- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ми става??
Predi 3 meseca se zapoznah s edno momche.Ne moga da kaja che s1m vlubena v nego,no vse pak ima neshto...Predi sedmica mi predloji da tr1gnem.S1glasih se,zashtoto i az s1shto go haresvah.Vsichko v1rveshe chudesno do vchera.Vchera beshe rojdeniqt mi den.Podnese miroza i az mnogo se zaradvah na jesta.Priatelkite mi kazaha-"Samo tova li ti dade?Tuk ima neshto gnilo!"Az ne s1m materialistka i mislq che tova beshe dostat1chno,dori i da ne mi be dal nishto az pak bih bila shtastliva.Sled akolo chas sled kato doide u nas,kaza che trqbva da se pribira zashtoto imal problemi.Razbrah go...K1m 12 chasa reshihme da idem na diskoteka.....i......toi beshe tam s nqkakvo drugo momiche.Ne izd1rjah prosto.Utidoh pri nego s chashata si s vodka i prosto q izl1h v1rhu nego!Toi stana i ponechi da mi vdigne skandal.Izlqzohme otv1n.Udari mi shamar sled koeto izt1rsi "Obicham te!"E az kipnah,kazah mu nqkolko dumi-ne sa za pred hora...tr1gnah si!Na sledvashtiq den doide u nas s podar1k.Nqkakvo lanche- e izhv1rlih go kakto i nego.Nai-dobrata mi priatelka misli che s1m post1pila mn glupavo.Spored neq trqbvashe i az da mu izneverq-pred nego.Ne znam veche.Prez 5 min mi zv1ni i mi kazva kolko me obicha.Kaza mi che ako ne se s1berem,nikoi nqma da tr1gne s men-zashtoto shtql da razpravq vsqkakvi gluposti za men.Kajete mi kak da post1pq????????
Преди да прочета редовете с това,че ако не тръгнеш с него ще говори на всички глупости за теб и няма да можеш да тръгнеш с никой,щях да ти кажа,че може да му дадеш 2 шанс...ако ТИ самата го решиш...,но след тези два реда мога да ти кажа само едно-зарежи го и не се връщай назад...
П.С.На колко сте?Да не би да на 12-13-14?Да говори глупости на другите за теб?...Тва е супер,ама уникално тъпа постъпка...така показва,че е слаб и че го е страх да го зае**ш...и точно заради това ти го остави-така ще му докажеш,че можеш да се изправиш срещу него...и изобщо не трябва да те плаши факта,че щял да говори на другите простотии за теб...хич да не ти пука-ако ти докажеш на другите,че не си такава ,за каквато той те представя,неговите номера няма да провървят изобщо!...така че си помисли,но според мен по-правилният вариант е да го оставиш...Но все пак решението се е само и единствено твое...Късмет!![]()
Ох милата тя.Той не те обчиа.Ако те обичаше няма да те изнудва,защото това си е чисто изнудване,че щял да разказва глупости за теб,ако не тръгнеш с него.Много хубаво си постъпила в доскотеката като си изляла водката си върху него =D> А на всичкото отгоре те е и одарил.Ако е от мъжете,които се мислят за много силни като удрят жени значи е боклук.
Здравей,nat1jena!Според мен проблемът не е в подаръка;подаряването на роза е много романтичен и емоционален жест;а относно материалните неща-това зависи от хората,на които ги даряват!Раздорът идва от отношението на това момче към теб!Първо те е излъгало,че има проблеми и затова не може да остане!Ти си била така добра,проявила си разбиране и си го извинила.Дори и да е трябвало да се прибира;какво е правел в дискотеката и то с друго момиче?!Това наистина е най-лошото-евентуалната изневяра и то на твоя рожден ден!Явно ти си от по-избухливите хора,които реагират директно,затова си изляла чашата върху него,но той определено си го е заслужавал заради непристойното си поведение!Шамарът,който ти е ударил,е доказателство за неговото властолюбива държане,мисли,че като те удари,ще се почуства по-силен и че владее ситуацията!Никой няма право да ти посяга,това е насилие и против твоите човешки права!А това "Обичам те!" по мое мнение въобще не е истинно,защото с лицемерното си поведението,лъжите си и шамара той те е наранил,а ако те обичаше,не би постъпил така!На следващия ден смята,че с един по-скъп подарък,ще успее да изкупи вината си,много се заблуждава!Постъпила си добре!Само по думите му,по-точно заплахите,че ако не се съберете,ще разкаже неверни неща за теб,за да не можеш да бъдеш щастлива с друг,ще разбереш какъв интригант е това момче!Не бива да бъдеш с него,защото той не те обича,наранява те и те ограничава!Успех,Мила!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Ma kak taka she se kolebaesh dali da go ostavish..Zarqzvai go na MIGA! Mislish li , che chovek , koito e sposoben na takiva prostotii te Obicha??!!?!? Pr*stak! IDIOT! Mahai go toq muhal, det nqma gram dostoinstvo.. Mekotelo.. Iska da govori - neka govori! Naistina, kakto kazaha po-gore e slab.. Tozi, koito te obicha NIKOGA nqma da dopusne ti da si tugna..kamo li detski gluposti ot sorta da govori za teb...
Q ti po-dobre zemi da razkagesh kakuv e .. kakto vigdam ima kakvo da se razpravq
Makar, che tova trqa ti e pod nivoto, taka che ostavi go sam da surba poparata .. Rano ili kusno na nego shte se smeqt..ima za kakvo.. Ai
Pogelavam ti da namerish naistina chovek, koito e dostoen za teb
Uspeh! I go zarqzvai toq..
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Най-добре го зарежи,щом си позволява да те удря ,заплашва или изневерява значи си го е заслужил.Не знам на колко години си,но съм сигурна,че ще си намериш някой по-добър!Ти задължително имаш някакви положителни страни , открий ги и ги използвай максимално.А колкото до заплахите не се поддавай ,ако каже нещо лошо за теб не му обръщай внимание,защото той точно това иска.
pre4ukaigo ot boi....
Toчно!Kak така ще те удря?Първоначално написано от *Мisteria*
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
И каква е тази любов ,която уж изпитва към теб ? Мисля,че трябва да му кажеш ,ако наистина те обича толкова,защо ти изневерява точно на рожденият ти ден. Защо те изнудва и заплашва? Попитай го ,това ли е за него любовта. Иска да е с теб,а ти да не го обичаш и всичко да е лъжа.
Много лошо положение,дано всичко свърши с хубав край. Но ,може да е отчаян и за това да прави тези грешки,мъжете са много ревниви и ...
Късмет, от сърце!
Не се занимавай повече с него. Каква е тая обич, да те лъже и т.н. изобщо не те заслужава, ако те обичаше нямаше да е с друго момиче и то на рд-то ти на диско. Извинявай ама това ако е любов....![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..