.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

Аз съм използвачка

it hurts to love someone and not be loved in return but what is more paintful is to love someone and never let that person know how you feel.
    проблема е следния:преди два месеца скъсах с приятеля си с който излизах 1 година и много обичах макар че любов е твърде силна дума.Няма нужда да ви казвам в каква депресия изпаднах като ме заряза по най-отвратителния начин.аз съм на 15 между другото дори отслабнах с два килограма защото неисках да ям нямах желание да правя нищо. моите приятелки обаче ми помогнаха да се съвзема и кво стана на един купон си хванах гадже,готино печено но не го харесвах.проблемът е че той се влюби в мен.е да ама аз излязох с него само за да забравя онзи нещастник който ми разби сърцето бля бля бля...опитах се да намекна че искам да скъсаме но той изглеждаше толкова щастлив и влюбен и е малко по-чуствителен.незнам какво ще му хрумне вече е праеил опит за самоубииство.знам че звучи като глупав бразилски сериял ама сега като се случи ми е много объркано нз. ако някой е имал подобен проблем неискам да го нараня ама немога просто да го размотавам докато той изпитва чуства.чуствам се като най-пропадналата гадна кучка. ПОМОГНЕТЕ

Има един филм '10 на4ина да разкараш гаджето' или нещо такова. Бях го гледала на кино. Някои неща са малко 'странни' за изпълнение, обааааа4е имат невероятен ефект
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Кажи му че не ти е приятно с него.То по тази логика със всеки 2-ри дето изпитва чуства тряа да тръгнеш.Не си свикнала да ги режеш
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Guest
    Опа..добро утро...всичко момичета са използвачки спокс
    Ми не е задължително да го разкарваш...просто си живей..търси си некой пич дет да си го обичаш...не излизайте освен ако той не те потърси..не се преструвай че го харесваш..ще се усети някой ден...

Поговори с него и му признай истината. Много по-гадно е да го заблуждаваш. Все някога ще трябва да му кажеш истината и ако той се влюби още повече, ще го боли много по-силно.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    in ur dreams
    Какато ти самата казваш, е много гадно да те размотават, кажи му истината, поговорете сериозно, разберете се, поне има някакъв шанс да си останете приятели.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sladursko_tigar4e
    поне има някакъв шанс да си останете приятели.
    А току-виж може и да го накараш да повярва в Дядо Коледа...

Град
    Terra incognita!
    Единственият вариант- да се избавиш от това бреме,е да му признаеш истината!Няма защо да продължава тази пародия,не може винаги да го залъгваш,признай си всичко!Може да се натъжи,а на теб да ти е гадно,но скоро след това ще усетиш облекчение,няма да изпитваш угризения на съвестта!Успех,Мила!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    аз един го мотах 2 години... най накрая той реши че наистина не го обичам и си хвана друга .. иначе няма начин да не го нараниш...

Guest
    хей мерси хора.бе аз съм мн зле да питам такиа раоти.сори ако съм ви изгубила времето

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си