.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Смс-че

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia

Смс-че

Хора искам малко помощ.. значи има един фр, по който си падам, излизахме няколко пъти (познаваме се от малки но не се бяхме виждали 4год..) и той много настоява да се видим пак, и така ще стане, но сме от различни градове и ще стане по късно.. и искам да му изпратя някакъв смс.. ей така да се сети за мен, не искам да е обяснение, може да има лек намек че си падам по него и да е нещо по интересно.. да му направи впечатление.. аз в момета съм зациклила и за това ви моля за помощ.. дайте някаквя идея..

Guest
    Ъъ...'Хей,здрасти...не си ме забравил нали ? ...(как си бла...нещо такова абослютно безмислено)...кога ще идваш във(ако знаеш че ще идва скоро..'идвай по бързо във') Х че има мн хубави момчета...не знам дали ще издържа... :P'...
    ъъ...мене лично не ме кефи мн...

Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ъъ...'Хей,здрасти...не си ме забравил нали ? ...(как си бла...нещо такова абослютно безмислено)...кога ще идваш във(ако знаеш че ще идва скоро..'идвай по бързо във') Х че има мн хубави момчета...не знам дали ще издържа... :P'...

много е яко ама работата е че тва което го питам вече го знам .. демек кога ще си идва...

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    Цитирай Първоначално написано от teenage_drama_queen
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

много е яко ама работата е че тва което го питам вече го знам .. демек кога ще си идва...
    ако знаеш че ще идва скоро 'идвай по бързо във' Х че има мн хубави момчета...не знам дали ще издържа... :P'...
    То е написано... ама кой да чете... Хъх.. разбираемо е в твоята ситуация... Ама стегни се малко де!

Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от KpuCuTo0o
    То е написано... ама кой да чете... Хъх.. разбираемо е в твоята ситуация... Ама стегни се малко де!
    да де не се изказах правилно.. той няма да идва, аз ще ходя и за това не става..

Мега фен Аватара на koalka
    Не е задължително да е нещо специално, нали?Просто му кажи, че нямаш търпение заради срещата ви и това е.

Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не е задължително да е нещо специално, нали?Просто му кажи, че нямаш търпение заради срещата ви и това е.
    da no iskam da e ne6to po veselo, da mu napravi vpe4atlenie..

:)

Здравей...исках да ти кажа,че си мисля за теб. Е,всичко хубаво и до скоро.
    хихи аз това съм го писала и се получи Не е нещо кой знае какво.
    Късмет с това сладко момче (може би и твоя бъдеща любов)

Град
    sofia
    хора писах му " Ei, kakva e tazi energiq ot tvoq strana, cql den mi obikalq6 v mislite.." и тои ми отговори "можеби защото и ти си в моите и реших и аз да се намеся в твоите,целувки" ахххх размазах сееееееее

мерси на всички за помоща

Град
    Terra incognita!
    "Болят ли те крачетата,защото по цял ден се разхождаш в мислите ми?"Банално е,но ако ти харесва,можеш да го използваш?
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Мале и тфа ли не знаеш бе мило? Напиши му нещо мило но не директно Например:
    Здравей помниш ли ме или нещо такова
    A.C.A.B - All cops are bastards

Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Sex_master
    Мале и тфа ли не знаеш бе мило? Напиши му нещо мило но не директно Например:
    Здравей помниш ли ме или нещо такова

ехх не съм чак толкова зле, просто исках да е нещо по различно..

мерси пак, можете да заключте темата за да няма повече заблудени и отзивчиви дечица, работата беше за нощи

Guest
    e pone kasmet s tva mom4e

Guest
    pi6i 4e ti e sku4no i go pitai toi kak e i zabravil li te e

Мега фен Аватара на koalka
    Виждаш ли, че сама си го измислила най-добре?

Да накараш някой друг да ти измисли SMS или какво да кажеш на някого, не виждам по-тъпо нещо, щом не можеш да измислиш нищо, не му пиши или си дай повече зор!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Nobody
    Да накараш някой друг да ти измисли SMS или какво да кажеш на някого, не виждам по-тъпо нещо, щом не можеш да измислиш нищо, не му пиши или си дай повече зор!
    Точно

Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Nobody

еми явно съм тъпа, кво да се прави, но ти не си по-остър щом се занимаваш с мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си