- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:адски е тясна отдолу....
Zdraveyte, marzi me da tursq i edva li shte namerq to4no tova koeto tursq znam 4e ima takiva temi no vse pak ... S Priqtelkata mi imame problem tq e destvena...i mnogo iska az da sam i purviq no stoi problema, 4e adski mnogo q boli dori kogato q dokosvam s prust tq ispitva neupisuema bolka, ot doly e tvurde tqsna i imame ve4e nqkolko neuspe6ni opita da q otvorq... ne stava i nestava prosto kogato se opitam da q vuzbudq s prist4e adski q boli s 1 prust ne tolkova no kogato probvam s 2 ne stava izob6to... ne iskam da se hvalq no sam stabilno nadaren i neznam kakva bolka shte i pri4inq ako i go nabutam taka da go kaja ve4e i na mene po4na da mi stava kofti i... neznam kakvo da pravq za tova re6ih da se oburna kum vas za pomo6t. Prosto e adski tqsna ot doly ima mqsto samo za ednoto mi prus4e to vliza no absurt za pove4e lo6oto e 4e nemi dava da q lija... :} Imaite na predvid 4e e adski pritesnitelna i nemoga da q predrazpoloja na MAX. Kvo da praa be hora?![]()
![]()
![]()
![]()
[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
7 точка от правилника!
Слушай сега ,пич!!!
Мадамата явно доста време е тренирала нещо щото само от спорта ципата става толкова дебела и болезнена ,а ако не е тренирала което е малко вероятно ,е по наследство от майка й или от баща й.
Значи ако я боли неуписуемо дори когато е възбудена трябва да се подложи на хирургическа намеса за да се отвори!!!
Трябва да бъдеш много нежен с нея. Действай бавно, възбуди я. Не си мисли, че само доковането по половите органи възбужда момичето. Нека се отпусне напълно и тогава опитайте пак. Може да използвате и лубрикант.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ami trenirala e gimnastika li ne6to takova eba li mu maikata... e kvo saa be na kasap li da q voda? :}
По принцип,влагалището се разширява,когато момичето е възбудено. Може би се притеснява прекалено много,може би не се чувства все още достатъчно готова и се стяга... Годините също имат значение,въпреки че всеки се развива индивидуално,но все пак и те се отразяват. Според мен проблема е,че момичето се притеснява много и не е сигурна дали иска да го направи,заради това не може да се възбуди достатъчно,да се овлажни.. Може би трябва да почакаш още малко. Спокойно,ще се получи! И в никакъв случай не "й го набивай" (както каза ти)! Успех!![]()
emi davaq po rqzko,znam 4e zvu4i gadno ama taka kolkoto i silna da e bolkata,6e trae nqkolko sekundi i 6e mine.6e stiska zubi i 6e izturpi,vse pak nqkoga trqq da stane ako ne misli da si ostane devstvena.prosto kato vkara6 2-te prust4eta bez i tq da o4akva,rqzko gi puhni po navutre i vednaga gi izvadi.
ОМГ от тренировки да стане дебел хименаПървоначално написано от Анонимко
по вероятно е да се разкъса от здравите тренировки
Аз мисля, че не е овлажнена достатъчно. Вземете си лубрикант
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
I az znam 4e pri gimnastikata i podobnite sportove moje da se skusa... I az si mislq 4e problema e v tova, 4e ADSKI SE PRITESNQVA i kogato sno6ti bqh s ednoto prus4e vutre usetih leko svivane mojebi tvurde mnogo se stqga ... kazvam i go no da vidim kakvo shte stane do sega imame 3-4 neuspe6ni opita :{
Това с бащата ме уби, човекПървоначално написано от Анонимко
А на автора какво да кажа, вероятно проблемът е, както казаха и преди мен, че тя се притеснява и не може да се отпусне на 100%. А и доколкото съм чувала на балерините и гимнастичките често им се къса химена от самосебе си, така че е абсурдно спорта да е причината
![]()
Пробвайте тя да е отгоре... нека тя да се "наниже", когато тя почувства, че е готова... при мен това мн помогна с приятелката ми. Айде успех и приятни прежижявания \/
О,ама разбира се!Със сигурност е наследила "дебелата ципа" от баща си!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Дам на баща ми също му е била дебела и е трябвало да му я режатПървоначално написано от Devilka
![]()
![]()
![]()
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Според мен твърде много се притеснява и се свива,не може да се отпусне достатъчно.Бъди нежен, отделете повече време на любовната игра, която не включва само това да я галиш долу и да си вкарваш пръстите, а например да се гушкате, да я целуваш по цялото тяло и т.н.
От това би трябвало да се овлажни и да можеш да проникнеш в нея(макар че сигурно пак ще я боли силно).Но веднъж успеете ли следващия път всичко ще бъде по-добре
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Epa ba6ta i gramaden gramaden ma da mu e nasledila kura phahaha stia gluposti dea znam she probvam drugiq put a-y KOFTITO E CHE NEMI DAVA DA Q LIJAAAA Men tam mi e specialiteta... ni6to she igraqt prustite ;]
знаеш ли може тъпо да звучи обаче що не изпиете по една бира или дори две или поне да я хване малко колкото да се отпусне и да не се притеснява , но в същото време да може да мисли сравнително трезво .
Аз предлагам и двамата да се натряскате здраво. \/
Izobshto daje ne e typo tq tolkova i trqbva 1 bira i stava mn vesela ... hmm she go mislim da go eva ;]Първоначално написано от djuki
tq ne se e otpusnala probvai da i celuma6 i smu4e6 zarnata su6toto kato pri lizaneto e ot tova 6te se otpusne liji i zurnata i davai s prustite i su6to za da ne q boli izpolzvaite lubrikant mn pomaga nqma da izpita nikakva bolka
hah i az imah sa6tiq problem..momi4e sam i pr-mi mu be6e mn trudno 1via pat...i v nikkav slu4ai ne slu6ai tova da i go vkarash rqzko..zashtoto sled tova sigurno adski mn 6te q boli a i mojesh da i pri4inish nqkakvi razkasvaniq i t.n. taka 4e ne si pravi eksperimenti...nai dobre e da se otpusne maksimalno...otdelete si pove4ko vreme....celuvai q navsqkade a ne se naso4vai samo otdolu...i kogato tq reshi 4e e gotova da ti kaje...togava probvai pak.aide uspehi![]()
Нека тя да е отгоре, ще потърпи малко и готово, така става най-добре, няма да се стяга пък и тя....
[img][/img]
наследила е дебела девствена ципа от БАЩА си..Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако послушаш Алеандра няма сбъркашПървоначално написано от Aleandra
Хах тва ще е голяма грешка...от алкохола момичетата "пресъхват" от долу..в смисъл не се навлажняват достатъчно а като едно момиче е сухо от долу адски много боли при първия път...така че забрави алкохола...Първоначално написано от aggro_89
![]()
![]()
![]()
Еби я в устата бе!
Ем май верно трябва да се натряскате. Замисли се обаче защо се притеснява и от теб , явно не си я предразположил и ако само и говориш как искаш да я отвориш ест че ще се притеснява
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!