.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Moderated: Танцува с моми4е, което му се натиска

Ami moq problem e sledniq-Minalata sedmica gadjeto mi slezna na disko bez men i mi kazaha 4e e tanzuval s edno momi4e koeto postoqnno mu se natiska i na men mn qsno mi stana gadno i mu se razsardih oba4e toi kaza 4e za nego toq blus ne e ozna4aval ni6to ama za men da.Ta vaprosa e sledniq kak da go nakaram da razbere kakvo mi e bilo na men samo 4e bez da mu go vra6tam sa6toto v smisal da tanzuvam s nqkoe mom4e?

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3.
    Nikoi ne si otiva ot nqkogo 6tom e ostavil ne6to ot sebe si~

Фен
    Град
    Sofia
    Е хууу де 1 танц кфо толко е станало....

Ami ne e tolkoz za tanza ama taq mu se natiska postoqnno.....ako be6e s nqkoq druga nqma6e da mi e tolkoz gadno

Град
    Гробищата,в един ковчег(Бургас)
    Не е така! Един танц,ама какви мисли са му минали през главата докато е траел тоя танц! Напълно те разбирам,бившето ми гадже даже ме лъжеше че не бил се натискал с някфа там,обаче в същото време който и да питах все ми казваше че са се натискали ама мойто е друг въпрос(за тва вече сме и бивши гаджета ) Тъ за въпроса ти какво да направиш.......ако си отмъстиш има голяма вероятност да скъсате....най-добре нищо не прави.....опитай се да му вярваш че нищо не е било за него и това е....

Фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от ^silvety^
    Ami ne e tolkoz za tanza ama taq mu se natiska postoqnno.....ako be6e s nqkoq druga nqma6e da mi e tolkoz gadno
    Е ако държи на теб бъди спокойна ...ако ли не нз

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Приятелят ми в мое отсъствие също е танцувал с други, дори веднъж сам призна (мисля, че беше в началото на връзката ни, а и предполагам причината е била, че не е знаел как бих реагирала, ако разбера от друг, защото все още не ме е познавал ) И не мисля, че това е повод за ревност. Те само са танцували, а и какво като тя му се натиска постоянно?! Като си с него, не означава, че той трябва да стои в рамка, естествено, че винаги има конкуренция Ей, значи!!! Ама понякога сами си търсите интриги

Vqrvam mu,daje govorihme i toi kaza 4e e bil i pod vazdeistvie na alhohol....a na taq kak da i pokaja kak stoqt ne6tata i da q darja dale4 ot nego???????????

Фен
    Град
    Sofia
    a na taq kak da i pokaja kak stoqt ne6tata i da q darja dale4 ot nego???????????

Ти как мислиш

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    Vqrvam mu,daje govorihme i toi kaza 4e e bil i pod vazdeistvie na alhohol....a na taq kak da i pokaja kak stoqt ne6tata i da q darja dale4 ot nego???????????
    с два шамара леле ако ми дойде такава к'во бих я направила ...

Град
    in ur dreams
    Отмъщението не е начина , от опит ти го казвам, става още по-зле, по-добре поговори с него и му кажи че ти е неприятно държанието му и че в крайна сметка ти си му гадже, а не някаква си фръцла. Хубаво е че ти е казал той, а не някой "доброжелател", можеше да ти го представи едва ли не като секс, и такива случаи съм имала. Така че поговори с него

накарай го да мисли, че те е наранил и му обясни ако ти танцуваш с друг какво ще стане

Говори с него и му обясни.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Prosto mu obqsni...Kaji mu da si pomisli kakvo bi mu bilo i na nego, da se postavi na tvoeto mqsto..moje i da te razbere
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Мега фен Аватара на koalka
    Еми, ти си решаваш дали ще му простиш.Добре, като нищо не е означавал, защо е танцувал с нея и тя му се е натискала?Защото тогава му е било кеф и това му гали самочувствието.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Просто му обясни как си се почувствала,но по никакъв повод не му го връщаи,защото само ще сложиш край на връзката ви.А що се отнася до момичето,какво ти пука,приятелят ти е избрал теб и в момента е с теб,това е важното.А и конкуренция винаги има.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Със сърдене нищо не стаа, даже ако сте в началото и не ми пука мн мн, може да ти тегли една дълга и да иде да си танцува :P Да се надяваме, че случая не е такъв Имал съм връзки, в които доверието е било на 100% и не съм изпитал грам ревност, в другите също не ревнувам, защото тогава съм си подготвен, че мога да бъда заменен, но това е нормално, по-добре да си намерим по подходящи партньори, на които можем да вярваме. Макар че понякога някои удоволствия са на прекалено добро ниво и може да си затворим очите за известно време :P

Ne sme v na4aloto.Vrazkata ni e ot po4ti 6 meseca

Имай му повече доверие, ако не го оправдае майната му...

Мега фен Аватара на koalka
    И да му обясни няма да има голяма файда.

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    ако не искаш да говориш с него, намери нахалната курва и й разкажи как стоят нещата и й кажи,че ако още веднъж го направи ще си има проблеми с теб
    няма любов

имай му повече доверие а до колкото тая.. заеби - не се занимаай, тя ше престане, а ако е толкова тъпа, че да продължи и кажи 2-3 лафа
    ~!1912!~

Цитирай Първоначално написано от BaRaBa_GiRL
    имай му повече доверие а до колкото тая.. заеби - не се занимаай, тя ше престане, а ако е толкова тъпа, че да продължи и кажи 2-3 лафа
    brao Danielche
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Само с думи можеш.

ми взимаш му 1 каишка и го разхождаш като кученце
    A.C.A.B - All cops are bastards

Guest
    pogovori s nego i mu obqsni 4e ti e stanalo gadno....no vse pak za da mu se buta taka zna4i e kurva i e nahalna taka 4e toi sigurno ne moje da se otka4i ot neq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си