- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да порасне косата по - бързо?
аз слагам хининова вода и съм много доволна само , че при едно къпане слагам половин шише с някаква на Milva съм![]()
![]()
и аз имам хининова вода на милва и наистина действа!![]()
След хилядите бои и драстични смени в прически, цветове и прочее косата ми беше пред окапванеСтимуланта на Икаров ме спаси мен
Попринцип ми расте бързо косата, но тогава беше мн зле, супер изтощена и не искаше, та той в побутна :Д Пък и косъма ми оправи
![]()
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
хининова вода.
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
За вас не знам,но от хининовата вода косата ми започна много да се омазнява и я спрях..![]()
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
Рецептата за маската е изключително лесна и е основана на принципа, че горчицата загрява кожата на главата и предизвиква приток на кръв в космените фоликули:
2с.л. суха горчица на прах( разрежда се с гореща вода)
2с.л. гореща, минерална вода
1 яйчен жълтък
2с.л. зехтин (или масло от репей, праскова...)
2ч.л. кафява захар
Смесете всички съставки в глинен или стъклен съд с подходяща дървена лъжица и нанесете, втривайки в кожата на главата, като не разнасяйте по цялата коса, а само в корените. Увийте косата си в найлон, а връху него сложете предварително затоплена вълнена шапка.
Изчаква се от 15 минути до 1 час, в зависимост от това колко ви пари. Ако е търпимо, най-добре постойте 1 час.
Внимание! Първия път задължително трябва да стоите 15 минути, дори и да Ви се струва, че главата ви е пламнала. За това време по никакъв начин не може да се увреди, нито кожата на главата ви, нито косата ви, а след като свикнете ще можете да постоите повече време следващия път.
Маската трябва да се прави 1 път в седмицата, максимум 2 пъти при много мазна коса (маската премахва излишния себум).
След изтичане на времето, изплакнете с топла вода и нанесете шампоана си. За най-добър ефект сложете балсам или маска, ускоряваща растежа на косата. Компонентите ще се усвоят много добре от затоплената кожа на главата.
Ако искате косата ви да порастне много бързо, то трябва да правите маската най-малко 1 месец. В допълнение, маската с горчица укрепва косъма, придава значително по-голям обем и гъстота на косата и решава проблема с мазната коса. В краищата на косъма, обезателно втривайте бадемово или прасковено масло.
Много мъже, след редовната употреба на тази маска са забелязали сгъстяване на косата в почти олисели участъци и поникване на нови косъмчета.
Опитайте тази чудесна маска! Когато сами се убедите в резултата й, ще я прилагате редовно и ще я препоръчвате на приятели и познати.
Don't let go don't run away love!I still got feelings you are my passion!You are the one for me!♥♥♥♥♥♥
Горе доло на каква цена е тази хининова вода??![]()
^около 1 лев
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
аз използвах пък Хининов шампоан ама той мисля че е за премахване на пърхот,но иначе ми порасна косата бързо и ще продължа да се къпя с него.Първоначално написано от honey91
аз мисля че няма,защото аз имам в насс хининова вода,хининов шампоан и розова вода и мисля че няма да отмине ефекта.Първоначално написано от devastatorr
няма да се премахне и също и другите продукти не премахват ефекта си след 2 месеца напр.такива са хининова вода,хининов шампоан и розова вода.Първоначално написано от devastatorr
пък не е скъпа!Първоначално написано от iiordanova
мила!Колко ти струваше стимуланта на Икаров?Първоначално написано от Missky
аПървоначално написано от bubinceto
А хиноновият ти шампоан и хининовата ти вода на каква марка е!
какви масла или съставки има в стимуланта на Икаров,защото се чудя дали да си го взема понеже косата ми беше дълга до дупето,но си я постригах до рамената и сега искам да ми порасне по бързо и да ми стане пак дългата коса!Първоначално написано от sobieski9
ами доколкото съм се интересувала, най-важното е да кажеш на фризьора ти, че искаш да си пуснеш косата. и от личен опит ти предлагам хининова вода, сигурно си чувала. ако не си, струва 1,50-2лв, продава се в аптекита, след измиване на косата си го втриваш в корените и VOALAAнаистина помага. подхранва косата в смисъл...на мен ми падаше адски много и за 1-2 месеца ползване около веднъж-два пъти в седмицата ми се оправи O_O
и също, мисля, че е по-добре да ограничиш всякакви възможни увреждания, т.е. боядисване (ако се боядисваш), изправяне и т.н. и да речем си оставяй косата да си съхне сама и не ползвай сешоар, мисля, че би трябвало да помогнеуспех (:
Аз мога да кажа за стимуланта на икаров че го ползвах 2 месвеца и половина ии не съм особенно доволна.. защото може би ми растеше по бързо косата ноо на 2-рия месец винаги след баня като само я изсуша ми стоеше на клечки.. ии в корените някаква мазнаа.. което беше спр странно защото аз никога не съм имала проблем с мазната коса.. ии също така ако кажете.. ее може би защото тфоята коса е такава.. ще ви кажа че 3 приятелки почнахме едновременно ии го спряхме.. при всички едно и също... единствения + малко по бързо растене.. ноо зарадии мазнотията.. не си струва иначе от 4 дни съм почнала с хининова вода. да видя и с това какво ще се получи![]()
Тривитаминол ползвам от 3-4 месеца. Ефект точно в растежа на косата не видях особено... По-скоро само стана малко по-гъста и придоби повечко блясък. Стимулантът на Икаров си го взех наскоро, ползвала съм го 3-4 пъти само до сега. Не мога да кажа специално от него дали има ефект, защото го ползвам с Тривитаминола 2 пъти в седмицата - един път едното, друг път другото. Като цяло не ми порасна особено като дължина косата, но определено ми порасна нова коса. Особено като си я вържа виждам ефекта, защото отвсякъде стърчат нови къси косъмчета, които преди ги нямаше. Ще продължавам да ги ползвам, пък каквото стане.
Колкото до хининовата вода - някъде бях чела, че изтънявала косъма, вярно ли е? Защото искам да я пробвам и нея, но моя косъм си е достатъчно тънък, не искам да си правя опити.
За бадемовото масло също съм чувала от тук, от там хубави отзиви, но има ли някакъв по-голям ефект или е почти незабележимо?
Тривитаминолът май по-скоро е за сгъстяване, а не за растеж..
Първоначално написано от Анонимко
Аз искам да попитам как да ми порасне косата по-бързо понеже се постригах много лошо и късо, та въпроса ми е с какво трябва да се къпя[шампоан] или да зе мажа с нещо???
Акоо може мии помогнетеее искам да ми пораснее косатаа понее малкоо за горе-долу за около две седмициии!!! ;9;9;9;9
Извинявай, че те питам, но ти използвала ли си това бадемово маслоо???Първоначално написано от Kethy
Акоо да върши ли ти работа, защото аз искам да ми порасне косата за две седмици някаадее!!!
Хора .. знам , че има много теми за косата , но съм наистина отчаяна ... изчетох всичко , пробвах всякакви води , маски и т . н , но НЯМА ЕФЕКТ .. косата ми е къдрява , но я изправям всеки ден .. ще ви се стори странно , но косата ми е здрава и лъскава проблемът е , че НЕ ИСКА да расте ... моля ви помогнете![]()
пробвах тривитаминол , води ... .. подстригвам я , но не расте .. косата има ли някаква дължина до която достига и неможе да расте повече ? .. ох незнам ако някой има предложения моля кажете .. неискам изкуствена коса .. искам просто моята да порасне с 10 см ...
отново се извинявам и БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
![]()
Познавам едно момиче, което има твоя проблем. Постригваше си косата често, правеше й маски, абе какво ли не опитва, но без ефект. Расте до раменете и това е, не може повече.Първоначално написано от Ina1
Не знам, според мен е добре да спреш да я третираш с преси, маши, даже и без да й правиш маски. Не използвай сешоар като я измиеш, просто я остави малко да си почине.![]()