- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Потни ръце .. :(
Много ми се потят ръцете.. тва е май щот имам повече потни жлези .. или деа знам .. много е неприятно .. ужасно е ! Дали има некви кремове .. хапчета ли кво .. за такова потене .. да се намали поне ?!
Познавам хора с тоя проблем обаче никой не ми се споделил дали е опитвал да се оттърве
Отиди в аптеката и питай дали имат нещо...
случва се често през пубертета. прекомерното изпотяване на дланите може да се дължи на стрес.Първоначално написано от Анонимко
значи, първо, ограничи напитките, които дразнят нервната система - такива с кофеин особено. хубаво е да имаш подръка мокри кърпички, за да си избърсваш често ръцете. потенето се намалява, ако след като си измиеш ръцете няколко пъти на ден обтриеш дланите с лед ( слагаш го в пликче).
Пък и не се притеснявай, това е от пубертета, ще мине.![]()
В аптеките ли се продава ,че и аз искам нещо за силно потене?Първоначално написано от Witch NOT Bitch
Zdraveyte az sam s sa6tiq problemno izpozlvam edna pudra GUARD za race i kraka az imam i krem4eto i spreq i pudrata ot tazi seriq
pomaga
ima go v aptekite
yspeh
JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!
Да, в аптеките се продава, но не във всички. Аз лично първо доста обикалях без успех, но после видях аптеките във сайта. Ето линкче:Първоначално написано от find_m3
http://biotrade-bg.com/index.php?p=30&l=1
Jiv i zdravПървоначално написано от Witch NOT Bitch
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
дам мерси многоПървоначално написано от DjBaloon
даже има и в аптека в града дето съм сега
още по -лесно
Радвам се, ако съм ви помогнала.![]()
ее ми аз го имам тва Одорекс .. за крака обаче..щот и те ми се потят.. ама май не го използвам както трябва .. и не е редовно .. ще си го взема тва за ръцете .. дано помогне![]()