- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Според вас
temata ne e ebavka!edna priatelka iznudvala edno mom4e da go ebe toi ne q iska6e ama tq kato my go xvanala na edin kupon,bila piqna i mu stanalo i q zavel v edna staq,tq pak go tupsi,a toi i kazal,maxni mi se ot glavata muxa.ta spored vas za6to i kazal myxa,dali 6toto e nahalna ili tq mi e spestila podrobnosti i se e...nali se se6tate.
ari de otgovorete mnogo mi e vajno
ebala se e tai 6a znai6![]()
imam predvid nasrala li se e za da q nari4a muha ili prostoto 6toto e nahalna
Каква е тая простотия? Нищо не можах да разбера,въпреки че го про1етх няколко пъти... Ако го кажеш по нормално,на разбираем език,може и да ти отговорим...
![]()
![]()
ех значи, направо ще ме убиите. На теб па за ко ти е да знаеш, любопитството убило патката(или там к'ъфт добитък беше) , са казали хората \
/
Абсолютно съгласен и аз нищо не можах да разбера.Първоначално написано от DIVINE_TIME
![]()
ami moita priatelka se e ebala s edin det presledva6e mnogo vreme i sega toi i kaza myxa i si mislq dali se e nasrala i za tva i e kazal taka ili 6toto my se natiska postoqnno
Тва дето го мислиш ти според мене е пълна простотияПървоначално написано от Анонимко
![]()
Желязна логика ... Бравооо !![]()
![]()
![]()
Какви са тези неща,дето си ги мислиш за тая приятелка...
Да си мислиш,че я е нарекъл така,понеже много се натискала,възможно е... мухите са наглиама пък другото ... откъде ти хрумна. Ако целта ти е била да ни разсмееш-успя,поне мен.
![]()
awe maina vie si mislite,4e se bazikam imam predvid,4e nali myxite kacat na lainaa za tva taka si pomislix
Логика на първокласник наистина успя да ни расмеешПървоначално написано от Анонимко
![]()
i v kraina smetka zna4i kazvate 4e ne zaradi tva i vika taka
ми да ти кажа всичко се разбира много ясно - вейна приятелка е искала секс с едно момче и постояно го тормозила, най накрая той я наеба, ама тази не е спряла и момчето и каза "махнисе от главата ми бе муха такава".
Умното момиче написало този въпрос е попитала - дали пича нарече приятелката и муха заради: 1.това че е лепка
2.това че може да се е насрала докато пича я оправял
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
Определено не е заради тва, ако е било заради тва е щел да и вика торба с лайна или нещо от сортаПървоначално написано от Анонимко
![]()
отговорът е - МНОГО СИ ПРОСТА, момчето я нарече муха защото му е писнало от нея, защото тя не го оставя намира..ко му да мислиш бе?Първоначално написано от Анонимко
За въпроси - ЛС
отговорът е - МНОГО СИ ПРОСТА, момчето я нарекло муха защото му е писнало от нея, защото тя не го оставя намира..ко му да мислиш бе?Първоначално написано от Анонимко
За въпроси - ЛС
Първоначално написано от aggro_89
![]()
![]()
Така си е!
Никога не бих могла дори да си го помисля тфа. Авторката е уникална,да си като нея е изкуство!![]()
ПП: Нищо лично!![]()
ee kvo mi se podigravate..prosto mi mina prez glavata mersi vse pak
be ti si adsi tapa adski ama ne razbira6 dori kolko
ei kuri6ko sasyxren bastyn izgnil mlakni 4e ti kaja az koi e tap i koi ne..pyyyyyyyy tva tyka e edin vmirisan kyrnik tai da znaete!!!!!!!!!![]()