Незнам какво става с мен...тази седмица цялата (без четвъртък е много зле)

В понеделник следобяд счупих предното стъкло на едната кола с ВОДА ! (явно се беше нагряло и рекох да я мия - и спукано стъкло)
Вторник излизам със същата кола и със около 130 излитам от един завой (гумите приплъзнаха и думичката "сцепление" излетя) и незнам как успях да я овладея, та се разминах на косъм.
Сряда отивам с другата кола на полигона, да се потренирам, дърпам 2-3 ръчни, опъвам на другата страна и тряс - слизам, гледам задна лява гума с 15см назад, та чак набрала бронята - скъсан носач.
Четвъртък - всичко ок.
И вчера към 11 вечерта от никъде ми изкача един от най-големите боклуци на град Габрово и ми налита без да съм му направил нищо, успява да ме удари веднаж както съм в колата, и с някакъв късмет бях на запален двигател, вкарах задна и си тръгнах. Сега всички ми говорят, че щял да ме намери, да ми нареже гумите на колата, да ме прибие, да не съм бил излизал и някакви други такива и се чудя вече дали да не си търся оръжие...

всички ми викат - някой те кълне, куршум ли да ходя да ми леят, на психиатър ли да ходя...какво бихте ме посъветвали ? Късмета ми излетя (буквално), а сега и тоя ...