.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Объркан
    Guest

Прокълнат?

Незнам какво става с мен...тази седмица цялата (без четвъртък е много зле)

В понеделник следобяд счупих предното стъкло на едната кола с ВОДА ! (явно се беше нагряло и рекох да я мия - и спукано стъкло)
    Вторник излизам със същата кола и със около 130 излитам от един завой (гумите приплъзнаха и думичката "сцепление" излетя) и незнам как успях да я овладея, та се разминах на косъм.
    Сряда отивам с другата кола на полигона, да се потренирам, дърпам 2-3 ръчни, опъвам на другата страна и тряс - слизам, гледам задна лява гума с 15см назад, та чак набрала бронята - скъсан носач.
    Четвъртък - всичко ок.
    И вчера към 11 вечерта от никъде ми изкача един от най-големите боклуци на град Габрово и ми налита без да съм му направил нищо, успява да ме удари веднаж както съм в колата, и с някакъв късмет бях на запален двигател, вкарах задна и си тръгнах. Сега всички ми говорят, че щял да ме намери, да ми нареже гумите на колата, да ме прибие, да не съм бил излизал и някакви други такива и се чудя вече дали да не си търся оръжие...

всички ми викат - някой те кълне, куршум ли да ходя да ми леят, на психиатър ли да ходя...какво бихте ме посъветвали ? Късмета ми излетя (буквално), а сега и тоя ...

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Ne tursi otgovorite v mistichnoto,a prosto v tvoite deistviq!

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Дам...балона е прав...
    Абе я земи я продай тая кола по-добре

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    На всеки се е случвало да има такъв кофти период в живота си, и събитията, които се случват да не могат да бъдат обяснени логично с нищо. И не мисля, че някой ти прави магии и т.н.

След няколко дни всичко ще е наред

Guest
    abe moje prosto da e ne6to momentno no sa mi kazvali 4e pove4eto ve6ti vzimat 4ast ot pritejatelq si kogato go napusnat taka 4e moje ako tvoqta kola e vtora upotreba da e vzela ne6to ot predi6niq si sobsvenik koito da e bil ujasen 6ofior az mn mn ne vqrvam v takiva ne6ta no dano nqkoi ne te e pprokulnal a da e prosto porednata karu6ka sedmica ot jivota ti.ako produljaava taka kolata ti da se "vixri" po puti6tata po dobre otidi na remont ili se oturvi ot neq.aide kusmet!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    abe moje prosto da e ne6to momentno no sa mi kazvali 4e pove4eto ve6ti vzimat 4ast ot pritejatelq si kogato go napusnat taka 4e moje ako tvoqta kola e vtora upotreba da e vzela ne6to ot predi6niq si sobsvenik koito da e bil ujasen 6ofior az mn mn ne vqrvam v takiva ne6ta no dano nqkoi ne te e pprokulnal a da e prosto porednata karu6ka sedmica ot jivota ti.ako produljaava taka kolata ti da se "vixri" po puti6tata po dobre otidi na remont ili se oturvi ot neq.aide kusmet!
    tva bqx az

Объркан
    Guest
    ами чакам края на седмицата, и в понеделник ще видя как са нещата

Всеки има кофти моменти. Ще видиш, че всичко ще се оправи скоро.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от mid_get
    На всеки се е случвало да има такъв кофти период в живота си, и събитията, които се случват да не могат да бъдат обяснени логично с нищо. И не мисля, че някой ти прави магии и т.н.
    I az sam na tova mnenie..tova e prosto period, koito shte otmine sled izvestno vreme..
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Голям фен
    Абра Кадабрааааааааааааааааааа а
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Цитирай Първоначално написано от Kianna
    Абра Кадабрааааааааааааааааааа а
    Абе да ти кажа не е толкова смешно...

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    vij sa pogledni ot drugata strana ti vika6 4e si prokalnat az vikam 4e si kasmetliq izletql si ot zavoi s 130 kilometra i po nqkav kasmet si ospql da ovladee6 kolata oniq ti e naletql i si se razminal leko 6tot po nqkav kasmet si bil na zapalen dvigatel i si se izmyknal onaq guma kato ti e ostanala pak kasmet 4e si bil na poligona a ne na pytq stakloto se e 4ypilo dokato si go mil da ne dokato si bil vytre a kato si vytre moje6e da se nareje6 i ako tva ne e kasmet neznam koe e
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

е продължавай да си внушаваш,няма да е добре.На всеки може да се случи.Всичко минава.
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Guest

Re: Прокълнат?

Цитирай Първоначално написано от Объркан
    Незнам какво става с мен...тази седмица цялата (без четвъртък е много зле)

В понеделник следобяд счупих предното стъкло на едната кола с ВОДА ! (явно се беше нагряло и рекох да я мия - и спукано стъкло)
    Вторник излизам със същата кола и със около 130 излитам от един завой (гумите приплъзнаха и думичката "сцепление" излетя) и незнам как успях да я овладея, та се разминах на косъм.
    Сряда отивам с другата кола на полигона, да се потренирам, дърпам 2-3 ръчни, опъвам на другата страна и тряс - слизам, гледам задна лява гума с 15см назад, та чак набрала бронята - скъсан носач.
    Четвъртък - всичко ок.
    И вчера към 11 вечерта от никъде ми изкача един от най-големите боклуци на град Габрово и ми налита без да съм му направил нищо, успява да ме удари веднаж както съм в колата, и с някакъв късмет бях на запален двигател, вкарах задна и си тръгнах. Сега всички ми говорят, че щял да ме намери, да ми нареже гумите на колата, да ме прибие, да не съм бил излизал и някакви други такива и се чудя вече дали да не си търся оръжие...

всички ми викат - някой те кълне, куршум ли да ходя да ми леят, на психиатър ли да ходя...какво бихте ме посъветвали ? Късмета ми излетя (буквално), а сега и тоя ...
    Кой е този,един от най-големите буклуци на Габрово?? (от Габрово съм,стана ми интересно ).По темата не вярвам в такива работи,просто си имал кофти седмица!Иии надявам се следващата да е много много много по-добра!

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Тоя пък..не се коркай бе на всеки се случва..само дето на някои по-често но това е друг въпрос!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Цитирай Първоначално написано от b0Nb0n
    vij sa pogledni ot drugata strana ti vika6 4e si prokalnat az vikam 4e si kasmetliq izletql si ot zavoi s 130 kilometra i po nqkav kasmet si ospql da ovladee6 kolata oniq ti e naletql i si se razminal leko 6tot po nqkav kasmet si bil na zapalen dvigatel i si se izmyknal onaq guma kato ti e ostanala pak kasmet 4e si bil na poligona a ne na pytq stakloto se e 4ypilo dokato si go mil da ne dokato si bil vytre a kato si vytre moje6e da se nareje6 i ako tva ne e kasmet neznam koe e
    помисли и над тези думи. Доста са верни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си