.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Guest

Според вас

temata ne e ebavka!edna priatelka iznudvala edno mom4e da go ebe toi ne q iska6e ama tq kato my go xvanala na edin kupon,bila piqna i mu stanalo i q zavel v edna staq,tq pak go tupsi,a toi i kazal,maxni mi se ot glavata muxa.ta spored vas za6to i kazal myxa,dali 6toto e nahalna ili tq mi e spestila podrobnosti i se e...nali se se6tate.

Guest
    ari de otgovorete mnogo mi e vajno

ebala se e tai 6a znai6

Guest
    imam predvid nasrala li se e za da q nari4a muha ili prostoto 6toto e nahalna

Каква е тая простотия? Нищо не можах да разбера,въпреки че го про1етх няколко пъти... Ако го кажеш по нормално,на разбираем език,може и да ти отговорим...

Град
    in ur dreams
    ех значи, направо ще ме убиите. На теб па за ко ти е да знаеш, любопитството убило патката(или там к'ъфт добитък беше) , са казали хората \/

Град
    Lindau, Germany
    Цитирай Първоначално написано от DIVINE_TIME
    Каква е тая простотия? Нищо не можах да разбера,въпреки че го про1етх няколко пъти... Ако го кажеш по нормално,на разбираем език,може и да ти отговорим...
    Абсолютно съгласен и аз нищо не можах да разбера.

Guest
    ami moita priatelka se e ebala s edin det presledva6e mnogo vreme i sega toi i kaza myxa i si mislq dali se e nasrala i za tva i e kazal taka ili 6toto my se natiska postoqnno

Град
    Lindau, Germany
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ami moita priatelka se e ebala s edin det presledva6e mnogo vreme i sega toi i kaza myxa i si mislq dali se e nasrala i za tva i e kazal taka ili 6toto my se natiska postoqnno
    Тва дето го мислиш ти според мене е пълна простотия

Желязна логика ... Бравооо !
    Какви са тези неща,дето си ги мислиш за тая приятелка...
    Да си мислиш,че я е нарекъл така,понеже много се натискала,възможно е... мухите са нагли ама пък другото ... откъде ти хрумна. Ако целта ти е била да ни разсмееш-успя,поне мен.

Guest
    awe maina vie si mislite,4e se bazikam imam predvid,4e nali myxite kacat na lainaa za tva taka si pomislix

Град
    Lindau, Germany
    awe maina vie si mislite,4e se bazikam imam predvid,4e nali myxite kacat na lainaa za tva taka si pomislix
    Логика на първокласник наистина успя да ни расмееш

Без коментар ...

Цитирай Първоначално написано от aggro_89
    Логика на първокласник наистина успя да ни расмееш
    Определено успя!

Guest
    i v kraina smetka zna4i kazvate 4e ne zaradi tva i vika taka

ми да ти кажа всичко се разбира много ясно - вейна приятелка е искала секс с едно момче и постояно го тормозила, най накрая той я наеба, ама тази не е спряла и момчето и каза "махнисе от главата ми бе муха такава".
    Умното момиче написало този въпрос е попитала - дали пича нарече приятелката и муха заради: 1.това че е лепка
    2.това че може да се е насрала докато пича я оправял
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

Град
    Lindau, Germany
    Определено не е заради тва, ако е било заради тва е щел да и вика торба с лайна или нещо от сорта

Re: Според вас

temata ne e ebavka!edna priatelka iznudvala edno mom4e da go ebe toi ne q iska6e ama tq kato my go xvanala na edin kupon,bila piqna i mu stanalo i q zavel v edna staq,tq pak go tupsi,a toi i kazal,maxni mi se ot glavata muxa.ta spored vas za6to i kazal myxa,dali 6toto e nahalna ili tq mi e spestila podrobnosti i se e...nali se se6tate.
    отговорът е - МНОГО СИ ПРОСТА, момчето я нарече муха защото му е писнало от нея, защото тя не го оставя намира..ко му да мислиш бе?
    За въпроси - ЛС

Re: Според вас

отговорът е - МНОГО СИ ПРОСТА, момчето я нарекло муха защото му е писнало от нея, защото тя не го оставя намира..ко му да мислиш бе?
    За въпроси - ЛС

Цитирай Първоначално написано от aggro_89
    Определено не е заради тва, ако е било заради тва е щел да и вика торба с лайна или нещо от сорта
    Така си е!
    Никога не бих могла дори да си го помисля тфа. Авторката е уникална,да си като нея е изкуство!
    ПП: Нищо лично!

Guest
    ee kvo mi se podigravate..prosto mi mina prez glavata mersi vse pak

ujasena ot gostite
    Guest
    be ti si adsi tapa adski ama ne razbira6 dori kolko

Guest
    ei kuri6ko sasyxren bastyn izgnil mlakni 4e ti kaja az koi e tap i koi ne..pyyyyyyyy tva tyka e edin vmirisan kyrnik tai da znaete!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на machoka
    т. 11.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си