- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Спешно погледнете!!!
Малка съм... друг път.Първоначално написано от DjBaloon
Само не знам как така ме прецени... както и да е.
CooL^GirL^^^,
Знам за главоболията, но една мед.сестра ми каза...
ae po 1 rakiq
che ohlajda organizma
i se uspokoite![]()
na edin friend of benka mu praiha 3 operacii.
maika ti i bashta ti po-dobre byrzo da se pribirat i da vidqt kakvo stava.![]()
p.s. i tyk v na6iq "grad" lekarite sa palni maloumnici ama pone momi4eto se opravi ... po dobre probvaite.. 6toto ako verno e spe6no.. po-dobre da potyrsite lekarska pomo6t otkolkoto da i sedite v ku6ti i da 4akate ot samosebe siПървоначално написано от Анонимко
Ne go kazah za da te ubidq,a da obqsnq na drugite,che nemojesh ti da zimash takai resheniq i trqbva izchakash vashte..Първоначално написано от Sexapilna_kukla
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
ника ти е като на 15 годишна..
все тая...
...още ли си тук??
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Ами знам! Ако наистина тези хора тук си разбираха от работата, да съм отишла моментално, естествено, колко пъти да го повторя!!!Първоначално написано от TheNightRider
За това се налага да изчакам до утре...
Grin Ocean,
Не ми е до шегичките ти сега...
Как знаеш какво ще кажат лекарите без да си отишла, бе, момиче! По-добре да се пробваш, отколкото да съжаляваш цял живот.
Колко пъти трябва да ти се повтори, че това е смъртоносно? Пфф...
А утре може да е късно.
Знам, но не е така...Първоначално написано от _SL_
Да, тук съм... Утре ще може на лекар...
Sexapilna_kukla,
не лекарите са идиоти .. единствената идиотка тук си ти![]()
Аз доколкото знам в Пирогов или някой център за спешна помощ, не могат да помогнат сега. Трябва специалист да го прегледа в понеделник задължително, а дотогава се консултирайте с друг лекар.
Мисля, че за бенки си се ходи при онколог, но задължително се консултирайте с лекар дотогава.
Ето, така!Първоначално написано от CoBRaSTyLе
И престанете вече, ако само ще пишете за лекаря... Мисля, че вече обясних нещата, като не знаете как е, по-добре замълчете...
Просто исках някаква информаци за тези неща...
Точно така и ще станеПървоначално написано от shadow4e
![]()
OtherDimension,
Колко остроумно... сигурно така ще да е...
СЕГА И ДА ОТИДАТ В БЪРЗА ПОМОЩ НЯМА ДА ПОМОГНАТ НА БРАТ ИПРЕСТАНЕТЕ ДА РУГАЕТЕ
ВСИЧКИ МНОГО РАЗБИРАТЕ
АМАН
![]()
![]()
Мацко,вземаш утре братчето си под ръчичка и го водиш при личния лекар.Той трябва да реши към какъв специалист да ви насочи.Стискам палци всичко да е наред![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Мерси мила, дано наистина всичко да е наред... Ние така и ще направим...Първоначално написано от Kianna
Какъв личен в неделя?!? Хубаво, нека чака до понеделник... Аз бих казала аман от разбирачи и невежи. Щом лекарите са тъпо, защо изобщо да ходи. Да хвърля боб и да се моли на брат й нищо да не му се случи!!!Първоначално написано от Kianna
Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Според теб в бърза помощ къде ще направят изследвания,бе,акъл![]()
![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Ох Господи,хора като не разбирате що пишете бе,маа му стара?Можело да фане рак на кожата...Може да,но някой има ли представа колко време трябва на ракът да се развие и да стане смъртоносен?Бати,кво я заюркахте момичето все едно брат й е болен от менингит!Аре по-полека....
ПП:Кукло,брат ти трябва да отиде на дерматолог,не на онколог!
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Да, прав си и за това и за другото, аз затова казах й да изчака до понеделник.Първоначално написано от Ziezi