmica mi predloji da tr1gnem.S1glasih se,zashtoto i az s1shto go haresvah.Vsichko v1rveshe chudesno do vchera.Vchera beshe rojdeniqt mi den.Podnese miroza i az mnogo se zaradvah na jesta.Priatelkite mi kazaha-"Samo tova li ti dade?Tuk ima neshto gnilo!"Az ne s1m materialistka i mislq che tova beshe dostat1chno,dori i da ne mi be dal nishto az pak bih bila shtastliva.Sled akolo chas sled kato doide u nas,kaza che trqbva da se pribira zashtoto imal problemi.Razbrah go...K1m 12 chasa reshihme da idem na diskoteka.....i......toi beshe tam s nqkakvo drugo momiche.Ne izd1rjah prosto.Utidoh pri nego s chashata si s vodka i prosto q izl1h v1rhu nego!Toi stana i ponechi da mi vdigne skandal.Izlqzohme otv1n.Udari mi shamar sled koeto izt1rsi "Obicham te!"E az kipnah,kazah mu nqkolko dumi-ne sa za pred hora...tr1gnah si!Na sledvashtiq den doide u nas s podar1k.Nqkakvo lanche- e izhv1rlih go kakto i nego.Nai-dobrata mi priatelka misli che s1m post1pila mn glupavo.Spored neq trqbvashe i az da mu izneverq-pred nego.Ne znam veche.Prez 5 min mi zv1ni i mi kazva kolko me obicha.Kaza mi che ako ne se s1berem,nikoi nqma da tr1gne s men-zashtoto shtql da razpravq vsqkakvi gluposti za men.Kajete mi kak da post1pq????????

Преди да прочета редовете с това,че ако не тръгнеш с него ще говори на всички глупости за теб и няма да можеш да тръгнеш с никой,щях да ти кажа,че може да му дадеш 2 шанс...ако ТИ самата го решиш...,но след тези два реда мога да ти кажа само едно-зарежи го и не се връщай назад...
    П.С.На колко сте?Да не би да на 12-13-14?Да говори глупости на другите за теб?...Тва е супер,ама уникално тъпа постъпка...така показва,че е слаб и че го е страх да го зае**ш...и точно заради това ти го остави-така ще му докажеш,че можеш да се изправиш срещу него...и изобщо не трябва да те плаши факта,че щял да говори на другите простотии за теб...хич да не ти пука-ако ти докажеш на другите,че не си такава ,за каквато той те представя,неговите номера няма да провървят изобщо!...така че си помисли,но според мен по-правилният вариант е да го оставиш...Но все пак решението се е само и единствено твое...Късмет!

Ох милата тя.Той не те обчиа.Ако те обичаше няма да те изнудва,защото това си е чисто изнудване,че щял да разказва глупости за теб,ако не тръгнеш с него.Много хубаво си постъпила в доскотеката като си изляла водката си върху него =D> А на всичкото отгоре те е и одарил.Ако е от мъжете,които се мислят за много силни като удрят жени значи е боклук.

Град
    Terra incognita!
    Здравей,nat1jena!Според мен проблемът не е в подаръка;подаряването на роза е много романтичен и емоционален жест;а относно материалните неща-това зависи от хората,на които ги даряват!Раздорът идва от отношението на това момче към теб!Първо те е излъгало,че има проблеми и затова не може да остане!Ти си била така добра,проявила си разбиране и си го извинила.Дори и да е трябвало да се прибира;какво е правел в дискотеката и то с друго момиче?!Това наистина е най-лошото-евентуалната изневяра и то на твоя рожден ден!Явно ти си от по-избухливите хора,които реагират директно,затова си изляла чашата върху него,но той определено си го е заслужавал заради непристойното си поведение!Шамарът,който ти е ударил,е доказателство за неговото властолюбива държане,мисли,че като те удари,ще се почуства по-силен и че владее ситуацията!Никой няма право да ти посяга,това е насилие и против твоите човешки права!А това "Обичам те!" по мое мнение въобще не е истинно,защото с лицемерното си поведението,лъжите си и шамара той те е наранил,а ако те обичаше,не би постъпил така!На следващия ден смята,че с един по-скъп подарък,ще успее да изкупи вината си,много се заблуждава!Постъпила си добре!Само по думите му,по-точно заплахите,че ако не се съберете,ще разкаже неверни неща за теб,за да не можеш да бъдеш щастлива с друг,ще разбереш какъв интригант е това момче!Не бива да бъдеш с него,защото той не те обича,наранява те и те ограничава!Успех,Мила!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Ma kak taka she se kolebaesh dali da go ostavish.. Zarqzvai go na MIGA! Mislish li , che chovek , koito e sposoben na takiva prostotii te Obicha??!!?!? Pr*stak! IDIOT! Mahai go toq muhal, det nqma gram dostoinstvo.. Mekotelo.. Iska da govori - neka govori! Naistina, kakto kazaha po-gore e slab.. Tozi, koito te obicha NIKOGA nqma da dopusne ti da si tugna..kamo li detski gluposti ot sorta da govori za teb... Q ti po-dobre zemi da razkagesh kakuv e .. kakto vigdam ima kakvo da se razpravq Makar, che tova trqa ti e pod nivoto, taka che ostavi go sam da surba poparata .. Rano ili kusno na nego shte se smeqt..ima za kakvo.. Ai Pogelavam ti da namerish naistina chovek, koito e dostoen za teb Uspeh! I go zarqzvai toq..
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Guest
    Най-добре го зарежи,щом си позволява да те удря ,заплашва или изневерява значи си го е заслужил.Не знам на колко години си,но съм сигурна,че ще си намериш някой по-добър!Ти задължително имаш някакви положителни страни , открий ги и ги използвай максимално.А колкото до заплахите не се поддавай ,ако каже нещо лошо за теб не му обръщай внимание,защото той точно това иска.

pre4ukaigo ot boi....

Guest
    Цитирай Първоначално написано от *Мisteria*
    Ох милата тя.Той не те обчиа.Ако те обичаше няма да те изнудва,защото това си е чисто изнудване,че щял да разказва глупости за теб,ако не тръгнеш с него.Много хубаво си постъпила в доскотеката като си изляла водката си върху него =D> А на всичкото отгоре те е и одарил.Ако е от мъжете,които се мислят за много силни като удрят жени значи е боклук.
    Toчно!Kak така ще те удря?

Град
    Русе
    BobMarleyForever

Ъъъ как се караше тфа чудо?
    Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..

:(((((

И каква е тази любов ,която уж изпитва към теб ? Мисля,че трябва да му кажеш ,ако наистина те обича толкова,защо ти изневерява точно на рожденият ти ден. Защо те изнудва и заплашва? Попитай го ,това ли е за него любовта. Иска да е с теб,а ти да не го обичаш и всичко да е лъжа.
    Много лошо положение,дано всичко свърши с хубав край. Но ,може да е отчаян и за това да прави тези грешки,мъжете са много ревниви и ...
    Късмет, от сърце!

Град
    Там, където е сърцето...
    Не се занимавай повече с него. Каква е тая обич, да те лъже и т.н. изобщо не те заслужава, ако те обичаше нямаше да е с друго момиче и то на рд-то ти на диско. Извинявай ама това ако е любов....
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си